lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάρε και λίγο τις φαβορίτεςλεω και εγω να ξυρισω μουσι σημερα πρωτη τυ μηνου ειναι
![]()
Πάρε και λίγο τις φαβορίτεςλεω και εγω να ξυρισω μουσι σημερα πρωτη τυ μηνου ειναι
![]()
τυπε το εστειλες το σπιρτο?ετοιμάζομαι για πορνωδες ραντεβού φιλε![]()
θελω να μοιασω του κοκοτα μπας και βγω στο παλκοΠάρε και λίγο τις φαβορίτες![]()
![]()
τυπε το εστειλες το σπιρτο?![]()
ΠΡΟΣ ΛΑΚΗ
όταν και αν το διαβάσει..........
Λοιπόν Λάκη.....
Ο Τομαχωκ είναι παιδαράς 190+ όσο λίγοι εδώ μεσα. Τη ρεγκίνα δεν την γνωρίζω προσωπικά, αλλά για να την γνωρίζει ο Τομα ένα πράγμα είναι σιγουρο..........
οι κόκκινες γόβες στο άβαταρ μπορεί να μην είναι δικές της αλλά οι δικές της είναι πολύ καλύτερες ;)
Δεν μπορώ να το κάνω πιο πενηνταράκια, αν κατάλαβες, κατάλαβες.
τυπε ηταν μια ατυχη στιγμη ασε που δεν τον ειχε ενημερωσει η κοινοτητα εδω οτι το δαχτυλο κανει δουλειαΣκεφθείτε να γυρίσει και να γκρινιάζει πάλι ότι ήταν μελάτος.
Γνώμη σας.
τι λε ρε?γιατι να στειλω το κοριτσι μου?τυπε το εστειλες το σπιρτο?![]()
τυπε ηταν μια ατυχη στιγμη ασε που δεν τον ειχε ενημερωσει η κοινοτητα εδω οτι το δαχτυλο κανει δουλεια![]()
Πάντως του συμπαρασταθήκαμε από την πρώτη στιγμή!
με αγχωσες τωρα....αν μου γινει μελατος, θα κρεμαστω από το πολυφωτο...φιλε κανενα κομοδινο θα βρεις εσυ με την τυχη που εχεις στις γκομνες. και αν στραβωθει η τυχη και βρεις κανα καλο μουνι η που θα ειναι στοκος και θα ξενερωσεις η που θα σου γινει μελατος διοτι το σωμα θυμαται ...![]()
Λακηηηηηηηηηηηηηηηη καλο μηνα μανα μου ολα γουδ; γιατι την πεφτεις στο ρετσινουλι που ειναι κουκλακι και μικρακι;Λυπάμαι , αλλά δεν με πείθετε.
Εσείς , έχετε σοβαρή εμπειρία γαμησιών σε εκλεκτά ρωσίδια ...
Ο Τόμαχωκ , έχει μία κριτική στούντιο το ... 2008 ...
Το επίχείρημά σας ότι είναι φούσκας (πιθανόν σαν τους χαπακωμένους κλόουν των γυμναστηρίων)
δεν ενισχύει τις θέσεις σας. Αντιθέτως, τις κάνει .... παλτά ...
Οι συγκεκριμένοι τύποι , είναι γνωστοι αγάμητοι , μπαζοφονιάδες ή σχεσάκηδες/αγαπούληδες
της μίας γυναικός ανά 15ετία.
Λυπάμαι ...
με όλη μου τη συμπάθεια ...
εσυ; χαχαχαχαχαχαχαχαχ αφου εισαι αναισθητοςμε αγχωσες τωρα....αν μου γινει μελατος, θα κρεμαστω από το πολυφωτο...
καλημερα καλο μηναΚαλημέρα σαπακια ! καλό μήνα![]()
τυπε ελα εδω στους φιλους σου να πεις τον πονο σου θα σταθουμε πλαι σουμε αγχωσες τωρα....αν μου γινει μελατος, θα κρεμαστω από το πολυφωτο...