barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.105
- Πόντοι
- 5.506
γιατι μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει ?με τρομάζειςΕρι λεω να κερατωσω την δικια μου :-
Οχι...αλλα μετα τα χωσιματα που με κανει ηερι τελευταια,με προβληματιζει αν ειμαι κσπου λαθος...Mεχρι τωρα ησουν πιστος?
Αυτά τα παιδιά εκτός από καθυστερημένα είναι και πλήρως εξαρτημένα. Και από ουσίες και από τους τύπους κατηγορία Ρέβη που έχουν αναγνωρίσει τη βλακεία τους και την εκμεταλλέυονται στο έπακρο. Τα λυπάμαι και τα δύο. Ωστόσο απορώ αυτοί οι άνθρωποι έχουν φυτρώσει? Δεν έχουν οικογένειες?
Με ποιο τρόπο?
Καλησπέρα Ραο. Σε ψήφισα να ξερς.
οπότε η ανακοίνωση ήταν ερι έχω κάνει Τάρανδο την δικιά μου κ λέω να το ξανακάνω. Κ γιατί το λες σε εμένα. Τι θέλεις να σου πωΟχι...αλλα μετα τα χωσιματα που με κανει ηερι τελευταια,με προβληματιζει αν ειμαι κσπου λαθος...
Καλα αν ειναι ναρχισεις παλι το κηρυγμα, αστο...οπότε η ανακοίνωση ήταν ερι έχω κάνει Τάρανδο την δικιά μου κ λέω να το ξανακάνω. Κ γιατί το λες σε εμένα. Τι θέλεις να σου πω
σκασιλα μου τι θα κάνεις εσύ ρωτησες ερι κ ερι λες κ δεν ξέρεις τι θα σου πωΚαλα αν ειναι ναρχισεις παλι το κηρυγμα, αστο...
Εισαι τελειως απολυτη σε καποια θεματ.δηλαδη δεν βρισκεις ουτε ενα ελαφρυντικο?σκασιλα μου τι θα κάνεις εσύ ρωτησες ερι κ ερι λες κ δεν ξέρεις τι θα σου πω
σκασιλα μου τι θα κάνεις εσύ ρωτησες ερι κ ερι λες κ δεν ξέρεις τι θα σου πω
Χρειάζεσαι ελαφρυντικό για κάτι που θέλεις νά κάνεις και το θεωρείς σωστό?Εισαι τελειως απολυτη σε καποια θεματ.δηλαδη δεν βρισκεις ουτε ενα ελαφρυντικο?
To οτι εχεις την αναγκη ελαφρυντικων και "αφεση αμαρτιων" δειχνει οτι νιωθεις τυψεις για αυτο που κανεις και οτι καταβαθος δεν το θες,μηπως εισαι μονογαμικος και φοβασαι να το παραδεχτεις τυπε?Εισαι τελειως απολυτη σε καποια θεματ.δηλαδη δεν βρισκεις ουτε ενα ελαφρυντικο?
Εισαι τελειως απολυτη σε καποια θεματ.δηλαδη δεν βρισκεις ουτε ενα ελαφρυντικο?