Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλό μήνα σε όλους και καλές διακοπές σε όσους θα πάνε.
Κατά τα λοιπά κύμα αισιοδοξίας διατρέχει όλη την χώρα αφού η αξιοκρατία ισχύει παντού!

H σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.

Πηγή: Η Περιστέρα μεταφέρεται από την Κοζάνη στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών | iefimerida.gr

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το νούμερο 52!

URL]]

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Καλό μήνα σε όλους και καλές διακοπές σε όσους θα πάνε.
Κατά τα λοιπά κύμα αισιοδοξίας διατρέχει όλη την χώρα αφού η αξιοκρατία ισχύει παντού!

H σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.

Πηγή: Η Περιστέρα μεταφέρεται από την Κοζάνη στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών | iefimerida.gr

Να της πω τίποτα αν την δω? :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ρε λεβέντες να ρωτήσω κάτι μιας και δεν τα κατέχω αυτά τα μαραφέτια ;
Επειδή το κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και είχα πολύ καιρό (ούτε εγώ δεν θυμάμαι πόσο), να βάλω κάρτα, μάλλον με έβγαλαν εκτός υπηρεσίας και το παρατήρησα σήμερα. Όποτε έβαζα κάρτα, έβαζα πακέτα, έμεναν αχρησιμοποίητα με αποτέλεσμα να περνάει ο μήνας και να μην τα κάνω χρήση μιας και σπάνια μιλάω ή κάνω χρήση του κινητού.
Τέλος πάντων, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Να βάλω μια κάρτα και είμαι ok ή να περάσω από κανέναν Γερμανό να δω τι σκατά γίνεται ;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Επειδή το κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και είχα πολύ καιρό (ούτε εγώ δεν θυμάμαι πόσο), να βάλω κάρτα, μάλλον με έβγαλαν εκτός υπηρεσίας και το παρατήρησα σήμερα. Όποτε έβαζα κάρτα, έβαζα πακέτα, έμεναν αχρησιμοποίητα με αποτέλεσμα να περνάει ο μήνας και να μην τα κάνω χρήση μιας και σπάνια μιλάω ή κάνω χρήση του κινητού.
Τέλος πάντων, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Να βάλω μια κάρτα και είμαι ok ή να περάσω από κανέναν Γερμανό να δω τι σκατά γίνεται ;

Το πιο πιθανό είναι ότι έχουν διακόψει την σύνδεση. Άρα καλύτερα σε Γερμανό ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
κοριτσα βαλτε μια γυμνη φωτογραφια σας να δουμε αν ειστε ωραια μουνια  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Πάρε τηλέφωνο τον πάροχο σου. Μετά από κάποιους μήνες που δεν έχεις ανανεώσει χρόνο ομιλίας το νούμερο μπλοκάρεται, ο πάροχος θα στο ξεμπλοκάρει. Πάνω απο χρόνο αν δεν κάνω λάθος καταργείται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Τελικα εγω και ο Τζελακης ειμαστε οι μονοι εδω μεσα που τολμαμε να δειξουμε τα πραγματικα προσωπα μας στο αβαταρ μας.

Καλημερα παιδακια, και καλο μηνα.

(και μη ξεχνατε, με τις ζεστες να αποφευγετε το πολυ σεξ-οχι οτι θα κανατε δηλ. αλλα λεμε τωρα :grin:)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Το πιο πιθανό είναι ότι έχουν διακόψει την σύνδεση. Άρα καλύτερα σε Γερμανό ...

Και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά είπα προς χάριν του διαλόγου και της συζήτησης να πάρω και μια γνώμη από εδώ.
Το θέμα κ.νηματοθέτα μου είναι, θα μου το ξανά συνδέσουν ή θα χάσω το νούμερο και θα πάρω καμιά λαχτάρα ;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Τελικα εγω και ο Τζελακης ειμαστε οι μονοι εδω μεσα που τολμαμε να δειξουμε τα πραγματικα προσωπα μας στο αβαταρ μας.

Καλημερα παιδακια, και καλο μηνα.

(και μη ξεχνατε, με τις ζεστες να αποφευγετε το πολυ σεξ-οχι οτι θα κανατε δηλ. αλλα λεμε τωρα :grin:)

Δεν έχετε προσέξει το δικό μου άβαταρ;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
24847.jpg
εδω κάμω ηλιοθεραπεια  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά είπα προς χάριν του διαλόγου και της συζήτησης να πάρω και μια γνώμη από εδώ.
Το θέμα κ.νηματοθέτα μου είναι, θα μου το ξανά συνδέσουν ή θα χάσω το νούμερο και θα πάρω καμιά λαχτάρα ;

Κάντε αυτό που σας υπέδειξε ο κ. deuka!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Πάρε τηλέφωνο τον πάροχο σου. Μετά από κάποιους μήνες που δεν έχεις ανανεώσει χρόνο ομιλίας το νούμερο μπλοκάρεται, ο πάροχος θα στο ξεμπλοκάρει. Πάνω απο χρόνο αν δεν κάνω λάθος καταργείται.

Μάλιστα, καλώς ευχαριστώ!

:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom