Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει σήμερα ... Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, που είχα υποστεί. Το απέκρυψα από την Αγγλίδα τροφό μου. Θα ωδηγείτο εις ισχαιμικόν επεισόδιον.
Υ.Γ. Σας εύχομαι με μία μπύρα να περνάτε 18 νοματαίοι ...  :grin:
εγω σας ευχομαι να εχετε παντα ολα τα αγαθα του κοσμου  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
??
τι φεστιβάλ είναι αυτό?
γινονται πολλα αουτ ντορ φεστιβαλ δρόμου με κοσμο με συναυλιες με νεα σχηματα πολλες δραστηριοτητες κτλ συνηθως πριμοδοτουνται και απο μαγαζια της περιοχης  και εχουν φθηνες τιμες προσπαθειες δηλάδη να τονωθει η αγορα. σε μερικα απο αυτα περνας πραγματικα καλα. βεβαια ολα αυτα ειναι μικρα γραμματα για τους πλουτοκρατες εδω . να τα λεμε αυτα παιδια  :orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.805
Πόντοι
2.606
γινονται πολλα αουτ ντορ φεστιβαλ δρόμου με κοσμο με συναυλιες με νεα σχηματα πολλες δραστηριοτητες κτλ συνηθως πριμοδοτουνται και απο μαγαζια της περιοχης  και εχουν φθηνες τιμες προσπαθειες δηλάδη να τονωθει η αγορα. σε μερικα απο αυτα περνας πραγματικα καλα. βεβαια ολα αυτα ειναι μικρα γραμματα για τους πλουτοκρατες εδω . να τα λεμε αυτα παιδια  :orchestra:
κουλτουριαρισσες β μουνες , ένας Λάκης σας χρειάζεται  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

μάλιστα, μοιάζει κάπως με τις λευκές νύχτες που έχουμε εδώ κάποια σαββατόβραδα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα κατέβεις αθηνα να σε πάω στα νέα δειλινά  :2funny:
εχω κατεβει πολλες φορές και εχω βρεθεί με ατομα  αγαπημενα.   εσενα σε εχω γραψει στα υποδηματα μου τα παλαια οποτε μείνε με το χιουμορακι  :grin: :birdman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.959
Πόντοι
19.795
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει σήμερα ... Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, που είχα υποστεί. Το απέκρυψα από την Αγγλίδα τροφό μου. Θα ωδηγείτο εις ισχαιμικόν επεισόδιον.
Υ.Γ. Σας εύχομαι με μία μπύρα να περνάτε 18 νοματαίοι ...  :grin:
Nεουδια κοψτε το. 1960 κυκλοφορουσα Θεσσαλονικη. Με τα ποδια και οχι σε παιδικο καροτσακι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.805
Πόντοι
2.606
εχω κατεβει πολλες φορές και εχω βρεθεί με ατομα  αγαπημενα.   εσενα σε εχω γραψει στα υποδηματα μου τα παλαια οποτε μείνε με το χιουμορακι  :grin: :birdman:
θυμισε μας τοτε που έγραφες απ τα Πετράλώνα και μας έλεγες οτι εισαι στην Εκάλη και βλέπεις χιόνι  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η ομπρε εχει κλείσει να σε πήγαινα που ταιριαζες γάντι τωρα εκει που πάω δύσκολο να πήγαινα μαζί σου ξέρεις   :2funny:
αυτο που νομιζεις οτι α) θα εβγαινα μαζι σου β) με ενδιαφερει που πηγαινες η πας γ) θεωρεις και εσυ και αλλοι οτι επειδη εχετε δυο φραγκακια ειστε καποιοι και προσπαθειτε να το δειξετε με τα μερη που βγαινετε αυτοκινητα κτλ

...να τα προσεξεις. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom