barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
ναι χαλια το φαγητο...Κοίτα, όποτε έρχομαι και απ όσα ακούω από φίλους, έχει μεν πολλά μαγαζιά αλλα έχουν χαθεί σταθερές αξίες σε φαγητό και ποτό. Επηρέασε πολύ και η "αποκέντρωση" της προηγούμενης δεκαετίας καθώς και τα μεγάλα εμπορικά εκτός του κέντρου, νομίζω.
Του πότε είσαι ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ;
για να καταλάβεις, η τροφός και ο Χαιλάντερ είχαν κάποτε μια περιπέτεια.
κυνηγούσαν τον Χαιλάντερ και βρήκε καταφύγιο στην αυλή του Μπλιζ κι έτσι έγινε η γνωριμία...
δεν εχω παει αιγλη ρε γμτ λενε οτι ειναι καλα (οχι για φαι )
εχει κλείσει και αυτοδεν εχω παει αιγλη ρε γμτ λενε οτι ειναι καλα (οχι για φαι )
εχει κλείσει και αυτο
δεν ξερω αν ειναι σε αυτη τη φαση το μαγαζι ακουω νεο κοσμο που παει και επισης μπρουκλη και εσυ δεν το ξεραμε να παρουμε απο ενα μπουκαλι ο καθενας . χιλια συγνωμη που ειμαστε πτωχοιΠαλιά που είχα πάει...
α] Πολύ ωραίος χώρος και γι΄ αυτό θα ξαναπήγαινα.
β] Γεμάτο ψευτοκουλτουριάρηδες, που κάθονταν με ένα μπουκάλι κρασί [ 8 άτομα ] για 45 ώρες, κοιτούσαν τον ουρανό και εξέπεμπαν αρλούμπες. Γι΄ αυτό δεν ξαναπήγα!
στριτ φεστιβαλ και αγιος ο θεος ρε φιλε
οι μεγαλοι εχουν αποψη για ολα ..Τα παιδιά πρέπει να πάνε κάπου να πιουν ένα καφέ ανάμεσα στις καταλήψεις των δημοσίων κτιρίων...
δεν ξερω αν ειναι σε αυτη τη φαση το μαγαζι ακουω νεο κοσμο που παει και επισης μπρουκλη και εσυ δεν το ξεραμε να παρουμε απο ενα μπουκαλι ο καθενας . χιλια συγνωμη που ειμαστε πτωχοι
στριτ φεστιβαλ και αγιος ο θεος ρε φιλε
δεν είστε πτωχή κοιμισμένη εισαιδεν ξερω αν ειναι σε αυτη τη φαση το μαγαζι ακουω νεο κοσμο που παει και επισης μπρουκλη και εσυ δεν το ξεραμε να παρουμε απο ενα μπουκαλι ο καθενας . χιλια συγνωμη που ειμαστε πτωχοι
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει σήμερα ... Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, που είχα υποστεί. Το απέκρυψα από την Αγγλίδα τροφό μου. Θα ωδηγείτο εις ισχαιμικόν επεισόδιον.
Υ.Γ. Σας εύχομαι με μία μπύρα να περνάτε 18 νοματαίοι ...
παω να κοιμηθω μια ωρα,ειμαι για πεταμα.
αμα αργησω φατε.