Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
α χίλια συγνωμη δεν ανοιξα το βινδεο για την ονομασία του τιρμπουσον μιλούσα  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ζορμπας αν δεν καμω λαθος..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ζορμπας αν δεν καμω λαθος..

Είσαι σίγουρη; Επειδή είναι το αγαπημένο μου βιβλίο δεν το θυμάμαι καθόλου...Πιο πολύ για κάτι από τα φιλοσοφικά του μου κάνει πχ ασκτικη ή αδερφοφάδες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι σιγουρα  :) αλτη ..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ναι σιγουρα  :) αλτη ..

Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο;;; Όχι ότι θα φτιάξεις τον καφέ αλλά οτι θα τον σερβίρεις ερχόμενη φορώντας τα τακούνια σου που θα ακούω να χτυπούν στο πάτωμα!!! :wanker: :wanker: :wanker:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο;;; Όχι ότι θα φτιάξεις τον καφέ αλλά οτι θα τον σερβίρεις ερχόμενη φορώντας τα τακούνια σου που θα ακούω να χτυπούν στο πάτωμα!!! :wanker: :wanker: :wanker:
και εσυ θελεις καφε; καφενειο Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ θα ανοιξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
wsf.gif

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.986
Πόντοι
2.606
Νομιζω ειναι απο την ασκητική αυτο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.986
Πόντοι
2.606
Κάποια απο αυτές τις μέρες  περίμενα στο σαλόνι στο χιλτον κάποιον συνεργάτη που είχαμε ραντεβου σκάει βίζιτα στην υποδοχή ξεκολε την κοιτάζω έντονα με νόημα κοιτάζω τους πάντες που δουλεύουν εκει να προσπαθούν να ειναι διακριτικοί κάποια στιγμή με κοιτάζει όπως πλανάται το βλέμμα της στο χώρο απο αμηχανία διαβάζει στα μάτια μου οτι ξερω οτι σε λίγο κάποιος θα εισχωρεί στο πραμα της μετα απο 5 λεπτά λικνιζε τον πισινό της συνοδευόμενη απο τον γκρουμ φτάνοντας στο ασανσέρ που θα την ανέβαζε στο δωμάτιο των στεναγμών προς  στιγμής σκέφτηκα να ρίξω μια παχιά στις τουαλέτες αλλα επικράτησε η λογική και απλά συνέχισα να περιμένω τον μαλακα με το καβλι μου να προσπαθεί να σκίσει τον καβάλο του παντελονιού  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.164
Πόντοι
5.506
Κάποια απο αυτές τις μέρες  περίμενα στο σαλόνι στο χιλτον κάποιον συνεργάτη που είχαμε ραντεβου σκάει βίζιτα στην υποδοχή ξεκολε την κοιτάζω έντονα με νόημα κοιτάζω τους πάντες που δουλεύουν εκει να προσπαθούν να ειναι διακριτικοί κάποια στιγμή με κοιτάζει όπως πλανάται το βλέμμα της στο χώρο απο αμηχανία διαβάζει στα μάτια μου οτι ξερω οτι σε λίγο κάποιος θα εισχωρεί στο πραμα της μετα απο 5 λεπτά λικνιζε τον πισινό της συνοδευόμενη απο τον γκρουμ φτάνοντας στο ασανσέρ που θα την ανέβαζε στο δωμάτιο των στεναγμών πέος στιγμής σκέφτηκα να ρίξω μια παχιά στις τουαλέτες αλλα επικράτησε η λογική και απλά συνέχισα να περιμένω τον μαλακα με το καβλι μου να προσπαθεί να σκίσει τον καβάλο του παντελονιού  :grin:

Αν ζούσαμε στην Ιταλία θα μπορούσες να εκτονωθείς αβίαστα. Και χωρίς να τρέχεις στην τουαλέτα.

Δεν είμαστε κράτος ρε πούστημ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom