Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.683
- Πόντοι
- 1.406
Πω ρε μαγκα μου πλενεις κουρτινεςεχω πλυνει τη κουρτινα και πρεπει να βαλω τα γατζακια και να τη κρεμασω![]()

δεν εχω πλυνει ποτε :-
Πω ρε μαγκα μου πλενεις κουρτινεςεχω πλυνει τη κουρτινα και πρεπει να βαλω τα γατζακια και να τη κρεμασω![]()
τυπε μη κοιτας που παντρευτηκες πρωτος.αυτο με της πουτανες και τις τρελες παιζει και σ εμαςΠω ρε μαγκα μου πλενεις κουρτινες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχω πλυνει ποτε :-
που θα δουλεύω ?ερι θα ερθεις να μεινουμε μαζι στην αγγλια
βγαίνει σε πούδρα ?
εμενα σε ποια κατηγορια με βαζεις ?τυπε μη κοιτας που παντρευτηκες πρωτος.αυτο με της πουτανες και τις τρελες παιζει και σ εμας![]()
μπες μονος σου.καψοκαλυβα ειναι ενιγουειεμενα σε ποια κατηγορια με βαζεις ?![]()
που θα δουλεύω ?
se mia παμπ θα φτιαχνεις μεζεδακια κ θα σερβιρεις μπυρες στους μεθυστακες αγγλους
ντοπα εγγυηση.εξασφαλιζει το μελλον.se mia παμπ θα φτιαχνεις μεζεδακια κ θα σερβιρεις μπυρες στους μεθυστακες αγγλους
θα μου μάθεις καλά αγγλικά ?se mia παμπ θα φτιαχνεις μεζεδακια κ θα σερβιρεις μπυρες στους μεθυστακες αγγλους
δεν με αφηνετε να εξρλιχθω ρε δω μέσα συνέχεια καταπίεση. Αν παρατηρησετε όλοι μου καμετε υποδείξεις κ δεν θέλετε να με αποδέχεστε όπως είμαι μόνο ο ντοπα είναι διαφορετικόςΜάθε καλά ρώσικα πρώτα, τα χρειαζόμαστε, αγγλικά ξέρει όλος ο κόσμος.
iΜάθε καλά ρώσικα πρώτα, τα χρειαζόμαστε, αγγλικά ξέρει όλος ο κόσμος.