Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα γείτονά του στην Καλλιθέα επειδή είχε δυνατά τη μουσική
Σε τραγωδία κατέληξε επεισόδιο ανάμεσα σε 33χρονο αστυνομικό και 30χρονο ομογενή από το Καζακστάν σε πολυκατοικία στην οδό Ιφιγένειας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στις 6 το απόγευμα όταν ο αστυνομικός διαμαρτυρήθηκε στον ομογενή από το Καζακστάν γιατί έβαλε δυνατά τη μουσική στο διαμέρισμά του.
Οι δύο άνδρες, οι οποίοι ζουν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε διαφορετικούς ορόφους, αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Ύστερα από λίγα λεπτά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αστυνομικός φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο τον υπήκοο Καζακστάν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Την ώρα του επεισοδίου, ο 33χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από συναδέλφους του.
www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/koinonia-astynomikos-musiki_n_11932808.html?utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget]http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/koinonia-astynomikos-musiki_n_11932808.html?utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget[/url]
εγω θα τον αφηνα ελευθερο τον ανθρωπο  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καβλώνω κυρίως με αναλογικά.
Όσο να'ναι , δεν μπορεί τα αυτοκινήτου να είναι για τον πέουλα.
Σε σχεση με τα μαμά που είναι των 20 ευρώ κάτι θα κάνουν .........

ναι και μενα θα μου αρεσε αλλα αντε να μαζευεις βυνιλια και κυριως αντε να τα αγοραζεις...ενω με το dac εχεις ενα laptop και εχεις εκατ. τραγουδια στη διαθεση σου.

Επισης αν πας σε καλα μηχανηματα πλησιαζεις πολυ τον αναλογικο ηχο...

Για τα αμαξια τα focaL μονο για τον πεουλα δεν ειναι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ενώ εμένα μου τη δίνετε, ε;ε;ε;

(Πες ναι και σου χω εγώ ένα γκομενάκι τύφλα να έχει ο λογιστής με το μεγάλο πέος)  :grin:
μας την ζητάνε πολλοί θα το σκεφτούμε αχαχαχαχαχαχα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
εγω θα τον αφηνα ελευθερο τον ανθρωπο  :sunglasses:
Δεν άντεξε ο φίλος μου ο Eraser και το έκανε το θανατικό
sm518.gif
 [/URL] :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
ο λακης γραφει ταυτοχρονα στην αλεκα καμηλα,στα πολιτικα και στα ηχεια  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα γείτονά του στην Καλλιθέα επειδή είχε δυνατά τη μουσική
Σε τραγωδία κατέληξε επεισόδιο ανάμεσα σε 33χρονο αστυνομικό και 30χρονο ομογενή από το Καζακστάν σε πολυκατοικία στην οδό Ιφιγένειας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στις 6 το απόγευμα όταν ο αστυνομικός διαμαρτυρήθηκε στον ομογενή από το Καζακστάν γιατί έβαλε δυνατά τη μουσική στο διαμέρισμά του.
Οι δύο άνδρες, οι οποίοι ζουν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε διαφορετικούς ορόφους, αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Ύστερα από λίγα λεπτά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αστυνομικός φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο τον υπήκοο Καζακστάν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Την ώρα του επεισοδίου, ο 33χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από συναδέλφους του.
www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/koinonia-astynomikos-musiki_n_11932808.html?utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget]http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/koinonia-astynomikos-musiki_n_11932808.html?utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget[/url]
κ στην νέα ταινία του γουνδι του αλεν ο τύπος έκανε φασαρία με μουσικη κ ο άλλος τον καθαρισε συγκεκριμένα τον τσιμεντωσε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.100
Πόντοι
5.506
ναι και μενα θα μου αρεσε αλλα αντε να μαζευεις βυνιλια και κυριως αντε να τα αγοραζεις...ενω με το dac εχεις ενα laptop και εχεις εκατ. τραγουδια στη διαθεση σου.

Επισης αν πας σε καλα μηχανηματα πλησιαζεις πολυ τον αναλογικο ηχο...

Για τα αμαξια τα focaL μονο για τον πεουλα δεν ειναι

Κοίτα, σε θέματα ποιότητας γίνεται ΤΟ μπάχαλο με τον ψηφιακό ήχο, θέλει πολύ ψάξιμο και θέλει και χρήμα για να βρίσκεις όσο το δυνατόν σωστό ήχο. Από άποψη εξοικονόμησης χώρου και ταξινόμησης δεν το συζητώ, άλλο πράμα. Trust me.  ;)

Αν θέλουμε κάτι παραδοσιακό για τους ήχους πάμε μόνο σε αυτή την κατηγορία.

DSCF3651.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
κ στην νέα ταινία του γουνδι του αλεν ο τύπος έκανε φασαρία με μουσικη κ ο άλλος τον καθαρισε συγκεκριμένα τον τσιμεντωσε
οι ταινιες του γουνδι ειναι για τον πουτσο  :S

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Αθωος ο κατηγουρούμενος. Ο δικός μου σήμερα έβαζε στις 18 00 "βάλε στην πόρτα το κλειδί, θέλω για σένα ως το πρωί εγώ να λιώνω".  :headbang: :headbang:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κοίτα, σε θέματα ποιότητας γίνεται ΤΟ μπάχαλο με τον ψηφιακό ήχο, θέλει πολύ ψάξιμο και θέλει και χρήμα για να βρίσκεις όσο το δυνατόν σωστό ήχο. Από άποψη εξοικονόμησης χώρου και ταξινόμησης δεν το συζητώ, άλλο πράμα. Trust me.  ;)

Αν θέλουμε κάτι παραδοσιακό για τους ήχους πάμε μόνο σε αυτή την κατηγορία.

DSCF3651.jpg
not really.

Μπορείς με ''λιγα'' λεφτα να εχεις πολυ καλο αναλογικο ηχο απο ψηφιακα μεσα. Οτι θελει ψαξιμο θελει αλλα κυριως στο να καταλαβεις τι παιζει με την μεταφορα και την μετατροπη του ηχου.  απο κει και περα το μεγαλυτερο ρολο τον παιζουν τα ηχεια, ο ενισχυτης και φυσικα η ηχογραφιση. Α και τεραστιο ρολο παιζει η τοποθετηση των ηχειων στον χωρο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom