Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;
Πολύ φοβούμαι ότι είσθε ένας Γκεμπελίσκος και προβοκάτορας. Μα το λέει ξεκάθαρα στην δήλωση του "σας προτείνω να διαβάσετε γι αυτήν". Αν λοιπόν είχατε ασχοληθεί λίγο για να εντρυφήσετε στο ισλαμικό πνεύμα θα βλέπατε ότι το λιντσάρισμα είναι εκδήλωση αγάπης και ειρήνης, θέλημα Θεού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη λέμε ότι θέλουμε ...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;

Κοίταξε Μπλιζ, όλα τα δόγματα υποτίθεται προάγουν Ειρήνη, αγάπη και πολλά άλλα και στο όνομα τους οι πιστοί ξεσκίζονται στα ξεκοιλιάσματα των υπολοίπων.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Το Θεμα δεν ειναι αν ειναι θρησκεια αγαπης η μισους το Ισλαμ στον πυρηνα του,αλλα οι πρακτικες που ακολουθουν καποιοι πιστοι του,και σε μεγαλο ποσοστο ειναι πρακτικες βιας και φανατισμου,και αυτο ειναι γεγονος...ναι και ο χριστιανισμος εχει χρησιμοποιησει βια πολλακις,αυτο γινοταν  αιωνες πριν με Ιερα Εξεταση ,Κονκισταδορες κτλ.Με το Ισλαμ συμβαινει ΤΩΡΑ ομως.Οπως ακριβως ειπε ο Μπουταρης εγινε οτι εγινε στις εκκλησιες και απλως εχουμε κουβεντα διαμαρτυριες κτλ,αν γινοταν σε τζαμι θα ειχαν βγει στους δρομους και θα επεφτε ξυλο στη καλυτερη.Ναι δεν θα επικυρηξουμε τους Μουσουλμανους,αλλα δεν μπορουμε να κλεινουμε τα ματια σε υπαρκτα προβληματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερω . Παντως  η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πολύ φοβούμαι ότι είσθε ένας Γκεμπελίσκος και προβοκάτορας. Μα το λέει ξεκάθαρα στην δήλωση του "σας προτείνω να διαβάσετε γι αυτήν". Αν λοιπόν είχατε ασχοληθεί λίγο για να εντρυφήσετε στο ισλαμικό πνεύμα θα βλέπατε ότι το λιντσάρισμα είναι εκδήλωση αγάπης και ειρήνης, θέλημα Θεού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη λέμε ότι θέλουμε ...

Μην δημοσιοποιείτε την πραγματική ιδιότητά μου, κύριε.
Πρέπει να απευθυνθώ σε πολιτισμένους διδασκάλους του Ισλάμ για να κατανοήσω το πνεύμα του.
fanatic-islam.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτό είναι έργο Μπουτάρη στην Πλατεία Εμπορίου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το συντριβάνι σταμάτησε να λειτουργεί επειδή όταν λειτουργούσε μόνο τα πλέον έμπειρα στελέχη των Ο.Υ.Κ. μπορούσαν να πλεύσουν την πλατεία ...  :)
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/galleries/231670/plateia%201.jpg[/img[/URL]]
[/quote] δεν σταματησε μανα μου ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για να κτλβεις, αν σου πει το αγόρι σ παω δκακοπες πες κ εσυ θα παω κ εγω με τις κολλητες μου
Για να δεις σε ποσα λεπτα θα αλλαξει γνωμη χαχαχα

Βσκ τι συζηταμε τωρα αμα θελει να παει διακοπες χωρις τη κοπελα σημαινει οτι τν εχει βαρεθει.οπότε αντεε γεια.
πρεπει να με εχει βαρεθει ρε πουτσικ  :think: θα αλλαξω γκομενο θα υπαγω μονη διακοπες  :erection:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κοίταξε Μπλιζ, όλα τα δόγματα υποτίθεται προάγουν Ειρήνη, αγάπη και πολλά άλλα και στο όνομα τους οι πιστοί ξεσκίζονται στα ξεκοιλιάσματα των υπολοίπων.

Το Θεμα δεν ειναι αν ειναι θρησκεια αγαπης η μισους το Ισλαμ στον πυρηνα του,αλλα οι πρακτικες που ακολουθουν καποιοι πιστοι του,και σε μεγαλο ποσοστο ειναι πρακτικες βιας και φανατισμου,και αυτο ειναι γεγονος...ναι και ο χριστιανισμος εχει χρησιμοποιησει βια πολλακις,αυτο γινοταν  αιωνες πριν με Ιερα Εξεταση ,Κονκισταδορες κτλ.Με το Ισλαμ συμβαινει ΤΩΡΑ ομως.Οπως ακριβως ειπε ο Μπουταρης εγινε οτι εγινε στις εκκλησιες και απλως εχουμε κουβεντα διαμαρτυριες κτλ,αν γινοταν σε τζαμι θα ειχαν βγει στους δρομους και θα επεφτε ξυλο στη καλυτερη.Ναι δεν θα επικυρηξουμε τους Μουσουλμανους,αλλα δεν μπορουμε να κλεινουμε τα ματια σε υπαρκτα προβληματα

Συμφωνώ απόλυτα σ΄ αυτά. Ειλικρινά!
Βασικό σύνθημα όμως του Μπουτάρη ήταν η ανέγερση τζαμιού στο κέντρο της πόλης και το συνεχές γλύψιμο των μουσουλμάνων.
Το γεγονός ότι εξάγει μεγάλες ποσότητες κρασιού στην Τουρκία ουδένα απασχόλησε...  :headbang:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
πρεπει να με εχει βαρεθει ρε πουτσικ  :think: θα αλλαξω γκομενο θα υπαγω μονη διακοπες  :erection:
Που πας μωρη περιμενε,βαζω το λουρακι μου και ερχομαι,αμεσως να φυγεις μονη σου μπαααα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω πολυ φοβουμαι οτι μαλακισζεσθε. Ο μπουταρης ειναι παπαρας ολκης αλλα στο συγκεκριμενο απο την μια ειπε κατι διπλωματικο και απο τη αλλη μια μικρη αληθεια οτι αι θρησκειες μαλακιζονται ...ως εσεις ενιοτε  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ξερω . Παντως  η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .

έχει κάνει αρκετές φορές δηλώσεις για τον λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό από μουσουλμάνους, μέχρι εκεί καλώς.
θα μπορούσε όμως να μην είναι προκλητικός σε ότι αφορά τον κόσμο της πόλης ή της χώρας.
γενικότερα, όχι μόνο για τον Μπουτάρη, δείχνουν με τις πράξεις τους να προσπαθούν να δώσουν ένα πλεονέκτημα σε ότι είναι ξένο ως προς εμάς ως προς το θρήσκευμα.
το λέω πολύ ευγενικά...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα στη λατρευτή μου Έρι!

Φοβούμαι πως ο όρος που διαφαίνεται "μετανάστης τζιχαντιστής τουρίστας" δεν είναι πολύ δόκιμος ...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
εγω πολυ φοβουμαι οτι μαλακισζεσθε. Ο μπουταρης ειναι παπαρας ολκης αλλα στο συγκεκριμενο απο την μια ειπε κατι διπλωματικο και απο τη αλλη μια μικρη αληθεια οτι αι θρησκειες μαλακιζονται ...ως εσεις ενιοτε  :grin:
οι ανθρωποι μαλακιζονται

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Πάντως Μπλιζ έχει βάση αυτό που γράφει η Ερη, στο Λονδίνο έβγαλαν μουσουλμάνο δήμαρχο, δεν είναι τυχαίο, εντάσεις μάλλον προς το χειρότερο μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Αφού είσαι μακριά μας τι άλλο μας μένει να κάνουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom