kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
ΤΡΑΛΑΛΑ -ΤΡΑΛΑΛΑ
Πφφ τ παιξεε ο γερος!!!!τέσπα ναι Νικ μου....δικιο έχεις σε όλα.ναιιι
Παιρνω το κλωνο μου(νικ τρ . Οχι κοσμα)φευγει ο γερος, μεινε μονη σου με τον κλωνο σου τον κοσμα
Παιρνω το κλωνο μου(νικ τρ . Οχι κοσμα)
Και φευγω
Παιρνω το κλωνο μου(νικ τρ . Οχι κοσμα)
Και φευγω
8ποντο θα λες στις αλλες για να φευγουν μακριαάάα....κλωναρι μου εισαι?
σιγα μην εισαι και το 8ποντο μου
8ποντο θα λες στις αλλες για να φευγουν μακριαάάα....
τραλαλά τι σε πειραξε?
8ποντο θα λες στις αλλες για να φευγουν μακριαάάα....
Ναι ακριβός τόσο είναιγια σενα θα παρω τρομπα να το κανω 8,5
Ναι ακριβός τόσο είναι
εγω ποτετο χεις δει?
Ναι ακριβός τόσο είναι
ηρθε και η βραζιλιανα του κορδελιουΚουκου
θα σε σκισωΑΝΑΓΓΕΛΙΑ!
Το νήμα αναγγέλλει ότι η υποστηρίκτρια των προσφύγων, των μεταναστών, των μουσουλμάνων, των no border camp και όλων των εναλλακτικών κινημάτων επί του πλανήτου τούτου, θα απουσιάσει περί τα τέλη της επομένης εβδομάδος εις διακοπάς. Αι διακοπαί της θα λάβουν χώραν εις πολυτελήν σουίταν εις νήσον Σαντορίνην.
Με τα θέματα < να αλλάξουμε τον κόσμο >, < να στεγάσουμε τους πρόσφυγες >, < να χτίσουμε τζαμιά για τους μουσουλμάνους > κλπ θα ασχοληθεί εκ νέου άμα τη επιστροφή της!
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ!
Το νήμα αναγγέλλει ότι η υποστηρίκτρια των προσφύγων, των μεταναστών, των μουσουλμάνων, των no border camp και όλων των εναλλακτικών κινημάτων επί του πλανήτου τούτου, θα απουσιάσει περί τα τέλη της επομένης εβδομάδος εις διακοπάς. Αι διακοπαί της θα λάβουν χώραν εις πολυτελήν σουίταν εις νήσον Σαντορίνην.
Με τα θέματα < να αλλάξουμε τον κόσμο >, < να στεγάσουμε τους πρόσφυγες >, < να χτίσουμε τζαμιά για τους μουσουλμάνους > κλπ θα ασχοληθεί εκ νέου άμα τη επιστροφή της!