Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Κάποια απο αυτές τις μέρες  περίμενα στο σαλόνι στο χιλτον κάποιον συνεργάτη που είχαμε ραντεβου σκάει βίζιτα στην υποδοχή ξεκολε την κοιτάζω έντονα με νόημα κοιτάζω τους πάντες που δουλεύουν εκει να προσπαθούν να ειναι διακριτικοί κάποια στιγμή με κοιτάζει όπως πλανάται το βλέμμα της στο χώρο απο αμηχανία διαβάζει στα μάτια μου οτι ξερω οτι σε λίγο κάποιος θα εισχωρεί στο πραμα της μετα απο 5 λεπτά λικνιζε τον πισινό της συνοδευόμενη απο τον γκρουμ φτάνοντας στο ασανσέρ που θα την ανέβαζε στο δωμάτιο των στεναγμών προς  στιγμής σκέφτηκα να ρίξω μια παχιά στις τουαλέτες αλλα επικράτησε η λογική και απλά συνέχισα να περιμένω τον μαλακα με το καβλι μου να προσπαθεί να σκίσει τον καβάλο του παντελονιού  :grin:

Πες μου  οτι  έγινε Τρίτη  να τρελαθώ  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κάποια απο αυτές τις μέρες  περίμενα στο σαλόνι στο χιλτον κάποιον συνεργάτη που είχαμε ραντεβου σκάει βίζιτα στην υποδοχή ξεκολε την κοιτάζω έντονα με νόημα κοιτάζω τους πάντες που δουλεύουν εκει να προσπαθούν να ειναι διακριτικοί κάποια στιγμή με κοιτάζει όπως πλανάται το βλέμμα της στο χώρο απο αμηχανία διαβάζει στα μάτια μου οτι ξερω οτι σε λίγο κάποιος θα εισχωρεί στο πραμα της μετα απο 5 λεπτά λικνιζε τον πισινό της συνοδευόμενη απο τον γκρουμ φτάνοντας στο ασανσέρ που θα την ανέβαζε στο δωμάτιο των στεναγμών προς  στιγμής σκέφτηκα να ρίξω μια παχιά στις τουαλέτες αλλα επικράτησε η λογική και απλά συνέχισα να περιμένω τον μαλακα με το καβλι μου να προσπαθεί να σκίσει τον καβάλο του παντελονιού  :grin:
με τα 3 εκατοστα και τον μελατο σου θελω να σου πω οτι καβαλο δεν σκιζεις  :grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.489
Πόντοι
786
απ' την αναφορά στον γκρέκο νομίζω.
καλός αλλά υπερτιμημένος νομίζω ο καζαντζάκης,
εντελώς εκ τόπου, χρόνου και πραγματικότητας στην περιγραφή της ρωσίας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κάποια απο αυτές τις μέρες  περίμενα στο σαλόνι στο χιλτον κάποιον συνεργάτη που είχαμε ραντεβου σκάει βίζιτα στην υποδοχή ξεκολε την κοιτάζω έντονα με νόημα κοιτάζω τους πάντες που δουλεύουν εκει να προσπαθούν να ειναι διακριτικοί κάποια στιγμή με κοιτάζει όπως πλανάται το βλέμμα της στο χώρο απο αμηχανία διαβάζει στα μάτια μου οτι ξερω οτι σε λίγο κάποιος θα εισχωρεί στο πραμα της μετα απο 5 λεπτά λικνιζε τον πισινό της συνοδευόμενη απο τον γκρουμ φτάνοντας στο ασανσέρ που θα την ανέβαζε στο δωμάτιο των στεναγμών προς  στιγμής σκέφτηκα να ρίξω μια παχιά στις τουαλέτες αλλα επικράτησε η λογική και απλά συνέχισα να περιμένω τον μαλακα με το καβλι μου να προσπαθεί να σκίσει τον καβάλο του παντελονιού  :grin:

Ελύτης ή raopau;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
απ' την αναφορά στον γκρέκο νομίζω.
καλός αλλά υπερτιμημένος νομίζω ο καζαντζάκης,
εντελώς εκ τόπου, χρόνου και πραγματικότητας στην περιγραφή της ρωσίας.
οχι ρε παιδια ειναι ζορμπας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν μια γυναίκα κοιμηθεί μόνη, ντροπιάζει όλους τους άντρες.
Επίσης Καζαντζάκης ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom