tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
φημες λενε οτι στα ραντεβου παιρνει και ενα πορτατιφ μαζι και τις πυτζαμεςτην αλλη φορα κοιμηθηκε να λες παλι καλα![]()

φημες λενε οτι στα ραντεβου παιρνει και ενα πορτατιφ μαζι και τις πυτζαμεςτην αλλη φορα κοιμηθηκε να λες παλι καλα![]()
μλκα μου αν ανοιξω το στομα μου καμια ωρα γιατι ειμαι σε μουδ "οποιον παρει ο χαροντας.." φοβουμαι οτι θα μου μεινουν στα χερια οι βρωμογεροι
ερι το πηρε τελικα το καναλι ο προεδροςΚαλημερα και στα υπολοιπα ζωντανα και "πεθαμενα" του νηματος![]()
σε λιγο θα γραψει το σαβουαρ βιβρ για να γαμαμε ρωσσιδες - κομοδινα - μασαζ- υπνος αναλαφρος για μοναχικα γεροντια και αλλες περιπετειες. ο ζαμπουνης του μπου θα γινειφημες λενε οτι στα ραντεβου παιρνει και ενα πορτατιφ μαζι και τις πυτζαμες![]()
Ραοπαπι ευχόμαστε ολοψυχα να παρει και τα βουναερι το πηρε τελικα το καναλι ο προεδρος![]()
δεν γαμιεστε λεω εγω εκατερωθεν .. που μεχρι χθες ξεχεζεστο και σημερα αβροτητες μας εχετε σπασει τα σκωτια εδω μεσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
του στοιχισε λιγο ακριβα, αλλα τωρα θα σας γαμησουμε τα πρεκιαΡαοπαπι ευχόμαστε ολοψυχα να παρει και τα βουναΚαλημερα
![]()
του στοιχισε λιγο ακριβα, αλλα τωρα θα σας γαμησουμε τα πρεκια![]()
![]()
![]()
Οι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).
είχαμε μεινει πισω στα μμε τυπε...δεν φτανει να σας γαμαμε μονο στο γηπεδο, πρεπει και εξω από αυτόΕπί του παρόντος ουρήστε προς ανακούφισιν του προστάτου σας!![]()
Εμένα μην μου μιλας και κάνεις διαλέξεις στο πανεπιστήμιο..Οι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).
είχαμε μεινει πισω στα μμε τυπε...δεν φτανει να σας γαμαμε μονο στο γηπεδο, πρεπει και εξω από αυτό![]()
Ναι αφού σκέφτομαι θα αλλάξει η ζωη σου. Οχι πια φόροι, καλύτερη περίθαλψη ζωη κτλ. Βρε δεν γαμιεσαι παλιογαυρε με τον μαλακα σας που ηρθες να μας κοκορευτεις κιολαςτου στοιχισε λιγο ακριβα, αλλα τωρα θα σας γαμησουμε τα πρεκια![]()
![]()
![]()
Ναι αφού σκέφτομαι θα αλλάξει η ζωη σου. Οχι πια φόροι, καλύτερη περίθαλψη ζωη κτλ. Βρε δεν γαμιεσαι παλιογαυρε με τον μαλακα σας που ηρθες να μας κοκορευτεις κιολας![]()
Ναι αφού σκέφτομαι θα αλλάξει η ζωη σου. Οχι πια φόροι, καλύτερη περίθαλψη ζωη κτλ. Βρε δεν γαμιεσαι παλιογαυρε με τον μαλακα σας που ηρθες να μας κοκορευτεις κιολας![]()
εγω γιατι δεν εχω παρει ουτε ενα τιτλο γαμω το φελεκι μου? θα το αγορασω το σαιτ και να παει να γαμηθει θα βαλω τιτλο μονος μου καισαρας υπερτατος εραστηςΟι προσωπικές μας διαφορές και διαμάχες και η προσφορά του νηματοθέτου στα "πουτανικά"(επιτρέψτε μου το αδόκιμον) θέματα του bou, είναι δύο πράγματα εντελώς διακριτά (τουλάχιστον εις εμέ).
εγω γιατι δεν εχω παρει ουτε ενα τιτλο γαμω το φελεκι μου? θα το αγορασω το σαιτ και να παει να γαμηθει θα βαλω τιτλο μονος μου καισαρας υπερτατος εραστης![]()