barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.058
- Πόντοι
- 5.506
τυπε θες να τα φτιάξουμε ?αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Καργιολάκι, πας για το δώρο εσύ, κατευθείαν στο ψητό!!!!!
Εύγε, θα πας μπροστά!
τυπε θες να τα φτιάξουμε ?αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Στειλε φωτο να δειγματισωτυπε θες να τα φτιάξουμε ?αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
τεχνικές που μας έμαθε το μπουρδελαΚαργιολάκι, πας για το δώρο εσύ, κατευθείαν στο ψητό!!!!!
Εύγε, θα πας μπροστά!
Δες το ποστ με τις προσβολες πατροτητας
Αν το μαθεις αργα, μαλλον δεν θα εχεις την υπομονη για το τσιμεντωμα
Θα δρασεις εν θερμω και την μπουζου θα την εχεις σιγουρακι
My lips are sealed. αχαχαχαχχααχαχαχΡετσινα πάνω που βρήκα τρόπο να πάρω το αι φόν μην τον γειωνεις αχαχαχαχαχαχα
τυπε εσύ δεν ήσουν που καθησες σε σουβλατζιδικο Θεσσαλονίκη να φας σουβλάκια γιατί είδες μιλφ καλό ?αχαχαχαχαχαχα γελουσα ένα τέταρτοΣτειλε φωτο να δειγματισω
Θα το μαθεις πριν δωσεις σεντ και χρονο για το μπασταρδοΕνώ αν το μάθεις νωρίτερα θα είναι καλύτερα;;
Χώρια που δεν ξέρω να φτιάχνω λάσπη.
τεχνικές που μας έμαθε το μπουρδελα
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ κλαίω όμωςτυπε εσύ δεν ήσουν που καθησες σε σουβλατζιδικο Θεσσαλονίκη να φας σουβλάκια γιατί είδες μιλφ καλό ?αχαχαχαχαχαχα γελουσα ένα τέταρτο
πρώτα η πιάτσα. Να τα λέμε κ αυτάΜεγαλύτερο πανεπιστήμιο και απ΄εκέινο το δρόμου!!!!
Στο γιοκ μπαλικτυπε εσύ δεν ήσουν που καθησες σε σουβλατζιδικο Θεσσαλονίκη να φας σουβλάκια γιατί είδες μιλφ καλό ?αχαχαχαχαχαχα γελουσα ένα τέταρτο
λατρεμενοςαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ κλαίω όμως
γαματο το γιοκ μπαλικ. Ευγε νεε μουΣτο γιοκ μπαλικ
Χασαμε μια μαχη αλλά ο πολεμος συνεχιζεταιγαματο το γιοκ μπαλικ. Ευγε νεε μου
Αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι τέτοιο κάτι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ έχει κάνει ο γονιός. Ας το λουστεί. Το ίδιο ισχύει και αν γίνει τράμπουκος-μπράβος-χρυσαυγίτης.
ρε λακη μιλάμε για γαμησι κ έρχεσαι κ μας μιλάς για κόμματα. Έλεος μάνα μουΟπότε το μόνο αποδεκτό για σένα , είναι ο χαλβάς της ΔΑΠ
που κινείται μεταξύ κολωνακίου , κηφισιάς , ψυχικού , γλυφάδας, μυκόνου, σπετσών, αράχωβας ;
Και τέτοια εποχή έχει το ροζ πουλοβεράκι rl στους ώμους, γιατί ... .βάζει ψύχρα ;
Οπότε το μόνο αποδεκτό για σένα , είναι ο χαλβάς της ΔΑΠ
που κινείται μεταξύ κολωνακίου , κηφισιάς , ψυχικού , γλυφάδας, μυκόνου, σπετσών, αράχωβας ;
Και τέτοια εποχή έχει το ροζ πουλοβεράκι rl στους ώμους, γιατί ... .βάζει ψύχρα ;
μας μιλάς για κόμματα
Αν και ποτε δεν ειναι αργα, ειμαι πολυ γερος για να αρχισω να τον παιρνω απο πισω. Ασε που θα μου κοστιζε πολυ περισσοτερο να βρω καποιον να με γαμαει, απο το να βρισκω καποιες να γαμαω εγω.