το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε αυτο το εχω αρχισει απο 6 χρονωνTυπε ενα ειναι το χομπυ,οικονομικο ευχαριστο και κανει και καλο στο προστατη λενε
![]()
πλεον ψαχνω νεες συγκινησεις
τυπε αυτο το εχω αρχισει απο 6 χρονωνTυπε ενα ειναι το χομπυ,οικονομικο ευχαριστο και κανει και καλο στο προστατη λενε
![]()
τυπε αυτο το εχω αρχισει απο 6 χρονων
πλεον ψαχνω νεες συγκινησεις
Δεν νομίζω να είναι έτσι ! εάν κρίνω από τα κορίτσια που![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς οι δύο δεν θα μαλλώσουμε ποτέ για θήλυ...![]()
Οι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).
Eτσι ειναι,αν η ομαδα μεινει απροπονητη μετα σερνεται στο γηπεδοΑκριβώς έτσι έκανε και ο κ. raopau! Το εγκατέλειψε, έψαξε για νέες συγκινήσεις και κατέληξε μελάτος ...![]()
Συλλογη μαντηλες απο προσφυγοπουλες
Καλημερα παιδακια.
Συλλογη μαντηλες απο προσφυγοπουλες
Καλημερα παιδακια.
τυπε μου θα την κανω βασιλισσα την προσφυγοπουλαΜου φαίνεται ότι το πουλί προετοιμάζεται για γαμπρός...
Θα του τραγουδούν και το άσμα: "Αρχοντογιός παντρεύεται και παίρνει προσφυγούλα"...![]()
![]()
Τυπε φανταζεσαι να εχει καμια τρελη περιουσια αυτη κατω Συρια,και οταν φτιαξουν τα πραματα μετα απο καποια χρονια να δεις το Πουλι Μπεηλερμπεη του Χαλεπιου!!!Μου φαίνεται ότι το πουλί προετοιμάζεται για γαμπρός...
Θα του τραγουδούν και το άσμα: "Αρχοντογιός παντρεύεται και παίρνει προσφυγούλα"...![]()
![]()
Eτσι ειναι,αν η ομαδα μεινει απροπονητη μετα σερνεται στο γηπεδο![]()
Τυπε φανταζεσαι να εχει καμια τρελη περιουσια αυτη κατω Συρια,και οταν φτιαξουν τα πραματα μετα απο καποια χρονια να δεις το Πουλι Μπεηλερμπεη του Χαλεπιου!!!
τυπε μου απο μια μινι συνεντευξη που της εχω κανει αυτη δεν πρεπει να εχει παλια εφημεριδα να σκουπισει τον κωλο τηςΤυπε φανταζεσαι να εχει καμια τρελη περιουσια αυτη κατω Συρια,και οταν φτιαξουν τα πραματα μετα απο καποια χρονια να δεις το Πουλι Μπεηλερμπεη του Χαλεπιου!!!
ποιες μαντηλες τυπε;
οι προσφυγοπουλες εχουν εξελιχθει πολυ
στο χοτελ μετα το ντουζακι μου εσκασε με ημιδιαφανα μπυτζαμακια χωρις εσωρουχα και μου γουργουριζε :-
οχι ρεφοράει και μαντήλα?
οχι ρε
ειπαμε ειναι χριστιανη ορθοδοξη και οικονομικη μεταναστρια απο βορεια αφρικη
οχι μουσουλμανα προσφυγας απο συρια
αλλα κανουμε χαβα
οχι ρε
ειπαμε ειναι χριστιανη ορθοδοξη και οικονομικη μεταναστρια απο βορεια αφρικη
οχι μουσουλμανα προσφυγας απο συρια
αλλα κανουμε χαβα
τυπε λες η μεταναστρια να κανει επιτηδες την παμφτωχη ενω στην πατριδα της ειναι παμπλουτη πριγκηποπουλα (σεναριο αλα πριγκηπας της ζαμουντα με τον εντι μερφυ) προκειμενου να βρει ενα αξιο παληκαρι που γαιδαρου κωλο φιλησε και πηρε ενα δεκαρι το οποιο θα την αγαπησει γι αυτο που πραγματικα ειναι και οχι για τα πλουτη και την κοινωνικη θεση της
τυπε λες η μεταναστρια να κανει επιτηδες την παμφτωχη ενω στην πατριδα της ειναι παμπλουτη πριγκηποπουλα (σεναριο αλα πριγκηπας της ζαμουντα με τον εντι μερφυ) προκειμενου να βρει ενα αξιο παληκαρι που γαιδαρου κωλο φιλησε και πηρε ενα δεκαρι το οποιο θα την αγαπησει γι αυτο που πραγματικα ειναι και οχι για τα πλουτη και την κοινωνικη θεση της
και λες το πουλι σε καμια διετια να γυρισει πισω στο πατριντα πριγκηπας και να του φυλανε τα ποδια οι αραπηδες;