erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα το φτιαξουμε με κοτοπουλονΔεν τρώνε τα παιδγιά μοσχαρίσιο κιμά κύριε....![]()
![]()
θα το φτιαξουμε με κοτοπουλονΔεν τρώνε τα παιδγιά μοσχαρίσιο κιμά κύριε....![]()
![]()
παιδια δεν ημουν εγω εγω καθησα και το εφαγα το παστιτσο δεν επαιζε και τιποτα καλυτεροΚαι γω άκουσα μέχρι εδώ έναν κάγκουρα να μαρσάρει σαν τρελός τις Akrapovic. Γνώμη σου!
θα το φτιαξουμε με κοτοπουλον![]()
παιδια δεν ημουν εγω εγω καθησα και το εφαγα το παστιτσο δεν επαιζε και τιποτα καλυτερο![]()
Καλημέρα παππούδια, καλημέρα Μπλιζ.
Το άλλο το διάβασες με τον αθλητή που έφυγε γιατι τον λήστεψε δυο φορές η στρατιωτική αστυνομία;
Καμια φολα να τους ταισουμεκαλημερα.
Δεν τρώνε τα παιδγιά μοσχαρίσιο κιμά κύριε....![]()
![]()
σε αυτη την κατάντια του πολεμου να μην βρεθει ονΈτσι έχετε ελπίδες να το τιμήσουν. Και εκεί που έπεφταν οι μπόμπες μόνο με κοτόπουλο ή σολωμό τρεφόντουσαν.
Αλληλεγγύη μόνο παιδιά!
κοροιδευεις;Νομίζω ότι τα τρυφερούδια μου δεν τρώνε χοιρινό κιμά και ότι δεν έχουν θέμα με το μοσχάρι...![]()
καλημερα ρετσινακιΚαλημέρα σας.Ψεύδεται ασυστόλως για το υπέροχο φαγητό μου. Εφαγε όλο το ταψί και μετά τζίφος. Για αυτό τα λέει αυτά
![]()
![]()
![]()
κοροιδευεις;![]()
![]()
Καλημέρα σας.Ψεύδεται ασυστόλως για το υπέροχο φαγητό μου. Εφαγε όλο το ταψί και μετά τζίφος. Για αυτό τα λέει αυτά
![]()
![]()
![]()
σε αυτη την κατάντια του πολεμου να μην βρεθει ον![]()
Καλημέρα σας.Ψεύδεται ασυστόλως για το υπέροχο φαγητό μου. Εφαγε όλο το ταψί και μετά τζίφος. Για αυτό τα λέει αυτά
![]()
![]()
![]()
να ερθετε θα σου φτιαξω μπριαμ κ γεμιστα σαλατα εποχης με φετα ριγανι και πιπερια και μπυρα . η αλλη επιλογη ειναι τηγανιτες μελιτζανες και παπατες με σαλτσαΌχι, κυρία!
Το απόγευμα μάλιστα μαζί με ομάδα από αλληλέγγυους θα καταλάβω την οικία σας για να συμπαρασταθώ στα τρυφερούδια μου!![]()
Όχι, κυρία!
Το απόγευμα μάλιστα μαζί με ομάδα από αλληλέγγυους θα καταλάβω την οικία σας για να συμπαρασταθώ στα τρυφερούδια μου!![]()