Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Γτ?ποια κοπέλα αφηνει να πάει μονο του το αγόρι διακοπές??δν είμαστεε στ καλά μαςςς
Ακου καλοπεραση χωρις τη γυναικα!πολυ αμολειτους τους εχουν καποιες και τν πατάνε χαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
«Εάν έρθει η μουσουλμανική κοινότητα και μας πει ότι έχουν οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν τζαμί εκεί, θα ρωτήσουν την πολεοδομία. Εάν έχουν και τις απαραίτητες άδειες να το κάνουν, δεν έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης και τόνισε ότι: «Εμείς δεν ανακατευόμαστε εδώ καθόλου, ούτε δίνουμε λεφτά, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε, αν έχουν εγκεκριμένη άδεια από το κράτος».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε σπουδαστές δημοσιογραφίας, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις, όσον αφορά τη μουσουλμανική θρησκεία δήλωσε: "Η μουσουλμανική θρησκεία είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο. Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε για αυτήν."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Εγώ φρίκαρα με αυτά που έγιναν στη εκκλησία, φανταστείτε να έμπαιναν σε ένα τζαμί τι θα γινότανε... θα τους είχαν λιντσάρει», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
«Εάν έρθει η μουσουλμανική κοινότητα και μας πει ότι έχουν οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν τζαμί εκεί, θα ρωτήσουν την πολεοδομία. Εάν έχουν και τις απαραίτητες άδειες να το κάνουν, δεν έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης και τόνισε ότι: «Εμείς δεν ανακατευόμαστε εδώ καθόλου, ούτε δίνουμε λεφτά, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε, αν έχουν εγκεκριμένη άδεια από το κράτος».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε σπουδαστές δημοσιογραφίας, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις, όσον αφορά τη μουσουλμανική θρησκεία δήλωσε: "Η μουσουλμανική θρησκεία είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο. Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε για αυτήν."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Εγώ φρίκαρα με αυτά που έγιναν στη εκκλησία, φανταστείτε να έμπαιναν σε ένα τζαμί τι θα γινότανε... θα τους είχαν λιντσάρει», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη.

είπε αυτό το πράγμα?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όποιος γκουγκλάρει Μπουτάρης τζαμί θα βρει και τις δύο δηλώσεις του στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης πάνω πάνω.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Όποιος γκουγκλάρει Μπουτάρης τζαμί θα βρει και τις δύο δηλώσεις του στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης πάνω πάνω.
Διατί διερωτάσθε αγαπητέ; Είμεθα πλέον μία μουσουλμανική χώρα όπου ευγενώς φιλοξενούνται χριστιανοί πολίτες. Δεν μπορώ να καταλάβω που έγκειται η απορία σας ...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
βαλτοί είναι να τα διαλύσουν όλα, δεν εξηγείται αυτή η μανία τους με άλλον τρόπο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Διατί διερωτάσθε αγαπητέ; Είμεθα πλέον μία μουσουλμανική χώρα όπου ευγενώς φιλοξενούνται χριστιανοί πολίτες. Δεν μπορώ να καταλάβω που έγκειται η απορία σας ...

Δεν έχω πλέον καμία απορία. Είμαι πεπεισμένος ότι τούτο συμβαίνει. Το δημοσιοποίησα για να θυμόμαστε όλοι μας που βρισκόμεθα και να μην ξεγελασθούμε και θίξουμε την καθεστηκυία μουσουλμανική άρχουσα τάξη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γτ?ποια κοπέλα αφηνει να πάει μονο του το αγόρι διακοπές??δν είμαστεε στ καλά μαςςς
Ακου καλοπεραση χωρις τη γυναικα!πολυ αμολειτους τους εχουν καποιες και τν πατάνε χαχα
εσυ τους εχεις με λουρακι;  :think: για πε..

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

ανασφαλής και καχύποπτη να υποθέσω? :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

ε ναι ενας δημαρχος επρεπε να πει οτι εδω ειμαστε ταλιμπαν χριστιανοι και δεν θελουμε ξενους αλλοθρησκους γιατι μας θιγουν και δεν περνανε στην ελλαδα αυτα. περνανε μονο οι φοροι . επισης επρεπε να δωσει φωτογραφιες με σφαγμενους μουσουλμανους  :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ε ναι ενας δημαρχος επρεπε να πει οτι εδω ειμαστε ταλιμπαν χριστιανοι και δεν θελουμε ξενους αλλοθρησκους γιατι μας θιγουν και δεν περνανε στην ελλαδα αυτα. περνανε μονο οι φοροι . επισης επρεπε να δωσει φωτογραφιες με σφαγμενους μουσουλμανους  :orchestra:

Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Πείτε μου όμως γιατί στην πρώτη δήλωσή του χαρακτηρίζει το ισλάμ θρησκεία αγάπης και ειρήνης και στην δεύτερη ομιλεί περί λιντσαρίσματος;

δεν του έκαναν αλκοτεστ μάλλον όταν έκανε την πρώτη δήλωση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι λες κουκλα μου??σε κανενα δεν βαζεις λουρή ,μονοι τους το φοράνε αμα δεν το χεις κτλβει!!
  :think: καλε πριν δεν ειπες οτι κακως τους αφηνουν μερικες να πανε εκδρομη μονοι τους και αυτο ειναι λαθος; με μπερδευεις δεν ξερω τι να κανω . να τον αφησω να παει μονος του; η να τον παρω μαζι μου; :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αυτό είναι έργο Μπουτάρη στην Πλατεία Εμπορίου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το συντριβάνι σταμάτησε να λειτουργεί επειδή όταν λειτουργούσε μόνο τα πλέον έμπειρα στελέχη των Ο.Υ.Κ. μπορούσαν να πλεύσουν την πλατεία ...  :)
URL]]

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
  :think: καλε πριν δεν ειπες οτι κακως τους αφηνουν μερικες να πανε εκδρομη μονοι τους και αυτο ειναι λαθος; με μπερδευεις δεν ξερω τι να κανω . να τον αφησω να παει μονος του; η να τον παρω μαζι μου; :think:
Για να κτλβεις, αν σου πει το αγόρι σ παω δκακοπες πες κ εσυ θα παω κ εγω με τις κολλητες μου
Για να δεις σε ποσα λεπτα θα αλλαξει γνωμη χαχαχα

Βσκ τι συζηταμε τωρα αμα θελει να παει διακοπες χωρις τη κοπελα σημαινει οτι τν εχει βαρεθει.οπότε αντεε γεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom