Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για την Αιγάλεω εγώ μπλιζ δεν λέω τι πράγματα δεν γνωρίζω αυτά που λέει κ τις λενε λέω κ βλέπω. Σου λέει με το μυαλό της κ το επίπεδο της ότι εγώ τόσο με πουλάω αλλά παίρνω από όσους έρχονται αυτούς κ αυτούς κι αν δεν σε αρέσει πήγαινε αλλου. Δίκαιο κ ευλογο. Γιαυτό μίλησα. Τα υπόλοιπα που λένε τα καμαρια μας τώρα αν προέρχονται από αλλά που δεν ξέρω τι να πω δεν τα βρίσκω σωστά. Αλλά φυσικά μπορεί ν λέω κ μλκιες γιατί δεν είναι γνωστό το γνωστικο αντικείμενο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πάντως η Στέλλα Αιγάλεω δεν είναι τόσο περίεργη. Εγώ λογικά τα βρίσκω αυτά που λέει λέτε ν είμαι πολύ κουκου ?
ξερεις δε συνηθιζεται η πουτανα να μπαινει την επομενη σε μπουρδελοσαιτ και να γραφει για τον πελατη "αντε ρε χοντρε που δε σου σηκωνεται"
δεν ξερω πως το εχετε εσεις στα μερη σας αλλα τουλαχιστον εδω δε συνηθιζεται
η στελλιτσα θελει κανα χρονο μαλαστουπα και σφουγγαροπανο σε σκαλες πολυκατοικιας με 5 ευρω την ωρα και θα δεις μετα ποσο θα εκτιμαει το 50αρικο... ακομα και του μαλακοκαυλη

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Για την Αιγάλεω εγώ μπλιζ δεν λέω τι πράγματα δεν γνωρίζω αυτά που λέει κ τις λενε λέω κ βλέπω. Σου λέει με το μυαλό της κ το επίπεδο της ότι εγώ τόσο με πουλάω αλλά παίρνω από όσους έρχονται αυτούς κ αυτούς κι αν δεν σε αρέσει πήγαινε αλλου. Δίκαιο κ ευλογο. Γιαυτό μίλησα. Τα υπόλοιπα που λένε τα καμαρια μας τώρα αν προέρχονται από αλλά που δεν ξέρω τι να πω δεν τα βρίσκω σωστά. Αλλά φυσικά μπορεί ν λέω κ μλκιες γιατί δεν είναι γνωστό το γνωστικο αντικείμενο

Βρε Έρη αφού ο άνθρωπος έγραψε ότι με το που τον είδε κατέβασε μούτρα και του έβαλε Μπόγδανο στην tv  :headbang:

Δεν του είπε, δεν μου κάνεις, δεν μπορώ, δεν θέλω.  Ο άνθρωπος επίσης διευκρίνισε ότι ούτε υπέρβαρος είναι, ούτε βρωμιάρης, αλλά πες ότι δεν τον πιστεύουμε.

Έκατσε, τον ξεπέταξε, πήρε τα λεφτά και επιπλέον επειδή δεν της άρεσε αυτό που έγραψε, άρχισε να γράφει αν του σηκωνόταν ή όχι του ανθρώπου με την πάρτη της.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
ξερεις δε συνηθιζεται η πουτανα να μπαινει την επομενη σε μπουρδελοσαιτ και να γραφει για τον πελατη "αντε ρε χοντρε που δε σου σηκωνεται"
η στελλιτσα θελει κανα χρονο μαλαστουπα και σφουγγαροπανο σε σκαλες πολυκατοικιας με 5 ευρω την ωρα και θα δεις μετα ποσο θα εκτιμαει το 50αρικο... ακομα και του μαλακοκαυλη
ετσι ακριβως τυπε..δηλαδή του αλλου του φουκαρα αν δεν του  σηκωθηκε μια φορα, αμεσως να τον κανουμε βουκινο..αμαρτια είναι...  :S :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βρε Έρη αφού ο άνθρωπος έγραψε ότι με το που τον είδε κατέβασε μούτρα και του έβαλε Μπόγδανο στην tv  :headbang:

Δεν του είπε, δεν μου κάνεις, δεν μπορώ, δεν θέλω.  Ο άνθρωπος επίσης διευκρίνισε ότι ούτε υπέρβαρος είναι, ούτε βρωμιάρης, αλλά πες ότι δεν τον πιστεύουμε.

Έκατσε, τον ξεπέταξε, πήρε τα λεφτά και επιπλέον επειδή δεν της άρεσε αυτό που έγραψε, άρχισε να γράφει αν του σηκωνόταν ή όχι του ανθρώπου με την πάρτη της.
εγώ είδα μόνο που έγραφε δεν θέλω τέτοιους κ τέτοιους αυτό δεν το είδα. Αντιεπαγγελματικοτατο. Όντως

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε ρε πουλί μας δεν το είδα αυτό μια γυναίκα είναι ξεφτίλα να το κάνει γενικά πόσο μάλλον ως επαγγελματίας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάντως εγώ αν μου κάνατε κακή κριτική θα γινόμουν Αιγάλεω αχαχαχαχαχαχα θα σας λιανιζα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εγώ είδα μόνο που έγραφε δεν θέλω τέτοιους κ τέτοιους αυτό δεν το είδα. Αντιεπαγγελματικοτατο. Όντως

O τύπος έγραψε αυτό:

Συναντηση με την κυρια στο γνωστο ξενοδοχειο, Συννενοηση αρκετα ευκολα και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα. Πηρα δωματιο και μετα από λιγο ηρθε. Η πρωτη εντυπωση σχετικα αρνητικη. Ηταν μια 45αρα με μαυρο μαλλι πιασμενο κοτσο, με σουβλερη μυτη και με πολύ εφαρμοστο φορεμα (παναθεμα την), μεγαλη κοιλια , σχετικα αδυνατα ποδια και ομορφη πεταχτη περιφερεια, με μεγαλο πτωτικο στηθος. Οι φωτο της σχετικα παραπλανητικες..το γουστο όμως είναι υποκειμενικο…περι ορεξεως…

Το παραδοξο δεν είναι η δικια μου αρνητικη εντυπωση, αλλα η δικη της !!! δεν της αρεσα και αυτό ηταν εμφανες και δεν προσπαθησε εστω διακριτικα να το κρυψει. Μετα από την –αποτυχημενη όπως αποδειχθηκε- συνευρεση θυμηθηκα ότι μεχρι πριν από λιγο καιρο στις πληροφοριες στο account της ειχε μια παραγραφο που ελεγε -όχι καραφλοι,όχι χοντροι- και κατι αλλα τετοια ρατσιστικα. Φαινεται καποιος την συμβουλεψε και τα εσβησε για να εχει πελατεια αλλα η αντιδραση της στο δωματιο δεν κρυβοταν. Εφτασε μαλιστα στο σημειο να σβησει όλα τα φωτα του δωματιου και ειχε αναμενη μονο την TV στο skai. Ωραιο αφροδισιακο!! Ενταξει δεν ειμαι ο Brand Pitt αλλα ουτε και ο κουασιμοδος..απαραδεκτη συμπεριφορα..στα θετικα της πρεπει να ομολογησω ότι στην πιπα το προσπαθησε πολύ και με μαεστρια και το μασαζ της ηταν οριακα αποδεκτο..για δευτερο γυρο ουτε κουβεντα. με τι αισθησιασμο και ατμοσφαιρα να ξανασηκωθει το εργαλειο αλλωστε, αφου η κυρια επαιζε με το κινητο της μετα την πραξη..απο social δεν το κατεχει , πολύ λιγομιλητη και αποτομη στις ελαχιστες κουβεντες της.

Εν κατακλειδι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ εμπειρια με την εν λογω ηταν απογοητευτικη..ενα ακομη 73αρι πεταμενο (50 + 23 hotel)..Τωρα ξερω θα βγει η ιδια ή οι διαφοροι αγαπουληδες , που για δικους τους λογους θα προσπαθησουν να αλλαξουν την εικονα της…αμ δεν αλλαζει κυριοι..ή εισαι επαγγελματιας ή δεν εισαι…ενδιαμεσο δεν εχει.

και ακολούθησαν τα υπόλοιπα, με νύξεις για την επίδοση του τύπου και άλλα άσχετα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πάντως εγώ αν μου κάνατε κακή κριτική θα γινόμουν Αιγάλεω αχαχαχαχαχαχα θα σας λιανιζα
αυτο που κανει η στελλα σελενα σειρηνα απο το αιγαλεω ειναι σα να πας στο αττικα για ρουχα, να ψωνισεις κατι και να αφησεις τα ωραια σου λεφτα και επειδη την επομενη πηγες να διαμαρτυρηθεις οτι πχ. το τσιτι τους ειχε ενα μικρο ελαττωμα να βγει η πωλητρια στο διαδρομο και να σε καραμουζιαζει "αντε μωρη χοντρη που δε σου χωραει τιποτα" και τετοια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
O τύπος έγραψε αυτό:

και ακολούθησαν τα υπόλοιπα, με νύξεις για την επίδοση του τύπου και άλλα άσχετα.
κ μετά τα πήρε. Γενικά με τις κριτικές πάντα γίνεται ολίγον μπουρδελον από όσο βλέπω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο που κανει η στελλα σελενα σειρηνα απο το αιγαλεω ειναι σα να πας στο αττικα για ρουχα, να ψωνισεις κατι και να αφησεις τα ωραια σου λεφτα και επειδη την επομενη πηγες να διαμαρτυρηθεις οτι πχ. το τσιτι τους ειχε ενα μικρο ελαττωμα να βγει η πωλητρια στο διαδρομο και να σε καραμουζιαζει "αντε μωρη χοντρη που δε σου χωραει τιποτα" και τετοια
αχαχαχαχαχαχαχαχ ισχύει

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

:2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πουλι τι έγινε με τη Προσφυγοτάτη ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για το παμφάγο ανεψούδι...
Με τέτοιες ζέστες, και με την αμετροέπεια που το δέρνει...
Ξέρει κανείς τι απέγινε;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom