lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τάσος πατσέπης - αγάπη μόνο : αυτό είναι το απόλυτο αρσενικό :Sόταν λέτε σερνικο εννοείτε τον κοστετσο να υποθέσω ?
τάσος πατσέπης - αγάπη μόνο : αυτό είναι το απόλυτο αρσενικό :Sόταν λέτε σερνικο εννοείτε τον κοστετσο να υποθέσω ?
Μεγάλη κουβέντα πλατίνα μου. Και πονάει και το κεφαλάκι μου απόψε :'(Σπανιζουν τα αρσενικα στις μερες μας χρυσο μου!
μεγάλο βλήμα. Κορυφαίων διαστάσεωντάσος πατσέπης - αγάπη μόνο : αυτό είναι το απόλυτο αρσενικό :S
α να χαθείς μας κολασες αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
τάσος πατσέπης - αγάπη μόνο : αυτό είναι το απόλυτο αρσενικό :S
Δεν είναι τυχαίο που πάει πακέτο με Τζούλια Αλεξανδράτου.μεγάλο βλήμα. Κορυφαίων διαστάσεων
οχι να την κάνουμε γιατί μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους αχαχαχαχαχαχα πχ μουνι μουνι μουνιΜεγάλη κουβέντα πλατίνα μου. Και πονάει και το κεφαλάκι μου απόψε :'(
αχαχαχααχαχαχααχαχαχοχι να την κάνουμε γιατί μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους αχαχαχαχαχαχα πχ μουνι μουνι μουνι
μεγάλο βλήμα. Κορυφαίων διαστάσεων
έχεις όλα τα δικιά του κόσμουΔεν είναι τυχαίο που πάει πακέτο με Τζούλια Αλεξανδράτου.
το έλεγα σοβαρά ?έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου αχαχαχαχαχαχαpalia ελεγες οτι σου αρεσε ο τασος
έχεις όλα τα δικιά του κόσμου
Δεν είναι τυχαίο που πάει πακέτο με Τζούλια Αλεξανδράτου.
Ερι λεω να κερατωσω την δικια μου :-το έλεγα σοβαρά ?έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου αχαχαχαχαχαχα
Αυτά τα παιδιά εκτός από καθυστερημένα είναι και πλήρως εξαρτημένα. Και από ουσίες και από τους τύπους κατηγορία Ρέβη που έχουν αναγνωρίσει τη βλακεία τους και την εκμεταλλέυονται στο έπακρο. Τα λυπάμαι και τα δύο. Ωστόσο απορώ αυτοί οι άνθρωποι έχουν φυτρώσει? Δεν έχουν οικογένειες?ορισμένες φορές ακόμη και κάποιες λέξεις όπως κακογουστιά και αηδία χάνουν το νόημά τους...
Mεχρι τωρα ησουν πιστος?Ερι λεω να κερατωσω την δικια μου :-
Με ποιο τρόπο?Ερι λεω να κερατωσω την δικια μου :-
Αυτά τα παιδιά εκτός από καθυστερημένα είναι και πλήρως εξαρτημένα. Και από ουσίες και από τους τύπους κατηγορία Ρέβη που έχουν αναγνωρίσει τη βλακεία τους και την εκμεταλλέυονται στο έπακρο. Τα λυπάμαι και τα δύο. Ωστόσο απορώ αυτοί οι άνθρωποι έχουν φυτρώσει? Δεν έχουν οικογένειες?