Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παντως υπαρχει μια ταση φακελώματος στο νημα και αυτό είναι αληθεια.
Σε φαση ανθρωπος που κουβεντιασα για πρωτη φορα ηξερε το ονομα μου, που δουλευω και τα λοιπα και τα εμαθε από ανθρωπο που δεν ειχα μιλησει ποτε.

Εμενα δεν με πειραζει, απλα απορω ποσες φορες πρεπει να γινουμε μπουρδελο για να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε...
Σε αυτο φταις εσυ και μονο εσυ.Εγω γνωρισα περιπου 15 ατομα απο δω μεσα βγηκαμε καναμε ραναμε αλλα σε κανενα δεν εδωσα τα στοιχεια μου δουλεια,που μενω,επωνυμο.Ξερεις μ'εναν ετυχε να μαλωσω εδω περα,(ψιλο παρεξηγισει εγινε)κι αμεσως αυτος δημοσια εδωσε το παλιο νικ μου κατι που δεν ηθελα να γινει αλλα νταξει δεν το συνεχισα γιατι θεωρησα οτι δεν ηταν τιποτα σοβαρο.Τωρα αν θεωρεις εσυ καποιον πολυ φιλο που γνωρισες εδω μεσα τι να σε πω δωστου τα παντα,εγω παντως απο δω μεσα δυσκολα και σιγουρα μετα απο πολλα χρονια παρεας θα εμπιστευομουνα ατομο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
καλώς. Αυτό είναι δικό του θέμα. Πάντως πιστεύω ότι κάποιος έβαλε λόγια στον άγιο. Κ αυτός μόνο ο αλεξ _ροζυ μπορεί να είναι κατά την γνώμη μου.

Καλημέρα Έρη. Καμία σχέση.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε φιλε εγω δεν εχω να κρυψω κατι. Ουτε εχω καποιον να με ψαχνει, ουτε μπορει κανενας να μου κανει κακο.
Δεν το αναφερω με παραπονο απλα σαν διαπιστωση για το πως μπλέκουμε τα μπούτια μας
Οχι ρε δεν ειπα αυτο.Τεσπα,αμα ειναι ετσι μπες την αλλη φορα με τα κανονικα σου στοιχεια. :grin: 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως υπαρχει μια ταση φακελώματος στο νημα και αυτό είναι αληθεια.
Σε φαση ανθρωπος που κουβεντιασα για πρωτη φορα ηξερε το ονομα μου, που δουλευω και τα λοιπα και τα εμαθε από ανθρωπο που δεν ειχα μιλησει ποτε.

Εμενα δεν με πειραζει, απλα απορω ποσες φορες πρεπει να γινουμε μπουρδελο για να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε...
εγώ δεν ξέρω τίποτα για εσάς ρε πουστικ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Όλα καλά παιδιά; Κανένα pokemon πιάσατε σήμερα;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Αύριο θα μπω να σας γαμησω ενα χεράκι όλους

Σημερα βαριέμαι  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
εγώ δεν ξέρω τίποτα για εσάς ρε πουστικ
Εχθες εκανα μια μαλακια και εβαλα φωτο, για λιγα δευτερολεπτα, που ενω νομιζα οτι ειχα αφαιρεσει τη σκατοφατσα μου, εγινα ρομπα σε ολο το διαδυκτιο. Τιμωρηθηκα για τα κωλαρακια που βαζω. :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχθες εκανα μια μαλακια και εβαλα φωτο, για λιγα δευτερολεπτα, που ενω νομιζα οτι ειχα αφαιρεσει τη σκατοφατσα μου, εγινα ρομπα σε ολο το διαδυκτιο. Τιμωρηθηκα για τα κωλαρακια που βαζω. :headbang:
αχαχαχαχαχαχαχαχ ναι και ποιος σε είδε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom