Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα, αν θές να μιλήσουμε σοβαρά, δίνεις σημασία σε γκόμενα που κοιτάει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου αντί για σένα? Αν είναι για τα χοντρά οκ, αλλά γενικά απορώ.

ας μην πάμε το θέμα στην κυρία αλλά στον κύριο... :grin:

ναι :S, εμένα μου το έχουν πει κιόλας!
με πολύ σοβαρό ύφος μάλιστα... :jerking: :jerking: :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506
Τώρα, αν θές να μιλήσουμε σοβαρά, δίνεις σημασία σε γκόμενα που κοιτάει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου αντί για σένα? Αν είναι για τα χοντρά οκ, αλλά γενικά απορώ.

Είχα γκομενέτο που κοίταζε τα κλειδιά του αυτοκινήτου που φούσκωναν στο παντελόνι και με περνούσε για "προικισμένο", στρέχει;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
θα σε πω μην το συζητάμε. Πραγματικά πρέπει να απευθύνεσαι σε μεγάλα βούρλα.αχαχαχ αχαχαχαχαχαχα άκου ρε μλκα άτομο
δηλαδη για εναν πουτσο που θα ριξουμε, να ζηταμε και τεστ νοημοσυνης? :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αν ξανά πεις Ρετσινα τριμπαζο θα σου κόψω καλημέρα κ τέλος

Η Ρετσινα είναι μπάζο.
Η Ρετσίνα είναι τρίμπαζο.

Η Ρετσίνα είναι κωλόμπαζο !!!!!!!!

Θα πάψεις να μου μιλάς και να με κάνεις quote ;

Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΠΑΖΟ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.181
Πόντοι
19.795
θα σε πω μην το συζητάμε. Πραγματικά πρέπει να απευθύνεσαι σε μεγάλα βούρλα.αχαχαχ αχαχαχαχαχαχα άκου ρε μλκα άτομο
Παρακαλουνται τα θηλυκα μελη του νηματος να μην κανουν "μπουλινγκ"(το εμαθα και αυτο :grin:) στον κυριο Ραοπαο. :tickedoff:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Η Ρετσινα είναι μπάζο.
Η Ρετσίνα είναι τρίμπαζο.

Η Ρετσίνα είναι κωλόμπαζο !!!!!!!!

Θα πάψεις να μου μιλάς και να με κάνεις quote ;

Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΠΑΖΟ.
Μπορείς να μην ασχολείσαι με την πάρτη μου γιατί μου χεις ζαλίσει τα αρχίδια που δεν έχουμε αμφότεροι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παρακαλουνται τα θηλυκα μελη του νηματος να μην κανουν "μπουλινγκ"(το εμαθα και αυτο :grin:) στον κυριο Ραοπαο. :tickedoff:
αχαχαχαχαχαχαχαχ τα θέλει ο πόπος του ραοπαπι και ουχί ο ποποφ αχαχαχαχαχαχα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μπορείς να μην ασχολείσαι με την πάρτη μου γιατί μου χεις ζαλίσει τα αρχίδια που δεν έχουμε αμφότεροι?

Βυζιά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις και λεπτή μέση.
Για τρίχα και αρχίδια δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βυζιά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις και λεπτή μέση.
Για τρίχα και αρχίδια δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις.
Λάκη πιστεύω ότι είσαι αναρχοάπλυτος και τρολαρεις. Διότι εσύ δεν ασχολείσαι λες με αναρχοάπλυτες αλλά όλο στα πόδια της ρετσινακι κωλοτριβεσαι. Αν δεν σε έτρωγε ο κωλος σου δεν θα συχναζες εδώ διότι ως γνωστόν εμείς δεν πολύ ασχολουμεθα με άλλα θρεντ... Το έπιασες η να στο καθαρίσω ?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ κατάθεσα την άποψη μου. Αντρας με αυτοπεποίθηση και με τα πόδια να είναι, δεν κωλώνει.
Ρεγκίνα 2016

επειδή οι απόψεις αρχίζουν να πληθαίνουν στο νήμα να βάζουμε και μήνα παρακαλώ, να ξέρουμε να τα ψάχνουμε. :grin:

σοβαρά τώρα, ο συγκεκριμένος που το είπε αποδείχτηκε ένας μίζερος, εμμονικός, σκατόψυχος ψυχάκιας. όταν το άκουσα αναρωτιόμουν αν κάνει πλάκα ή όχι.
μετά από λίγο καιρό κατάλαβα και πήρα τις αποστάσεις μου (...που λέει και η Έρη!  :grin:)...  
σε ότι αφορά τις γυναίκες και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει. αν τύχαινε δεν θα υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ξανά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχω ακουσει "γαμας κατι βυζαρες", "γαμας μια κωλαρα", "γαμας μια με τσιμπουκοχειλα"...."γαμας ηλιθια" πρωτη φορα ακουω... :huh:
και εγώ πρώτη φορά άκουσα τυπακι να το παιζει ιστορία γιατί γαμαει το έτος 2016. Πρέπει να είναι τέρμα αγαμητος για να το κάνει θέμα. Για αυτό το λόγο θεώρησα ότι ίσως κάνει κάτι διαφορετικό κ σπουδαίο. Αλλά είναι τόσο παπαρας που δέχεται ότι γαμαει ηλιθιες και περηφανευεται. Αυτός και ο δημητρακις..

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
επειδή οι απόψεις αρχίζουν να πληθαίνουν στο νήμα να βάζουμε και μήνα παρακαλώ, να ξέρουμε να τα ψάχνουμε. :grin:

σοβαρά τώρα, ο συγκεκριμένος που το είπε αποδείχτηκε ένας μίζερος, εμμονικός, σκατόψυχος ψυχάκιας. όταν το άκουσα αναρωτιόμουν αν κάνει πλάκα ή όχι.
μετά από λίγο καιρό κατάλαβα και πήρα τις αποστάσεις μου (...που λέει και η Έρη!  :grin:)...  
σε ότι αφορά τις γυναίκες και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει. αν τύχαινε δεν θα υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ξανά.
Στα λόγια μου έρχεσαι.  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.245
Πόντοι
5.506
Λάκη πιστεύω ότι είσαι αναρχοάπλυτος και τρολαρεις. Διότι εσύ δεν ασχολείσαι λες με αναρχοάπλυτες αλλά όλο στα πόδια της ρετσινακι κωλοτριβεσαι. Αν δεν σε έτρωγε ο κωλος σου δεν θα συχναζες εδώ διότι ως γνωστόν εμείς δεν πολύ ασχολουμεθα με άλλα θρεντ... Το έπιασες η να στο καθαρίσω ?

Πιστεύω ότι με ένα σου πμ θα κάνει περισσότερες κωλοτούμπες από Καμμένο  :vomit: και Picker  :vomit: μαζί.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom