You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.302
- Πόντοι
- 26.096
τι δηλωσε η αλλη βανιλια?
Vanilla, εις την Αγγλικήν!
Τώρα τι ήθελε να πει ο ποιητής με αυτό, θα σας γελάσω ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.302
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα γεροπαπλιόκες!
Προσοχή στους δρόμους και στις κολώνες.
Σας ευχαριστώ!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εισαι σιγουρος μηπως ηθελε να πει βανιλια υποβρυχιοVanilla, εις την Αγγλικήν!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.081
- Πόντοι
- 5.506
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.081
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ πάλι ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, τους φίλους μου, όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα και με στηρίξατε και φυσικά το Θεό που μου δίνει υγεία να με απολαμβάνετε και μπορώ να μοιράζω χαρά και ευτυχία μόνο με την παρουσία μου! Και πάνω απ΄όλα στη γυναίκα της ζωής μου που είναι το στήριγμα και η έμπνευσή μου.
Σας ευχαριστώ.
[size=6pt]Τώρα κράξτε ελεύθερα.[/size]
Σας ευχαριστώ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εδω να ξερεις δεν δινουμε οσκαρ παρα μονο χρυσα βατομουραΕγώ πάλι ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, τους φίλους μου, όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα και με στηρίξατε και φυσικά το Θεό που μου δίνει υγεία να με απολαμβάνετε και μπορώ να μοιράζω χαρά και ευτυχία μόνο με την παρουσία μου! Και πάνω απ΄όλα στη γυναίκα της ζωής μου που είναι το στήριγμα και η έμπνευσή μου.
Σας ευχαριστώ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.081
- Πόντοι
- 5.506
τυπε εδω να ξερεις δεν δινουμε οσκαρ παρα μονο χρυσα βατομουρα
Δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι εδώ δεν έχουμε γκομενέτα σταρλέτες;;
Θα επηδηχθώ από το φινιστρίνι και τουμπαλιν.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
και αργησες τυπεΔηλαδή θέλεις να μου πεις οτι εδώ δεν έχουμε γκομενέτα σταρλέτες;;
Θα επηδηχθώ από το φινιστρίνι και τουμπαλιν.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.081
- Πόντοι
- 5.506
και αργησες τυπε
Έχε γειά μάταιε τούτε κόζμε.
Καλού κακού
http://[URL unfurl="true"]www.dilaveris.gr/components/com_eshop/product_images/eval_gileko3.jpg[/img[/URL]]
;D ;D
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Vanilla, εις την Αγγλικήν!
επιτρεψτε μου να εξηγησω μιας κι ανηκω στο χωρο..
στο BDSM λοιπον οι ανθρωποι που ασχολουνται μ αυτο δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα..
θα βαλω λοιπον ενημερωτικα καποιες ορολογιες απο τα διαφορα status..τα πιο βασικα τουλαχιστον
master--αφεντης
mistress--αφεντρα
slave--σκλαβος σκλαβα
submisive--υποτακτικος-η
switch--ειναι αυτος-η που γουσταρει και τους 2 ρολους και να υποτασσει και να υποτασεται...
dom--κυριαρχος
domina--κυριαρχη
vanilla..σε βανιλια σχεση πχ θα μπορουσαν να συνηπαρχουν...ενας αφεντης με μια αφεντρα(λεμε τωρα)..χωρις δηλ bdsm κολπα ...η καποιος καποια που ειναι νεος στο χωρο κι ειναι ακομα παρατηρητης η ατολμος
κλπ..κλπ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
εχουμε κανα δυο στοκ εδω μεσα δεν τις παιρνεις να τις μαθεις τιποτα να τις βγαλουμε στο κλαρι μηπως μας φανουν σε κατι χρησιμες?επιτρεψτε μου να εξηγησω μιας κι ανηκω στο χωρο..
στο BDSM λοιπον οι ανθρωποι που ασχολουνται μ αυτο δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα..
θα βαλω λοιπον ενημερωτικα καποιες ορολογιες απο τα διαφορα status..τα πιο βασικα τουλαχιστον
master--αφεντης
mistress--αφεντρα
slave--σκλαβος σκλαβα
submisive--υποτακτικος-η
switch--ειναι αυτος-η που γουσταρει και τους 2 ρολους και να υποτασσει και να υποτασεται...
dom--κυριαρχος
domina--κυριαρχη
vanilla..σε βανιλια σχεση πχ θα μπορουσαν να συνηπαρχουν...ενας αφεντης με μια αφεντρα(λεμε τωρα)..χωρις δηλ bdsm κολπα ...η καποιος καποια που ειναι νεος στο χωρο κι ειναι ακομα παρατηρητης η ατολμος
κλπ..κλπ
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
εχουμε κανα δυο στοκ εδω μεσα δεν τις παιρνεις να τις μαθεις τιποτα να τις βγαλουμε στο κλαρι μηπως μας φανουν σε κατι χρησιμες?
αδικος κοπος καλε μου αυτες δε στρωνουν με τιποτα ουτε καν με το μαστιγιο μου....
η μια αντι να διαβασει μπας και προκοψει..τριγυρναει εδω ο θεος κι η ψυχη της για ποιο λογο...κι η αλλη αφου απελπιστηκε να τρωει μαυρο δαγκωτο...μπηκε και στην κοινοτητα του BDSM..,μπας και δει λιγη χαρα στα μπουτακια..αλλα ουτε αυτο τοχει οποτε και δηλωσε vanilla...γτ δεν αντεχει το βουρδουλα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
για το δαχτυλο τι γνωμη εχεις?αδικος κοπος καλε μου αυτες δε στρωνουν με τιποτα ουτε καν με το μαστιγιο μου....
η μια αντι να διαβασει μπας και προκοψει..τριγυρναει εδω ο θεος κι η ψυχη της για ποιο λογο...κι η αλλη αφου απελπιστηκε να τρωει μαυρο δαγκωτο...μπηκε και στην κοινοτητα του BDSM..,μπας και δει λιγη χαρα στα μπουτακια..αλλα ουτε αυτο τοχει οποτε και δηλωσε vanilla...γτ δεν αντεχει το βουρδουλα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.921
- Πόντοι
- 1.406
επιτρεψτε μου να εξηγησω μιας κι ανηκω στο χωρο..
κλπ..κλπ
και τι κανουν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις