erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
την εβαψες ο ραοπαο δεν θέλει πολύ αχαχαχαχαχαχαΑντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Παλιοζωή. Βέβαια έχω το ύφος έχω κολάρα και το ξεπερνώ αχαχαχαχαχαχααχ
την εβαψες ο ραοπαο δεν θέλει πολύ αχαχαχαχαχαχαΑντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Παλιοζωή. Βέβαια έχω το ύφος έχω κολάρα και το ξεπερνώ αχαχαχαχαχαχααχ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
αυτα ειναι τα καλυτερα
Δεν έχω φτάσει ακόμα στο χείλος του γκρεμού. Αντέχω αχαχαχαχαχααχτην εβαψες ο ραοπαο δεν θέλει πολύ αχαχαχαχαχαχα
καλη? πανω απο 30? εχει μεγαλα βυζια?Εχω μια συνάδελφο στη δουλειά, κορμάρα να τα λέμε κι αυτά, που κάνει Pole dancing. Και κάνει μετάδοση live το πως το κουνάει πάνω στο στύλο και το μόνο που σκέφτομαι ως απορία είναι η εξής: Δε συγκαίγεται???
Εχω μια συνάδελφο στη δουλειά, κορμάρα να τα λέμε κι αυτά, που κάνει Pole dancing. Και κάνει μετάδοση live το πως το κουνάει πάνω στο στύλο και το μόνο που σκέφτομαι ως απορία είναι η εξής: Δε συγκαίγεται???
Δλδ εσείς δουλεύετε και εκείνη κάνει pole dancing live streaming?
που δουλεύεις?? :o :o
μονο μια εξηγηση υπαρχει...δουλευουν σε στριπτιτζαδικο....Δλδ εσείς δουλεύετε και εκείνη κάνει pole dancing live streaming?
Κάτω από 30. Μεγάλα όχι αλλά ούτε και μικρά.καλη? πανω απο 30? εχει μεγαλα βυζια?
Τώρα την κάνει τη μετάδοση. Στο facebook.Δλδ εσείς δουλεύετε και εκείνη κάνει pole dancing live streaming?
Αν δε μπει ο Λάκης να λέμε φασιστικές μαλακίες, κάτι μπορεί να γίνει