barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.309
- Πόντοι
- 5.506
παιδια το βαζω και το βγαζω ομως δεν το αφηνω μεσα μην μας πουν και πουστηδες![]()
Σωστός, πάνω απ΄όλα αξχιοπρέπεια.
παιδια το βαζω και το βγαζω ομως δεν το αφηνω μεσα μην μας πουν και πουστηδες![]()
τι ειναι τυπεκαραμελεςκωλοδαχτυλο για τον πονο του αλλου?![]()
Μες το νερο ξεχαστηκαμε,συνηθως μπαινουμε για λιγο και αν καστουμε πολυ ωρα στην παραλια συνεχεια μπαινοβγαινουμε,εχθες δεν ξερω τι μας επιασε και ξεχαστηκαμε αλλα γιναμε ολοι αστα να πανε.πολλα νερα, καθολου ηλιο, αρκετα ντουζ και πεπανθολ . ποιο κωλαρακι κοιτουσες;![]()
Παιδγιά, θέλω αγορά νέου υπολογιστή για να παίζωsimsPokemon Go. Γνώμες σας.
παρε και κανενα παυσιπονο θα σε βοηθησειΜες το νερο ξεχαστηκαμε,συνηθως μπαινουμε για λιγο και αν καστουμε πολυ ωρα στην παραλια συνεχεια μπαινοβγαινουμε,εχθες δεν ξερω τι μας επιασε και ξεχαστηκαμε αλλα γιναμε ολοι αστα να πανε.Εχω κανει δυο ντουζακια απο χθες με κρυο νερο και στον ηλιο σημερα το πρωι φορουσα καπελο,αντε να φυγει γιατι ειμαι χαλια.
Έλα στο Συνταγμα εσύ να κυνηγάς πόκεμον και γω καναν στραβό μπας και μου κάτσειΠαιδγιά, θέλω αγορά νέου υπολογιστή για να παίζωsimsPokemon Go. Γνώμες σας.
Έλα στο Συνταγμα εσύ να κυνηγάς πόκεμον και γω καναν στραβό μπας και μου κάτσει![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.pharmacy-raptis.gr/images/products/13883.jpg?10[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://supermarkets.xo.gr/ExImages/Products/Info/1896-giaourti-ageladitsa-2-200gr.jpg
Αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως πρόταση για ραντεβού. Ρε τι σου είναι το Pokemon.......![]()
![]()
(Ποιος πουστης κωλογερος με ματιασε και με επιασε κώλοφαγουρα;)τυπε για ολα τα προβληματα η λύση ειναι μια το δαχτυλο![]()
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.
(Ποιος πουστης κωλογερος με ματιασε και με επιασε κώλοφαγουρα;)
Καλημερα παιδάκια.