Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.101
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.101
Πόντοι
5.506
Σιγα την γκομενα...εγω μονο την κυρα μαριαννα θελω να γαμησω απο εδω μεσα... Α κσι την αλιντισσα,αλλα αυτη θα μου τρωγε ολα τα φραγκα και κοιμομουν μετα σε χαρτοκουτο στην ομονοια

Δεν έχεις δει Ρεγκίνα, γι αυτό μιλάς.

(Ούτε εγώ έχω δει  :grin: :grin: :grin: )

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Σκέφτομαι να γαμήσω το μπραμπ για να μείνω μόνος στη διεκδίκηση αλλά μετά δε θα έχω κουράγιο για σενα.

Μπραμπ φιλαράκι μου  :grouphug: :grouphug:
Γαμώ τις γκόμενες είμαι τελικά  :S :S :S Ζω το μύθο μου στα σάη, γνώμη σας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εξαρτατε απο το τι γουφερ θα μου παρεις...αν μου παρεις ακουστικα για mp3 θα ειναι ασχημος φτωχος και στο πορτοφολι και στο πμνευμα...

αν μου παρεις τιποτα πανακριβα focal η pcm θα ειναι ωραιος γυμνασμενος με μορφωση και μεγαλη πουτσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν φτάνει που πετάει τουβλα κ σε ξενερωνει δεν φτάνει που είναι Ολυμπιακός δεν φτάνει που είναι νομικός (μια φορά έκανα το λάθος να μπλεξω) δεν φτάνει που είναι αφραγκος, την έχει ακούσει κιόλας. Μιλάμε για μέγα σουργελον

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εξαρτατε απο το τι γουφερ θα μου παρεις...αν μου παρεις ακουστικα για mp3 θα ειναι ασχημος φτωχος και στο πορτοφολι και στο πμνευμα...

αν μου παρεις τιποτα πανακριβα focal η pcm θα ειναι ωραιος γυμνασμενος με μορφωση και μεγαλη πουτσα
τα πρώτα θα σου πάρω. Γιατί άντρας με όλα τα Δευτερα είναι μόνο ο βασιλοφρων κ αυτός είναι σύζυγος μου

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
δεν φτάνει που πετάει τουβλα κ σε ξενερωνει δεν φτάνει που είναι Ολυμπιακός δεν φτάνει που είναι νομικός (μια φορά έκανα το λάθος να μπλεξω) δεν φτάνει που είναι αφραγκος, την έχει ακούσει κιόλας. Μιλάμε για μέγα σουργελον
Το μόνο που δεν ήξερα είναι ότι είναι νομικός. αχαχαχαχ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
Σα δε ντρεπεσαι μεγαλη γυναικα...και να φανταστεις σε ειχα παει και στα παγκακια... :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τα πρώτα θα σου πάρω. Γιατί άντρας με όλα τα Δευτερα είναι μόνο ο βασιλοφρων κ αυτός είναι σύζυγος μου
καλα τοτε παρε μου τα γουφερ γιατι θα συννενοηθω με τον βασιλοφρων να σε παρατησει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom