Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
παιδια θελω να πλειοδοτησω με υψηλο τιμημα να παρω αδεια εκλεκτου γνωμη σας  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φημες λενε οτι στα ραντεβου παιρνει και ενα πορτατιφ μαζι και τις πυτζαμες :2funny:
σε λιγο θα γραψει το σαβουαρ βιβρ για να γαμαμε ρωσσιδες - κομοδινα - μασαζ- υπνος αναλαφρος για μοναχικα γεροντια και αλλες περιπετειες. ο ζαμπουνης του μπου θα γινει  :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
 δεν γαμιεστε λεω εγω εκατερωθεν .. που μεχρι χθες ξεχεζεστο και σημερα αβροτητες μας εχετε σπασει τα σκωτια εδω μεσα :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny:

Οι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Οι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).

γαμο το κερατο σου !!! ζεις ακομα ρε παλιοδρακουλα! σκιαχτηκα βρε σκατογερε! πως μπαινεις ετσι αποτομα μεσα στο θρεντ!

[move]καλημερα σκατογεροι!  :jerking: καλημερα πορνογεροι!  :thefinge:[/move]

:coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.480
Πόντοι
5.006
Επί του παρόντος ουρήστε προς ανακούφισιν του προστάτου σας!  :)
είχαμε μεινει πισω στα μμε τυπε...δεν φτανει να σας γαμαμε μονο στο γηπεδο, πρεπει και εξω από αυτό  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εμένα μην μου μιλας και  κάνεις διαλέξεις στο πανεπιστήμιο..  :birdman: (καλωσηρθες  :-*)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
b-poster1-thumb-large.jpg

είχαμε μεινει πισω στα μμε τυπε...δεν φτανει να σας γαμαμε μονο στο γηπεδο, πρεπει και εξω από αυτό  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
του στοιχισε λιγο ακριβα, αλλα τωρα θα σας γαμησουμε τα πρεκια  :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι αφού σκέφτομαι θα αλλάξει η ζωη σου. Οχι πια φόροι, καλύτερη περίθαλψη ζωη κτλ. Βρε δεν γαμιεσαι παλιογαυρε με τον μαλακα σας που ηρθες να μας κοκορευτεις κιολας :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ναι αφού σκέφτομαι θα αλλάξει η ζωη σου. Οχι πια φόροι, καλύτερη περίθαλψη ζωη κτλ. Βρε δεν γαμιεσαι παλιογαυρε με τον μαλακα σας που ηρθες να μας κοκορευτεις κιολας :birdman:

Εύγε, κυρία!  :thumbsup:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.480
Πόντοι
5.006
04_04_14marinakis-615x400.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
εγω γιατι δεν εχω παρει ουτε ενα τιτλο γαμω το φελεκι μου? θα το αγορασω το σαιτ και να παει να γαμηθει θα βαλω τιτλο μονος μου καισαρας υπερτατος εραστης  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εγω γιατι δεν εχω παρει ουτε ενα τιτλο γαμω το φελεκι μου? θα το αγορασω το σαιτ και να παει να γαμηθει θα βαλω τιτλο μονος μου καισαρας υπερτατος εραστης  :grin:

Πρέπει να σας επιλέξει πρώτα η κα. Έριναλ. Να γίνετε εκλεκτός και μετά θα αλλάξει το μέλλον σας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom