Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
καταλαβαίνω το ηθικο σου διλημμα φιλε...δεν θες να φανεις μουνης και με το δικιο σου... :thumbsup:
εγω παλι εχω καταπνιξει αυτές τις ηθικες αναστολες εδώ και χρονια...αν θελει καμια βοηθεια η κοπελια, να βρεθουμε να το κανονίσουμε  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καταλαβαίνω το ηθικο σου διλημμα φιλε...δεν θες να φανεις μουνης και με το δικιο σου... :thumbsup:
εγω παλι εχω καταπνιξει αυτές τις ηθικες αναστολες εδώ και χρονια...αν θελει καμια βοηθεια η κοπελια, να βρεθουμε να το κανονίσουμε  :hi:
μηπως θες να σου πασαρω την αλλη απο το επιπλαδικο που εριξα μονος μου στον εαυτο μου θερμοπυρηνικη χυλοπιτα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το ξέρουμε ραοπαο ότι είσαι γτπ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
το ξέρουμε ραοπαο ότι είσαι γτπ
ναι μωρη, θα της κακοπεφτα κοτζαμ παιδαρος.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγω δηλαδή να κανω το καλο να ταισω το παιδι της,αυτη να μην κανει κανα καλο να ταισει το πουλι μου????

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
x_9c33213a.jpg
  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πιο φτηνα ποια θα μου βγει? :think:
μακραν η μεταναστρια
αν δεν ημουν το πουλι και ημουν κανενας μουνης θα μου το εδινε γαριφαλο για ενα πιατο φακη
η πιπινοελλεεινιδα πωλητρια επιπλαδικου θα σου γαμησει τα ραμματα για να πιασεις βυζι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι μωρη, θα της κακοπεφτα κοτζαμ παιδαρος.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγω δηλαδή να κανω το καλο να ταισω το παιδι της,αυτη να μην κανει κανα καλο να ταισει το πουλι μου????
το οποίο ευτυχώς δεν σηκώνεται. Ακόμα κ η φύση ώρες ώρες σε τρολαρει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μακραν η μεταναστρια
αν δεν ημουν το πουλι και ημουν κανενας μουνης θα μου το εδινε γαριφαλο για ενα πιατο φακη
η πιπινοελλεεινιδα πωλητρια επιπλαδικου θα σου γαμησει τα ραμματα για να πιασεις βυζι
έχεις ανέβει ψηλά στα μάτια μου πουλί

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
μακραν η μεταναστρια
τυπε τι άλλες πληροφοριες αλιευσες από την μεταναστρια?δεν πιστευω να μενει σε κανα καταυλισμο?ο ανδρας της που είναι? :think:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε τι άλλες πληροφοριες αλιευσες από την μεταναστρια?δεν πιστευω να μενει σε κανα καταυλισμο?ο ανδρας της που είναι? :think:
τυπε ειναι πολλα
ο αντρας την εχει παρατησει με ενα πιτσιρικακι που δεν παει ουτε σχολειο και εχει φυγει
ελλαδα πρεπει να ειναι ακομα αλλα δεν ξερει που, εχει να τον δει 6 μηνες
ειναι και η αδερφη της εδω η οποια εχει βρει δουλεια με 300 ευρω το μηνα και τη βοηθαει οπως μπορει
την ανοιξη ειχε πιασει δουλεια καθαριστρια σε ενα σουβλατζιδικο και το αφεντικο της ειπε να παει να καθαρισει το υπογειο και οταν κατεβηκε κατω πηγε κι αυτος απο πισω και τη χουφτωσε στα βυζια
δεν ξερω αν λεει αληθεια η ειναι καποια απο τις γνωστες παπατζες, παντως οταν μου το ελεγε ετρεμε
πρωτη φορα μου ειπε οτι βρεθηκε σε κατασταση να μην εχει ουτε φαγητο
δεν ξερω τι να πω με αυτο το ατομο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
τυπε ειναι πολλα
ο αντρας την εχει παρατησει με ενα πιτσιρικακι που δεν παει ουτε σχολειο και εχει φυγει
ειναι και η αδερφη της εδω η οποια εχει βρει δουλεια με 300 ευρω το μηνα και τη βοηθαει οπως μπορει
την ανοιξη ειχε πιασει δουλεια καθαριστρια σε ενα σουβλατζιδικο και το αφεντικο της ειπε να παει να καθαρισει το υπογειο και οταν κατεβηκε κατω πηγε κι αυτος απο πισω και τη χουφτωσε στα βυζια
δεν ξερω αν λεει αληθεια η ειναι καποια απο τις γνωστες παπατζες, παντως οταν μου το ελεγε ετρεμε
παντως αν δεν θες να την γαμησεις, εχε με στα υποψην σου... :grouphug:
θα την κανω τωρα γιατι παιζει και η θρυλαρα σε λιγο  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
παντως αν δεν θες να την γαμησεις, εχε με στα υποψην σου... :grouphug:
θα την κανω τωρα γιατι παιζει και η θρυλαρα σε λιγο  :hi:
ρε εγω θελω με τα χιλια να μπω
αμα τη δεις απο κοντα θα καταλαβεις...
το θεμα ειναι αν θελέι κι αυτη η αν θα κανει υπομονη για να επιβιωσει
αν μυριστω το δευτερο, θα της δωσω αλλα 50 και θα της πω καλη τυχη  :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τυπε ειναι πολλα

αν σου πει οτι εχει κ αρρωστη μανα κ πρεπει να στειλει λεφτα ειναι το γνωστο στορυ  το λενε κ οι ρουμανες στα κωλαδικα  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αν σου πει οτι εχει κ αρρωστη μανα κ πρεπει να στειλει λεφτα ειναι το γνωστο στορυ  το λενε κ οι ρουμανες στα κωλαδικα  :hi:
το εχω υποψη μου τυπε
το σεναριο με την αρρωστη μανα και με το θειο που στα παιδικα χρονια τους σηκωνε τη φουστα και τους ελεγε θα το κρατησουμε μυστικο το εχω μαθει απεξω

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Η Standard & Poor’s αναβάθμισε 4 ελληνικές τράπεζες.Συγκεκριμένα, ο S&P αναβάθμισε το αξιόχρεο της Alpha Bank, της Eurobank Εργασίας, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς σε CCC+ από SD (δηλ. επιλεκτική χρεοκοπία), με σταθερή προοπτική.
www.taxheaven.gr/news/news/view/id/30514]https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/30514[/url]
tumblr_oaps61vueu1tk5bhfo1_400.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom