tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.530
- Πόντοι
- 606
αφου σκεφτομαι να βαζω και STOP στο τελος καθε φρασηςΚουραστήκατε από την λογοδιάρροια που σας έπιασε σήμερα!
αφου σκεφτομαι να βαζω και STOP στο τελος καθε φρασηςΚουραστήκατε από την λογοδιάρροια που σας έπιασε σήμερα!
αφου σκεφτομαι να βαζω και STOP στο τελος καθε φρασης
καλη ξεκουρασηπαω να κοιμηθω μια ωρα,ειμαι για πεταμα.
αμα αργησω φατε.
εγω σας ευχομαι να εχετε παντα ολα τα αγαθα του κοσμουΔεν ξέρω αν έχει αλλάξει σήμερα ... Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, που είχα υποστεί. Το απέκρυψα από την Αγγλίδα τροφό μου. Θα ωδηγείτο εις ισχαιμικόν επεισόδιον.
Υ.Γ. Σας εύχομαι με μία μπύρα να περνάτε 18 νοματαίοι ...
??
τι φεστιβάλ είναι αυτό?
Live bands, dj sets, διάφορα happening και events σε διάφορα μερή της πόλης δρόμους και χώρους, μπαρόκλαμπα και χώρους εκδηλώσεων.
γινονται πολλα αουτ ντορ φεστιβαλ δρόμου με κοσμο με συναυλιες με νεα σχηματα πολλες δραστηριοτητες κτλ συνηθως πριμοδοτουνται και απο μαγαζια της περιοχης και εχουν φθηνες τιμες προσπαθειες δηλάδη να τονωθει η αγορα. σε μερικα απο αυτα περνας πραγματικα καλα. βεβαια ολα αυτα ειναι μικρα γραμματα για τους πλουτοκρατες εδω . να τα λεμε αυτα παιδια??
τι φεστιβάλ είναι αυτό?
αμα κατέβεις αθηνα να σε πάω στα νέα δειλινάεγω σας ευχομαι να εχετε παντα ολα τα αγαθα του κοσμου
και φτωχη ειμαι και κοιμισμένη και εκτος τοπου και χρονου και οχι ξυπνια και μπασμένη και ότι θέτεδεν είστε πτωχή κοιμισμένη εισαι
κουλτουριαρισσες β μουνες , ένας Λάκης σας χρειάζεταιγινονται πολλα αουτ ντορ φεστιβαλ δρόμου με κοσμο με συναυλιες με νεα σχηματα πολλες δραστηριοτητες κτλ συνηθως πριμοδοτουνται και απο μαγαζια της περιοχης και εχουν φθηνες τιμες προσπαθειες δηλάδη να τονωθει η αγορα. σε μερικα απο αυτα περνας πραγματικα καλα. βεβαια ολα αυτα ειναι μικρα γραμματα για τους πλουτοκρατες εδω . να τα λεμε αυτα παιδια
γινονται πολλα αουτ ντορ φεστιβαλ δρόμου με κοσμο με συναυλιες με νεα σχηματα πολλες δραστηριοτητες κτλ συνηθως πριμοδοτουνται και απο μαγαζια της περιοχης και εχουν φθηνες τιμες προσπαθειες δηλάδη να τονωθει η αγορα. σε μερικα απο αυτα περνας πραγματικα καλα. βεβαια ολα αυτα ειναι μικρα γραμματα για τους πλουτοκρατες εδω . να τα λεμε αυτα παιδια
εχω κατεβει πολλες φορές και εχω βρεθεί με ατομα αγαπημενα. εσενα σε εχω γραψει στα υποδηματα μου τα παλαια οποτε μείνε με το χιουμορακιαμα κατέβεις αθηνα να σε πάω στα νέα δειλινά
Nεουδια κοψτε το. 1960 κυκλοφορουσα Θεσσαλονικη. Με τα ποδια και οχι σε παιδικο καροτσακι.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει σήμερα ... Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, που είχα υποστεί. Το απέκρυψα από την Αγγλίδα τροφό μου. Θα ωδηγείτο εις ισχαιμικόν επεισόδιον.
Υ.Γ. Σας εύχομαι με μία μπύρα να περνάτε 18 νοματαίοι ...
θυμισε μας τοτε που έγραφες απ τα Πετράλώνα και μας έλεγες οτι εισαι στην Εκάλη και βλέπεις χιόνιεχω κατεβει πολλες φορές και εχω βρεθεί με ατομα αγαπημενα. εσενα σε εχω γραψει στα υποδηματα μου τα παλαια οποτε μείνε με το χιουμορακι
θεε μου εχεις δει και δεινόσαυρο; :oNεουδια κοψτε το. 1960 κυκλοφορουσα Θεσσαλονικη. Με τα ποδια και οχι σε παιδικο καροτσακι.
πολύ πετυχημενα τα αστεια σου . μπραβο μπραβο..θυμισε μας τοτε που έγραφες απ τα Πετράλώνα και μας έλεγες οτι εισαι στην Εκάλη και βλέπεις χιόνι
Τους προλαβα 1-2 εκατομμυρια χρονια πριν εξαφανισθουνθεε μου εχεις δει και δεινόσαυρο; :o
η ομπρε εχει κλείσει να σε πήγαινα που ταιριαζες γάντι τωρα εκει που πάω δύσκολο να πήγαινα μαζί σου ξέρειςπολύ πετυχημενα τα αστεια σου . μπραβο μπραβο..
αυτο που νομιζεις οτι α) θα εβγαινα μαζι σου β) με ενδιαφερει που πηγαινες η πας γ) θεωρεις και εσυ και αλλοι οτι επειδη εχετε δυο φραγκακια ειστε καποιοι και προσπαθειτε να το δειξετε με τα μερη που βγαινετε αυτοκινητα κτλη ομπρε εχει κλείσει να σε πήγαινα που ταιριαζες γάντι τωρα εκει που πάω δύσκολο να πήγαινα μαζί σου ξέρεις