raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.531
- Πόντοι
- 5.006
Αυθαδειαζει το γυναιο...αλλα θα την στρωσω και αυτην την τρυπα που μας το παιζει και ανωτερη ,μη χεσω...Γιατι αγορι μου σε ζορισε?
Αυθαδειαζει το γυναιο...αλλα θα την στρωσω και αυτην την τρυπα που μας το παιζει και ανωτερη ,μη χεσω...Γιατι αγορι μου σε ζορισε?
Αυθαδειαζει το γυναιο...αλλα θα την στρωσω και αυτην την τρυπα που μας το παιζει και ανωτερη ,μη χεσω...
Γιατι τυπε?Υπάρχει καταρράκτης εγγύθεν του χώρου διαμονής σας;
Γιατι τυπε?
Τυπε αφου δεν την παλευεις θα της πω εγω να μη σου την μπαινει και πολυ.σε κοβω και λιγο βανιλα δεν εισαι για πολλα ζοριαΑυθαδειαζει το γυναιο...αλλα θα την στρωσω και αυτην την τρυπα που μας το παιζει και ανωτερη ,μη χεσω...
Υπάρχει καταρράκτης εγγύθεν του χώρου διαμονής σας;
Τυπε αφου δεν την παλευεις θα της πω εγω να μη σου την μπαινει και πολυ.σε κοβω και λιγο βανιλα δεν εισαι για πολλα ζορια
Για το δαχτυλακι μαθατε τελικα?Τεσπα το κοβω εδω γιατι σεβομαι τις κωλαρες μου ποσταρεις...αλλα σφιξε της λιγο τα γκεμια,γιατι στο τελος θα σε στραπονιασει κιολας....
Θα μου κλασει μια μαντρα αρχιδια...τωρα καθαριζει κρεμμυδια στην κουζινα της και μετα θα ερθει να μας την πει κιολας...βρε ουστ!!!!Για να ξεπλυθείτε μετά τις επικείμενες αναρτήσεις της κας. Έριναλ ...
Μια χαρά τα γράφει!!!
Δυό αρσενικοι υπάρχουν εδώ μέσα, και έχετε πάθει υστερία. Τον έναν προσπαθείτε να τον βγάλετε "μελάτο", και τον άλλον ανισορροπο φιδέμπορα....
Λουλουδούδες. :-*
Τυπε αφου δεν την παλευεις θα της πω εγω να μη σου την μπαινει και πολυ.σε κοβω και λιγο βανιλα δεν εισαι για πολλα ζορια
Θα μου κλασει μια μαντρα αρχιδια...τωρα καθαριζει κρεμμυδια στην κουζινα της και μετα θα ερθει να μας την πει κιολας...βρε ουστ!!!!
Αυθαδειαζει το γυναιο...αλλα θα την στρωσω και αυτην την τρυπα που μας το παιζει και ανωτερη ,μη χεσω...
τυπε θελει να γινει εκλεκτος με το στανιοΤην ποθείτε, φαντάζομαι!
τυπε θελει να γινει εκλεκτος με το στανιο
Τυπε εγω δεν εχω κατι με σενα...ισα ισα που σε συμπαθω παρολο που εισαι μουλος πουστης βαζελος....αλλα δες που μας καταντησε η καμπια: δυο παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα να μαλωνουμε εξαιτιας της πατσσβουρας...Τυπε αφου δεν την παλευεις θα της πω εγω να μη σου την μπαινει και πολυ.σε κοβω και λιγο βανιλα δεν εισαι για πολλα ζορια
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια καταρχας Σιγα που τσακωνωμαστε ρε τυπεΤυπε εγω δεν εχω κατι με σενα...ισα ισα που σε συμπαθω παρολο που εισαι μουλος πουστης βαζελος....αλλα δες που μας καταντησε η καμπια: δυο παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα να μαλωνουμε εξαιτιας της πατσσβουρας...
Τυπε ειναι γνωστη η τακτικη των παντρεμενων γυναικων. Αν δεν τους καθησει καποιος και τις αποριψει, τον βγαζουν μελατο και ντιγκιντανγκα, και τον βαζουν να σκοτωθει με το παρολιγο κεραταΤυπε εγω δεν εχω κατι με σενα...ισα ισα που σε συμπαθω παρολο που εισαι μουλος πουστης βαζελος....αλλα δες που μας καταντησε η καμπια: δυο παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα να μαλωνουμε εξαιτιας της πατσσβουρας...