Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πολυ μου την μπαινεις εσυ τωρα τελευταια  :cool2:
κανονισε...δεν θα σεβαστω ουτε βασιλοφρωνα ουτε τιποτα...
Ναι ο πρώτος η ο τελευταίος θα είσαι που υβριζει ?δείξε το επίπεδο σου δεν μασσαω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
είδες τι έπαθε ο Βίκινγκ. Τον μάζεψε η άλλη αρον αρον. Εσύ πότε με το καλό ?
ο βικινγκ ηταν τερμα νοικοκυρης, γι αυτο εγινε ο,τι εγινε...μακαρι να τον φτασουμε καποτε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο βικινγκ ηταν τερμα νοικοκυρης, γι αυτο εγινε ο,τι εγινε...μακαρι να τον φτασουμε καποτε...
τέρμα νοικοκυρης που είχε την άλλη κ έπαιζε κρυφά στο φεισμπουκ κ αυτά πριν τον γάμο που να τον φάει κ η συνήθεια. Να τα χαίρεστε τα νοικοκυριά σας.  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
τέρμα νοικοκυρης που είχε την άλλη κ έπαιζε κρυφά στο φεισμπουκ κ αυτά πριν τον γάμο που να τον φάει κ η συνήθεια. Να τα χαίρεστε τα νοικοκυριά σας.  :2funny:
κοιτα επειδη ηταν και μπουγατσα αυτος, δεν ξερω τι εκανε...αλλα αν εισαι διακριτικος και δεν μαθαινει τιποτε η δικια σου, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να ριχνεις κανα πουτσο δεξια και αριστερα που και που.... :dunno:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα επειδη ηταν και μπουγατσα αυτος, δεν ξερω τι εκανε...αλλα αν εισαι διακριτικος και δεν μαθαινει τιποτε η δικια σου, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να ριχνεις κανα πουτσο δεξια και αριστερα που και που.... :dunno:
Αργά ή γρήγορα, διακριτικά ή μη, όλα μαθεύονται.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
Μην το γρουσουζευεις :grin:
και ιδου η ζωντανη αποδειξη που καταρριπτει τα λεγομενα σου κυρια ρεγκινα : αφου ο κωλογερος καταφερνει να τσιλιμπουρδιζει για καμια σχεδον 100 χρονια και να μην εχει θεμα, τοτε γιατι να μην μπορουμε  και εμεις....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
και ιδου η ζωντανη αποδειξη που καταρριπτει τα λεγομενα σου κυρια ρεγκινα : αφου ο κωλογερος καταφερνει να τσιλιμπουρδιζει για καμια σχεδον 100 χρονια και να μην εχει θεμα, τοτε γιατι να μην μπορουμε  και εμεις....
Ε, τωρα το γρουσουζεψες :headbang:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Μην είσαι και τόσο σίγουρος όμως ότι μια γυναίκα που ο άντρας της τσιλιμπουρδίζει και δε μιλάει, δεν το ξέρει. Μπορεί και να επιλέγει τη σιωπή. Κατά τη γνώμη μου, από ένστικτο, το ξέρουν όλες. Απλά κάποιες βάζουν μπουρλότο, κάποιες το αγνοούν για τους δικούς τους, ανεξήγητους για μένα, λόγους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Αργά ή γρήγορα, διακριτικά ή μη, όλα μαθεύονται.
Εγω παντως στη γυναικα μου εχω εξηγηθει. Μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθω ΠΟΤΕ εγω. Και μεχρι τωρα δεν εχω μαθει τιποτα με εχει απατησει ποτε. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Μην είσαι και τόσο σίγουρος όμως ότι μια γυναίκα που ο άντρας της τσιλιμπουρδίζει και δε μιλάει, δεν το ξέρει. Μπορεί και να επιλέγει τη σιωπή. Κατά τη γνώμη μου, από ένστικτο, το ξέρουν όλες. Απλά κάποιες βάζουν μπουρλότο, κάποιες το αγνοούν για τους δικούς τους, ανεξήγητους για μένα, λόγους.
κοιτα στην περιπτωση του κωλογερου μπορει και να ισχυει αυτο που λες : θα λεει δηλαδη η κυρα του, ασε το ραμολι να την πεφτει σε πιτσιρικες, κριμα ειναι, ποσο καιρος του εμεινε ακομα...

εγω παντως ειμαι πολυ προσεκτικος...ενας πουτσος και εξω απο την πορτα...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγω παντως στη γυναικα μου εχω εξηγηθει. Μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μην το μαθω ΠΟΤΕ εγω. Και μεχρι τωρα δεν εχω μαθει τιποτα με εχει απατησει ποτε. :grin:
Κυρία η κύρια κωλογερου  :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ανεξηγητους όχι.
Είτε έχουν βρει κ αυτές κάτι
Είτε είναι το στυλ θα σε έχω δίπλα μου κ θα σε κάνω να υποφερεις όπως εγώ
Είτε φοβούνται μην φτιάξει ο άλλος την ζωή του κ θέλουν να αποφύγουν τέτοια ήττα
Είτε έχουν όφελος οικονομικό παρέας κοινής ζωής κτλ
Είτε όλα τα παραπάνω σε συνδυασμούς

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα στην περιπτωση του κωλογερου μπορει και να ισχυει αυτο που λες : θα λεει δηλαδη η κυρα του, ασε το ραμολι να την πεφτει σε πιτσιρικες, κριμα ειναι, ποσο καιρος του εμεινε ακομα...

εγω παντως ειμαι πολυ προσεκτικος...ενας πουτσος και εξω απο την πορτα...
Φίλε πρώτα πρώτα δεν ξέρεις που μπορεί να πέσεις. Αυτές είναι παπαροθεωρίες. Εγώ ξέρω ότι όποιος κερατώνει το σύντροφο του, θα πρέπει να είναι και προετοιμασμένος για το πως θα αντιμετωπίσει την πιθανή αποκάλυψη. Αν δε θέλει να χωρίσει, κρατάει το πουλάκι του στο παντελόνι. Αν είναι αδιάφορος, το κάνει κι αν τον πιάσει τον έπιασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom