barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.258
- Πόντοι
- 5.506
Εγω μικρα τα εχω και τα 2 παντως![]()
Έχεις όμως μεγάλη καρδιά για την Έρι σου! ;)
Εγω μικρα τα εχω και τα 2 παντως![]()
Οχι είναι ο wanna be ανδρισμός του άντρα. Γιατί ο άντρας που έχει εμπιστοσύνη στον ανδρισμό του, δεν καίγεται και τόσο για το αμάξι όσο αυτοί που υπολείπονται.Τελικα το αυτοκινητο ειναι η προεκταση του ανδρισμου του ανδρα;![]()
ναι :S, εμένα μου το έχουν πει κιόλας!
με πολύ σοβαρό ύφος μάλιστα...![]()
![]()
![]()
εμεις τα alpha male γαμαμε και με ενα σακουλακι σπορια....τι να μας πει το αμαξι....Οχι είναι ο wanna be ανδρισμός του άντρα. Γιατί ο άντρας που έχει εμπιστοσύνη στον ανδρισμό του, δεν καίγεται και τόσο για το αμάξι όσο αυτοί που υπολείπονται.
τσακα τσουκα και γαμησιεμεις τα alpha male γαμαμε και με ενα σακουλακι σπορια....τι να μας πει το αμαξι....![]()
Επειδή στην έχω πέσει αρκετά αυτές τις μέρες, θα πω.... οκ, καλά κάνετεεμεις τα alpha male γαμαμε και με ενα σακουλακι σπορια....τι να μας πει το αμαξι....![]()
πες με φελο, πες με αναισθητο, πες με ρηχο...αλλα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας να βουλωνουμε τρυπες...Επειδή στην έχω πέσει αρκετά αυτές τις μέρες, θα πω.... οκ, καλά κάνετε![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή στην έχω πέσει αρκετά αυτές τις μέρες, θα πω.... οκ, καλά κάνετε![]()
![]()
![]()
![]()
πες με φελο, πες με αναισθητο, πες με ρηχο...αλλα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας να βουλωνουμε τρυπες...![]()
μαλλον εχει βρεξει το βρακακι της με την παρτη μουΤώρα του είπες διακριτικά "ναι και με χαμόγελο" όπως μας έχει συστήσει ο ιατρός;;
μαλλον εχει βρεξει το βρακακι της με την παρτη μου![]()
Οχι είναι ο wanna be ανδρισμός του άντρα. Γιατί ο άντρας που έχει εμπιστοσύνη στον ανδρισμό του, δεν καίγεται και τόσο για το αμάξι όσο αυτοί που υπολείπονται.
Είπαμε να μη στην πέσω, μη προκαλείς την τύχη σου όμωςμαλλον εχει βρεξει το βρακακι της με την παρτη μου![]()
ναι, σαματις θα σου κατσω νομιζεις? :SΕίπαμε να μη στην πέσω, μη προκαλείς την τύχη σου όμως![]()
Τώρα, αν θές να μιλήσουμε σοβαρά, δίνεις σημασία σε γκόμενα που κοιτάει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου αντί για σένα? Αν είναι για τα χοντρά οκ, αλλά γενικά απορώ.δλδ με Opel Corsa, 2 γενιές πίσω είσαι οκ? :o :o :o
Για να μου κάτσεις, θα πρέπει και να μπορείς. Κουβέντα να γίνεται.ναι, σαματις θα σου κατσω νομιζεις? :S
κουβεντα να γινεται![]()
θα σε πω μην το συζητάμε. Πραγματικά πρέπει να απευθύνεσαι σε μεγάλα βούρλα.αχαχαχ αχαχαχαχαχαχα άκου ρε μλκα άτομοπες με φελο, πες με αναισθητο, πες με ρηχο...αλλα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας να βουλωνουμε τρυπες...![]()