erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχαχαχ α ρε κωλο-γερακι πάντα του δε ποιντΕ, τωρα πας στο αλλο ακρο, δεν ειναι ολοι οι κωλοι το ιδιο![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ α ρε κωλο-γερακι πάντα του δε ποιντΕ, τωρα πας στο αλλο ακρο, δεν ειναι ολοι οι κωλοι το ιδιο![]()
αχαχαχαχχαχαχαχχαχαα Με συγχωρείςΕ, τωρα πας στο αλλο ακρο, δεν ειναι ολοι οι κωλοι το ιδιο![]()
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά κάποια, γιατί να την κερατώσεις εσύ δεν έχω πιάσει ακόμα. Για ένα κώλο ρε φίλε? Όλοι οι κώλοι μια τρύπα έχουν. Τι θα αλλάξει?
Του Λιλα χωραει και κούτσουραΕ, τωρα πας στο αλλο ακρο, δεν ειναι ολοι οι κωλοι το ιδιο![]()
Αν αυτή η έξαψη που αναφέρεις είναι κάτι ανώτερο από αυτό που μπορεί να σου προσφέρει συνολικά ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει και έχεις δίπλα σου, καλά κάνεις. Αρκεί να είναι ενήμερος για τις θέσεις σου για να ξέρει κι εκείνος τι να περιμένει.Η εξαψη της κατακτησης νεου εδαφους
που χάθηκε αυτός ?Του Λιλα χωραει και κούτσουρα![]()
Νομίζω ότι όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να μας συμβεί. Βέβαια, όταν συμβεί, κανείς μας δεν είναι ΠΟΤΕ προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσει, όσο άνετος κι αν το παίζει.
Τι μου το θυμησες αυτο? Αυτή η εικόνα με είχε στοιχειώσει για αρκετά βράδια όταν την είχα πρωτοδείΤου Λιλα χωραει και κούτσουρα![]()
Της κανεις δωρο το iphone 7Μα δε λέω οτι είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει απλά έτσι τουλάχιστον θα γλιτώσει από το μόνιμο καθημερινό άγχος που κουβαλάει πολύς κόσμος γύρω μας, "με κερατώνει; δε με κερατώνει;"
Τι μου το θυμησες αυτο? Αυτή η εικόνα με είχε στοιχειώσει για αρκετά βράδια όταν την είχα πρωτοδεί![]()
![]()
Εντάξει αυτό το άγχος είναι αρρώστια. Αμα το χεις, σε τρώει σα σαράκι. Δεν νομίζω ότι επιβιώνουν σχέσεις αν ο ένας από τους δύο έχει αυτή την αρρώστια.Μα δε λέω οτι είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει απλά έτσι τουλάχιστον θα γλιτώσει από το μόνιμο καθημερινό άγχος που κουβαλάει πολύς κόσμος γύρω μας, "με κερατώνει; δε με κερατώνει;"
Της κανεις δωρο το iphone 7
Καμια δεν θα πει οχι
Του εχεις φορτωσει spyware πρωτα.
Το ξαναβαζεις στο κουτι, κορδελα κ ετοιμη η απαντηση στο παραπάνω ερώτημα![]()
![]()
Εκανα μια βδομάδα να ανάψω τζάκι γιατί δεν ήθελα να ακουμπήσω τα κούτσουραΕψαχνες κουτσουρα![]()
τυπε θες να τα φτιάξουμε ?αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχΤης κανεις δωρο το iphone 7
Καμια δεν θα πει οχι
![]()
Υγιής ανθρώπινη σχέσηΤης κανεις δωρο το iphone 7
Καμια δεν θα πει οχι
![]()
Ειναι πολυ απλο το θεμα, οσο και πολυσυνθετο. Ας δεχτουμε καταρχας οτι ο ανθρωπος αν ηταν ικανοποιημενος με αυτο που εχει θα ζουσε ακομα στις σπηλιες, θα ετρωγε, θα επινε, και θα γαμουσε.
Δεν ειναι ομως. Αυτη ειναι η καταρα της φυσης απεναντι στον ανθρωπο.
Σαν ανδρες αφενος επιζητουμε την επιβεβαιωση πηγαινοντας με αλλες γυναικες, αλλα δεν θελουμε και την αποριψη απο τη δικια μας γυναικα, δηλ. να μας απαταει. Τοσο απλα.![]()
κωλογερακι αν ήταν τόσο απλά δεν θα γινόταν τέτοιο μακελειόΕιναι πολυ απλο το θεμα, οσο και πολυσυνθετο. Ας δεχτουμε καταρχας οτι ο ανθρωπος αν ηταν ικανοποιημενος με αυτο που εχει θα ζουσε ακομα στις σπηλιες, θα ετρωγε, θα επινε, και θα γαμουσε.
Δεν ειναι ομως. Αυτη ειναι η καταρα της φυσης απεναντι στον ανθρωπο.
Σαν ανδρες αφενος επιζητουμε την επιβεβαιωση πηγαινοντας με αλλες γυναικες, αλλα δεν θελουμε και την αποριψη απο τη δικια μας γυναικα, δηλ. να μας απαταει. Τοσο απλα.![]()
Δες το ποστ με τις προσβολες πατροτηταςΑρρώστια.
Ρετσινα πάνω που βρήκα τρόπο να πάρω το αι φόν μην τον γειωνεις αχαχαχαχαχαχαΥγιής ανθρώπινη σχέση![]()