brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.075
- Πόντοι
- 2.606
ξεκινα απο τωρα να βαζεις δαχτυλοΜια πολύ δύσκολη μέρα για μένα
ξεκινα απο τωρα να βαζεις δαχτυλοΜια πολύ δύσκολη μέρα για μένα
αχαχαχαχαχααχαχα καλή ιδέαξεκινα απο τωρα να βαζεις δαχτυλο![]()
ελα να κανουμε γρηγορα ερωτα πριν μπει ο ντοπας και μας κοψει στη μεσηαχαχαχαχαχααχαχα καλή ιδέα![]()
![]()
Είμαι ήδη έτοιμηελα να κανουμε γρηγορα ερωτα πριν μπει ο ντοπας και μας κοψει στη μεση![]()
ρετσινα θα ειχες την ευγενη καλοσυνη να μου κανεις μια πιπα?Είμαι ήδη έτοιμη![]()
![]()
Μήπως θέλεις και κωλοδάχτυλο ταυτόχρονα γιατί αυτές τις μέρες είναι της μόδας στο μπουρετσινα θα ειχες την ευγενη καλοσυνη να μου κανεις μια πιπα?![]()
ας περιοριστουμε στην πιπα δαχτυλιδι θα σου φερω οτι νουμερο να ναι και πας και το φτιαχνεις μονη σουΜήπως θέλεις και κωλοδάχτυλο ταυτόχρονα γιατί αυτές τις μέρες είναι της μόδας στο μπου![]()
![]()
Τι ρομαντικόςας περιοριστουμε στην πιπα δαχτυλιδι θα σου φερω οτι νουμερο να ναι και πας και το φτιαχνεις μονη σου![]()
ελπιζω να επιδειξεις και συ αναλογη ρομαντικη διαθεση και να μην πεταξεις τα παιδια μου στο νεροχυτηΤι ρομαντικός![]()
![]()
Ο ρομαντισμός πάει πάκέτο με το μέγεθος της κοτρώναςελπιζω να επιδειξεις και συ αναλογη ρομαντικη διαθεση και να μην πεταξεις τα παιδια μου στο νεροχυτη![]()
καλημέρα
Καλημερα.
Απο καρατι και πανω, κανεις και ντιπ θροατ;Ο ρομαντισμός πάει πάκέτο με το μέγεθος της κοτρώνας![]()
![]()
Στα 3 και ακά κρεμπιέΑπο καρατι και πανω, κανεις και ντιπ θροατ;![]()
κορωνι μου θα σου φερω ενα κοτρωνι που θα ειναι ικανο αμα το πεταξεις σε κανενος το κεφαλι να τον αφησεις παραπληγικοΟ ρομαντισμός πάει πάκέτο με το μέγεθος της κοτρώνας![]()
![]()
Μπραμπ, εχω ενα δικαρατο, 20 χιλιαρικακια, για τις αναγκες του νηματος, μονο.κορωνι μου θα σου φερω ενα κοτρωνι που θα ειναι ικανο αμα το πεταξεις σε κανενος το κεφαλι να τον αφησεις παραπληγικο![]()
Το θέλω σε λευκόΜπραμπ, εχω ενα δικαρατο, 20 χιλιαρικακια, για τις αναγκες του νηματος, μονο.
![]()
Ραντεβού στα αλίπαστα.κορωνι μου θα σου φερω ενα κοτρωνι που θα ειναι ικανο αμα το πεταξεις σε κανενος το κεφαλι να τον αφησεις παραπληγικο![]()
τυπε μας γαμησες θα μας κοστισει οΜπραμπ, εχω ενα δικαρατο, 20 χιλιαρικακια, για τις αναγκες του νηματος, μονο.
![]()