Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
λες να μου τρυπαει τα προφυλακτικα για να την αποκαταστησω??Μα δεν είπα τίποτα για την κοπέλα μύστη μου, να την χαίρεσαι και καλούς απογόνους εύχομαι!
λες να μου τρυπαει τα προφυλακτικα για να την αποκαταστησω??Μα δεν είπα τίποτα για την κοπέλα μύστη μου, να την χαίρεσαι και καλούς απογόνους εύχομαι!
με χτυπαει :'(για πε
εννοείται όλες το κάνουμε αυτόλες να μου τρυπαει τα προφυλακτικα για να την αποκαταστησω??
μονο κωλο τυπελες να μου τρυπαει τα προφυλακτικα για να την αποκαταστησω??
αφού δεν σας δίνουν γιατί το συζητάμεμονο κωλο τυπε![]()
γιαυτο δε δινει κωλο η καρια εχει λογομονο κωλο τυπε![]()
ευσεβείς πόθοιαφού δεν σας δίνουν γιατί το συζητάμε
κι αμα σε χτυπησει μετα? :Sγιαυτο δε δινει κωλο η καρια εχει λογο
την επομενη φορα θα της ξηγησω το παραμυθι![]()
![]()
![]()
Ετσι οπως την περιγράφεις, πιθανότερο να δώσεις εσύ κώλο. Για αυτήν δεν το κόβω.γιαυτο δε δινει κωλο η καρια εχει λογο
![]()
![]()
θα δει εναν σαουλ που δεν εχει ξανα δει τυπε δε θα τολμησεικι αμα σε χτυπησει μετα? :S
τρως κ εσυ παντοφλα ?κι αμα σε χτυπησει μετα? :S
θα δει εναν σαουλ που δεν εχει ξανα δει τυπε δε θα τολμησει![]()
τιλερε.....σουζα την εχωτρως κ εσυ παντοφλα ?
Φιλε πες της, οτι, σου ειχε πει η μανα σου να μην γαμησεις ποτε γυναικα απο κωλο, γιατι ετσι η γυναικα θα σε ειχε δεμενο για πανταγιαυτο δε δινει κωλο η καρια εχει λογο
![]()
![]()
Δεν πιστευω να πλενεις και πιατα;....................................................με κρυο νερο;τιλερε.....σουζα την εχω
μονο κωλο δεν μου δινει τυπε... σ ολα τα αλλα ειναι σπαθιΔεν πιστευω να πλενεις και πιατα;....................................................με κρυο νερο;
Να της σκισεις τη γατα και να σου αναβει θερμοσιφωνα![]()
Λακη, σου εχει κανει πιπα Κινεζα; Θα ξεχασεις το ονομα σου.Τι 1,80 ρε ... πλάκα με κάνεις που λέτε εκεί πάνω ;
Τούτο δεν είναι ούτε 1,70 ....
1,63 θα είναι και πολύ σε λέω ...
Πινέζα.