deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
τι ειναι καλυτερα??
high end headphones η mid fi speakers???
![]()
mid fi speakers ασυζητητί
τι ειναι καλυτερα??
high end headphones η mid fi speakers???
![]()
μπα ρε μποι.εχω διωξει τετοιες εγω που δε με βλεπεις![]()
πάρε τα ακουστικά. Θα τα ευχαριστηθεις κ δεν θα ενοχλειςδεν εχεις καμια πλουσια πλην ασχημη φιλη να της κανω τα γλυκα ματια να μου παρει και τα δυο???![]()
πάρε τα ακουστικά. Θα τα ευχαριστηθεις κ δεν θα ενοχλεις
Λες ε?? και εγω αυτο σκεφτομαι...αυτο που με κραταει ειναι οτι δεν εχω πολυ απλα στον χωρο και θα τα τρωει η τοποθετηση...ενω με τα ακουστικα δεν εχεις τετοια θεματαmid fi speakers ασυζητητί
δεν ενοχλω...ισα ισα πιστευω οτι ολοι γουσταρουν τη μουσικη που ακουω και εχουν και τζαμπα broadcastingπάρε τα ακουστικά. Θα τα ευχαριστηθεις κ δεν θα ενοχλεις
αχαχαχαχαχαχαχαχ σίγουρα δεν είναι ο Σαούλ ?μπορει καποιος να προτεινει αυτα τα ακουστικα στον απο κατω που μου χει κανει τα παπαρια γιαουρτι?
δεν ενοχλω...ισα ισα πιστευω οτι ολοι γουσταρουν τη μουσικη που ακουω και εχουν και τζαμπα broadcasting![]()
Καλη ιδεα ειναι αυτη...για desktop φαση ειναι βεβαια...αλλα θα μπορουσε να δουλεψειΒάλτα τοίχο, με ελαφρά κλίση, στο ύψος του κεφαλιού. Ο ενισχυτής σου έχει συστηματάκι ανάλυσης χώρου και ρύθμισης ήχου;
αν θέλει να αναπνευσει η μουσική να πάει θάλασσαΌχι ρε ακουστικά, μπορεί ηχητικά να έχει καλύτερη απόδοση αλλά η μουσική θέλει χώρο να αναπνεύσει και να δημιουργήσει εικόνες.
σιγουρος.ο απο κατω ακουει το παιδι με τα γυαλια που ναι στημενο στη γωνιααχαχαχαχαχαχαχαχ σίγουρα δεν είναι ο Σαούλ ?
αν θέλει να αναπνευσει η μουσική να πάει θάλασσα
Καλη ιδεα ειναι αυτη...για desktop φαση ειναι βεβαια...αλλα θα μπορουσε να δουλεψει![]()
να διωξουμε τους ξενερωτους και να κρατησουμε στην πολ/κια μονο τα γκομενακιαΕγώ γουστάρω τα κομμάτια που βάζεις, έλα για γείτονας![]()
απο το laptop ακουω μουσικη παντα. jriver και τα μυαλα στα καγκελαγια υπολογιστή τα θες?
άλλο είχα καταλάβει.
να διωξουμε τους ξενερωτους και να κρατησουμε στην πολ/κια μονο τα γκομενακια![]()
αν θέλει να αναπνευσει η μουσική να πάει θάλασσα