brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.075
- Πόντοι
- 2.606
ελπιζω να μην μου κρατησεις κακια αμα σε πηδηξω και μετα σου πει ο χρυσοχοος σου οταν του το δειξεις οτι ειναι καλπικοΡαντεβού στα αλίπαστα.![]()
![]()
ελπιζω να μην μου κρατησεις κακια αμα σε πηδηξω και μετα σου πει ο χρυσοχοος σου οταν του το δειξεις οτι ειναι καλπικοΡαντεβού στα αλίπαστα.![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχα. Πρώτα χρυσοχόος, μετά πίπαελπιζω να μην μου κρατησεις κακια αμα σε πηδηξω και μετα σου πει ο χρυσοχοος σου οταν του το δειξεις οτι ειναι καλπικο![]()
γαμω την τυχη μου παλι δεν επεσα σε ξανθια?αχαχαχαχαχαχαχα. Πρώτα χρυσοχόος, μετά πίπα![]()
![]()
Τυπε, μουφα μονοπετρο, απο μουφα χρυσοχοο, που θα σε στειλω εγω, με 20 ευρω, να κανεις τη δουλεια σουγαμω την τυχη μου παλι δεν επεσα σε ξανθια?![]()
τυπε ετσι και το παρει χαμπαρι ομως και βαλει δοντι λιγο παραπανω την γαμησαμεΤυπε, μουφα μονοπετρο, απο μουφα χρυσοχοο, που θα σε στειλω εγω, με 20 ευρω, να κανεις τη δουλεια σου![]()
Ξανθιά ναι, φυσική όχιγαμω την τυχη μου παλι δεν επεσα σε ξανθια?![]()
όλη τη μασέλα, όχι μόνο δόντιτυπε ετσι και το παρει χαμπαρι ομως και βαλει δοντι λιγο παραπανω την γαμησαμε![]()
Καλημερούδιαγκουντ μορνιγνς
παρακαλεισθαι οπως αποστειλατε πληρες βιογραφικο αν επιθυμειτε το μεγεθος του μονοπετρου να ειναι αντιστροφως αναλογο της πουτσαςΞανθιά ναι, φυσική όχι![]()
![]()
φιλεσε εφτιαξα με Adelina
![]()
αυτην ή την Ανια ειχες ρωτησει αν θελει να φιλησει το βάτραχο και ειπε ναι για να τον μεταμορφωσω σε πρίγκηπα?eides poy nomizei oti eimai o drakos apo to avatar![]()
![]()
![]()
αυτην ή την Ανια ειχες ρωτησει αν θελει να φιλησει το βάτραχο και ειπε ναι για να τον μεταμορφωσω σε πρίγκηπα?