brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
δεν εχω παει αμουλιανηγια να γινεις χαι; εσυ ο κοσμογυρισμενος;
δεν εχω παει αμουλιανηγια να γινεις χαι; εσυ ο κοσμογυρισμενος;
στα παπαρια μαςδεν εχω παει αμουλιανη
την καλντερα ουτε αμα σηκωσεις καμερα με ντρον δεν θα την δεις εκει που θα σε παει ο δικος σουστα παπαρια μας
θα πινω στα μπαρακι εως το πρωινο θα γινω ηλιοκαμμενη και να απολαμβάνω το φαι μου γκουρμε . η ρομανδικη μου ψυχη θα λιαζεται στα ηλιοβασιλεματατην καλντερα ουτε αμα σηκωσεις καμερα με ντρον δεν θα την δεις εκει που θα σε παει ο δικος σου
Κωλο-γερος ειναι μονο ενας στο σαη.........Οριστε μαςΕσυ εισαι κωλογερος οχι εγώ μικροβιο!!!μπερδευεσαι.....
η σαμπανιερα στις ξαπλωστρες δεν ειναι για να βαζεις μεσα το θερμος με το φραπε που εφτιαξες το πρωι στην τρωγλη να ξερειςθα πινω στα μπαρακι εως το πρωινο θα γινω ηλιοκαμμενη και να απολαμβάνω το φαι μου γκουρμε . η ρομανδικη μου ψυχη θα λιαζεται στα ηλιοβασιλεματα
καλημερα κωλογερακοοοοοοοΚωλο-γερος ειναι μονο ενας στο σαη.........Οριστε μας
Καλημερα παιδακια.
φραπε πινεις εσυ που εισαι πουθεναςη σαμπανιερα στις ξαπλωστρες δεν ειναι για να βαζεις μεσα το θερμος με το φραπε που εφτιαξες το πρωι στην τρωγλη να ξερεις
θελει και επιδαυρο το βλημα που αμα την ανεβασεις στην εξεδρα θα ρωταει που ειναι τα γκολποστφραπε πινεις εσυ που εισαι πουθενας
αν ημενα κοντα συνεχεια θα πηγαιναθελει και επιδαυρο το βλημα που αμα την ανεβασεις στην εξεδρα θα ρωταει που ειναι τα γκολποστ
Καλημερα Ερηνουλινι (τα συχαινομαι αυτα τα πιρφορισματα, αλλα τι να κανω, αφου με λεει κωλογερακο, πρεπει να ανταποδωσω )καλημερα κωλογερακοοοοοοο
σε φανταζομαι απ εξω να ψαχνεις για καλαμποκι για να ταισεις τις ορνιθες του αριστοφανηαν ημενα κοντα συνεχεια θα πηγαινα
το πιρφοριζειν εστιν φιλοσοφεινΚαλημερα Ερηνουλινι (τα συχαινομαι αυτα τα πιρφορισματα, αλλα τι να κανω, αφου με λεει κωλογερακο, πρεπει να ανταποδωσω )
θα ειχα παρει απο το σπιτισε φανταζομαι απ εξω να ψαχνεις για καλαμποκι για να ταισεις τις ορνιθες του αριστοφανη
πες μας που ειναι αυτο και ειν και "ελληνικο"θα ειχα παρει απο το σπιτι
Τυπε τα παντα ολα ελληνικα ειναι,τα εχει πει ο Λιακοπουλος αυτα χρονια τωραπες μας που ειναι αυτο και ειν και "ελληνικο"