blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
![]()
Καλημέρα !
Καλημέρα!
Την επόμενη φορά θα τον πάρετε μαζί σας να μαθαίνει και να βελτιώνεται στο μασσάζ;
![]()
Καλημέρα !
Πολύ φοβούμαι ότι είσθε ένας Γκεμπελίσκος και προβοκάτορας. Μα το λέει ξεκάθαρα στην δήλωση του "σας προτείνω να διαβάσετε γι αυτήν". Αν λοιπόν είχατε ασχοληθεί λίγο για να εντρυφήσετε στο ισλαμικό πνεύμα θα βλέπατε ότι το λιντσάρισμα είναι εκδήλωση αγάπης και ειρήνης, θέλημα Θεού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη λέμε ότι θέλουμε ...Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;
Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;
Κύριε![]()
Καλημέρα !
Δεν ξερω . Παντως η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;
Πολύ φοβούμαι ότι είσθε ένας Γκεμπελίσκος και προβοκάτορας. Μα το λέει ξεκάθαρα στην δήλωση του "σας προτείνω να διαβάσετε γι αυτήν". Αν λοιπόν είχατε ασχοληθεί λίγο για να εντρυφήσετε στο ισλαμικό πνεύμα θα βλέπατε ότι το λιντσάρισμα είναι εκδήλωση αγάπης και ειρήνης, θέλημα Θεού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη λέμε ότι θέλουμε ...
Αυτό είναι έργο Μπουτάρη στην Πλατεία Εμπορίου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το συντριβάνι σταμάτησε να λειτουργεί επειδή όταν λειτουργούσε μόνο τα πλέον έμπειρα στελέχη των Ο.Υ.Κ. μπορούσαν να πλεύσουν την πλατεία ...
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/galleries/231670/plateia%201.jpg[/img[/URL]]
[/quote] δεν σταματησε μανα μου ...
πρεπει να με εχει βαρεθει ρε πουτσικΓια να κτλβεις, αν σου πει το αγόρι σ παω δκακοπες πες κ εσυ θα παω κ εγω με τις κολλητες μου
Για να δεις σε ποσα λεπτα θα αλλαξει γνωμη χαχαχα
Βσκ τι συζηταμε τωρα αμα θελει να παει διακοπες χωρις τη κοπελα σημαινει οτι τν εχει βαρεθει.οπότε αντεε γεια.
Κοίταξε Μπλιζ, όλα τα δόγματα υποτίθεται προάγουν Ειρήνη, αγάπη και πολλά άλλα και στο όνομα τους οι πιστοί ξεσκίζονται στα ξεκοιλιάσματα των υπολοίπων.
Το Θεμα δεν ειναι αν ειναι θρησκεια αγαπης η μισους το Ισλαμ στον πυρηνα του,αλλα οι πρακτικες που ακολουθουν καποιοι πιστοι του,και σε μεγαλο ποσοστο ειναι πρακτικες βιας και φανατισμου,και αυτο ειναι γεγονος...ναι και ο χριστιανισμος εχει χρησιμοποιησει βια πολλακις,αυτο γινοταν αιωνες πριν με Ιερα Εξεταση ,Κονκισταδορες κτλ.Με το Ισλαμ συμβαινει ΤΩΡΑ ομως.Οπως ακριβως ειπε ο Μπουταρης εγινε οτι εγινε στις εκκλησιες και απλως εχουμε κουβεντα διαμαρτυριες κτλ,αν γινοταν σε τζαμι θα ειχαν βγει στους δρομους και θα επεφτε ξυλο στη καλυτερη.Ναι δεν θα επικυρηξουμε τους Μουσουλμανους,αλλα δεν μπορουμε να κλεινουμε τα ματια σε υπαρκτα προβληματα
Που πας μωρη περιμενε,βαζω το λουρακι μου και ερχομαι,αμεσως να φυγεις μονη σου μπααααπρεπει να με εχει βαρεθει ρε πουτσικθα αλλαξω γκομενο θα υπαγω μονη διακοπες
![]()
εγω πολυ φοβουμαι οτι μαλακισζεσθε. Ο μπουταρης ειναι παπαρας ολκης αλλα στο συγκεκριμενο απο την μια ειπε κατι διπλωματικο και απο τη αλλη μια μικρη αληθεια οτι αι θρησκειες μαλακιζονται ...ως εσεις ενιοτεΠολύ φοβούμαι ότι είσθε ένας Γκεμπελίσκος και προβοκάτορας. Μα το λέει ξεκάθαρα στην δήλωση του "σας προτείνω να διαβάσετε γι αυτήν". Αν λοιπόν είχατε ασχοληθεί λίγο για να εντρυφήσετε στο ισλαμικό πνεύμα θα βλέπατε ότι το λιντσάρισμα είναι εκδήλωση αγάπης και ειρήνης, θέλημα Θεού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη λέμε ότι θέλουμε ...
Δεν ξερω . Παντως η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .
εσυ εισαι ο συζυγοςΠου πας μωρη περιμενε,βαζω το λουρακι μου και ερχομαι,αμεσως να φυγεις μονη σου μπαααα
Καλημέρα στη λατρευτή μου Έρι!Δεν ξερω . Παντως η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .
οι ανθρωποι μαλακιζονταιεγω πολυ φοβουμαι οτι μαλακισζεσθε. Ο μπουταρης ειναι παπαρας ολκης αλλα στο συγκεκριμενο απο την μια ειπε κατι διπλωματικο και απο τη αλλη μια μικρη αληθεια οτι αι θρησκειες μαλακιζονται ...ως εσεις ενιοτε![]()
Δεν ξερω . Παντως η θέση της πόλης, ο τουρισμός που έχει απο μουσουλμανους, και οι συγκυρίες στο μεταναστευτικό και στο παγκόσμιο γενικοτερο κλιμα με τζιζαντ κτλ δεν νομιζω οτι του επιτρεπουν να κανει επιθετικές εναντιον των μουσουλμανων δηλώσεις .
Αφού είσαι μακριά μας τι άλλο μας μένει να κάνουμε!εγω πολυ φοβουμαι οτι μαλακισζεσθε. Ο μπουταρης ειναι παπαρας ολκης αλλα στο συγκεκριμενο απο την μια ειπε κατι διπλωματικο και απο τη αλλη μια μικρη αληθεια οτι αι θρησκειες μαλακιζονται ...ως εσεις ενιοτε![]()