κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
Δοκιμασε την ωρα που κοιμαται τυπε ( ) . Για να εχει μια δικαιολογια, οτι την επιασες στον υπνομονο κωλο δεν μου δινει τυπε... σ ολα τα αλλα ειναι σπαθι
Δοκιμασε την ωρα που κοιμαται τυπε ( ) . Για να εχει μια δικαιολογια, οτι την επιασες στον υπνομονο κωλο δεν μου δινει τυπε... σ ολα τα αλλα ειναι σπαθι
είναι που κ εσυ κ ο Σαούλ είστε γνώστες των γυναικώνμονο κωλο δεν μου δινει τυπε... σ ολα τα αλλα ειναι σπαθι
πολυ μου την μπαινεις εσυ τωρα τελευταιαείναι που κ εσυ κ ο Σαούλ είστε γνώστες των γυναικών
Ναι ο πρώτος η ο τελευταίος θα είσαι που υβριζει ?δείξε το επίπεδο σου δεν μασσαωπολυ μου την μπαινεις εσυ τωρα τελευταια
κανονισε...δεν θα σεβαστω ουτε βασιλοφρωνα ουτε τιποτα...
skase...βουλωτοΝαι ο πρώτος η ο τελευταίος θα είσαι που υβριζει ?δείξε το επίπεδο σου δεν μασσαω
είδες τι έπαθε ο Βίκινγκ. Τον μάζεψε η άλλη αρον αρον. Εσύ πότε με το καλό ?skase...βουλωτο
ο βικινγκ ηταν τερμα νοικοκυρης, γι αυτο εγινε ο,τι εγινε...μακαρι να τον φτασουμε καποτε...είδες τι έπαθε ο Βίκινγκ. Τον μάζεψε η άλλη αρον αρον. Εσύ πότε με το καλό ?
τέρμα νοικοκυρης που είχε την άλλη κ έπαιζε κρυφά στο φεισμπουκ κ αυτά πριν τον γάμο που να τον φάει κ η συνήθεια. Να τα χαίρεστε τα νοικοκυριά σας.ο βικινγκ ηταν τερμα νοικοκυρης, γι αυτο εγινε ο,τι εγινε...μακαρι να τον φτασουμε καποτε...
κοιτα επειδη ηταν και μπουγατσα αυτος, δεν ξερω τι εκανε...αλλα αν εισαι διακριτικος και δεν μαθαινει τιποτε η δικια σου, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να ριχνεις κανα πουτσο δεξια και αριστερα που και που....τέρμα νοικοκυρης που είχε την άλλη κ έπαιζε κρυφά στο φεισμπουκ κ αυτά πριν τον γάμο που να τον φάει κ η συνήθεια. Να τα χαίρεστε τα νοικοκυριά σας.
Αργά ή γρήγορα, διακριτικά ή μη, όλα μαθεύονται.κοιτα επειδη ηταν και μπουγατσα αυτος, δεν ξερω τι εκανε...αλλα αν εισαι διακριτικος και δεν μαθαινει τιποτε η δικια σου, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να ριχνεις κανα πουτσο δεξια και αριστερα που και που....
Μην το γρουσουζευειςΑργά ή γρήγορα, διακριτικά ή μη, όλα μαθεύονται.
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα.Μην το γρουσουζευεις
και ιδου η ζωντανη αποδειξη που καταρριπτει τα λεγομενα σου κυρια ρεγκινα : αφου ο κωλογερος καταφερνει να τσιλιμπουρδιζει για καμια σχεδον 100 χρονια και να μην εχει θεμα, τοτε γιατι να μην μπορουμε και εμεις....Μην το γρουσουζευεις
Ε, τωρα το γρουσουζεψεςκαι ιδου η ζωντανη αποδειξη που καταρριπτει τα λεγομενα σου κυρια ρεγκινα : αφου ο κωλογερος καταφερνει να τσιλιμπουρδιζει για καμια σχεδον 100 χρονια και να μην εχει θεμα, τοτε γιατι να μην μπορουμε και εμεις....
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Μην είσαι και τόσο σίγουρος όμως ότι μια γυναίκα που ο άντρας της τσιλιμπουρδίζει και δε μιλάει, δεν το ξέρει. Μπορεί και να επιλέγει τη σιωπή. Κατά τη γνώμη μου, από ένστικτο, το ξέρουν όλες. Απλά κάποιες βάζουν μπουρλότο, κάποιες το αγνοούν για τους δικούς τους, ανεξήγητους για μένα, λόγους.και ιδου η ζωντανη αποδειξη που καταρριπτει τα λεγομενα σου κυρια ρεγκινα : αφου ο κωλογερος καταφερνει να τσιλιμπουρδιζει για καμια σχεδον 100 χρονια και να μην εχει θεμα, τοτε γιατι να μην μπορουμε και εμεις....
Εγω παντως στη γυναικα μου εχω εξηγηθει. Μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθω ΠΟΤΕ εγω. Και μεχρι τωρα δενΑργά ή γρήγορα, διακριτικά ή μη, όλα μαθεύονται.
κοιτα στην περιπτωση του κωλογερου μπορει και να ισχυει αυτο που λες : θα λεει δηλαδη η κυρα του, ασε το ραμολι να την πεφτει σε πιτσιρικες, κριμα ειναι, ποσο καιρος του εμεινε ακομα...Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Μην είσαι και τόσο σίγουρος όμως ότι μια γυναίκα που ο άντρας της τσιλιμπουρδίζει και δε μιλάει, δεν το ξέρει. Μπορεί και να επιλέγει τη σιωπή. Κατά τη γνώμη μου, από ένστικτο, το ξέρουν όλες. Απλά κάποιες βάζουν μπουρλότο, κάποιες το αγνοούν για τους δικούς τους, ανεξήγητους για μένα, λόγους.
Κυρία η κύρια κωλογερουΕγω παντως στη γυναικα μου εχω εξηγηθει. Μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθω ΠΟΤΕ εγω. Και μεχρι τωρα δενεχω μαθει τιποταμε εχει απατησει ποτε.
ανεξηγητους όχι.Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Μην είσαι και τόσο σίγουρος όμως ότι μια γυναίκα που ο άντρας της τσιλιμπουρδίζει και δε μιλάει, δεν το ξέρει. Μπορεί και να επιλέγει τη σιωπή. Κατά τη γνώμη μου, από ένστικτο, το ξέρουν όλες. Απλά κάποιες βάζουν μπουρλότο, κάποιες το αγνοούν για τους δικούς τους, ανεξήγητους για μένα, λόγους.
Φίλε πρώτα πρώτα δεν ξέρεις που μπορεί να πέσεις. Αυτές είναι παπαροθεωρίες. Εγώ ξέρω ότι όποιος κερατώνει το σύντροφο του, θα πρέπει να είναι και προετοιμασμένος για το πως θα αντιμετωπίσει την πιθανή αποκάλυψη. Αν δε θέλει να χωρίσει, κρατάει το πουλάκι του στο παντελόνι. Αν είναι αδιάφορος, το κάνει κι αν τον πιάσει τον έπιασε.κοιτα στην περιπτωση του κωλογερου μπορει και να ισχυει αυτο που λες : θα λεει δηλαδη η κυρα του, ασε το ραμολι να την πεφτει σε πιτσιρικες, κριμα ειναι, ποσο καιρος του εμεινε ακομα...
εγω παντως ειμαι πολυ προσεκτικος...ενας πουτσος και εξω απο την πορτα...