Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
θα παμε χανιμουν?λες να πάει μεχρι την Λαμία η Έρη με τον Λάκη?
θα παμε χανιμουν?λες να πάει μεχρι την Λαμία η Έρη με τον Λάκη?
Μουνάκια ... ένα πόστ έκανα και έγινε της λακογαμημένης πουτάνας .......
Στο οκτόμπερφεστ θα ήταν καλή ιδέα να πήγαινα με τίποτε ρεμάλια,
αλλά θα φάω πολλές χριστοπαναγίες και κατάρες από τις γυναίκες τους και τις καριόλες τις πεθερές τους ....... και φοβάμαι τη γρουσουζιά .........
ωραια ιδεα τυπεΜουνάκια ... ένα πόστ έκανα και έγινε της λακογαμημένης πουτάνας .......
αλλά θα φάω πολλές χριστοπαναγίες και κατάρες από τις γυναίκες τους και τις καριόλες τις πεθερές τους ....... και φοβάμαι τη γρουσουζιά .........
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, Νότια Γαλλία είναι καλά. Με τους αμέτρητους αμπελώνες, αλλά μόνος με αυτοκίνητο. Υπάρχουν διαφορα μεσαιωνικά χωριά που θυμίζουν δικά μας μέρη.
ωραια ιδεα τυπε
Να ξεκινήσω ΤΩΡΑ με αμάξι να φτάσω στη γαλλία;
Να πρήξω τα @@ πιο πολύ από όσο είναι εδώ ;
Μουνάκια ... ένα πόστ έκανα και έγινε της λακογαμημένης πουτάνας .......
Πότε ξεκινάει το Οκτόμπερφεστ, εννοώ ημερομηνία.
Θα την αναπτυξω οταν μπω απο pc
Σε 4 μέρες και τελειώνει 3 οκτωβρίου.
Καλά , κάθεστε και σκίζεστε να μπαίνετε εδώ από μαλακίες, τηλέφωνα και tablets ;
εγω παιδια εχω ιστορια απο octoberfest στην αγια παρασκευη που πηγαμε ψωλομαντρι και δε βρηκε γκομενα κανεις
ε ναι και μενα ο συνδετικος κρικος αναμεσα σε ολα τα μαγαζια που εχω παει ειναι οτι δεν εχω βρει γκομεναεγώ από ζύθο!
ε ναι και μενα ο συνδετικος κρικος αναμεσα σε ολα τα μαγαζια που εχω παει ειναι οτι δεν εχω βρει γκομενα
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταιαΕπιμένεις όμως ;
Να πηγαίνεις εννοώ .......
don't change a winning combination ........
Επιμένεις όμως ;
Να πηγαίνεις εννοώ .......
don't change a winning combination ........
Έχουμε κ το θέμα με τα μουνοχειλα. Τι να πρώτο διαβάσεις