Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
Τυπε The Saint, απο αυτα που παρακολουθησα και γω ή που του λες "ποιος ειπε σε ΑΥΤΟΝ/ΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ" ή που το περνας και αν θελεις συνεχιζεις να μιλας ή οχι. Αυτα τα "ξερεις εσυ" "καταλαβαινεις εσυ" και οι γριφοι δεν οδηγουν πουθενα.

Γνωμη μου, αν θες πεταξε την στα σκουπιδια.

Κανένας γρίφος, κύριε.

Εδώ ο κλώνος παραδέχεται από μονος του, ότι κάποιος πολύ συγκεκριμένος, γνωρίζει κάτι επίσης πολύ συγκεκριμένο για αυτόν, αλλά χωρίς να του το έχει πει ο ίδιος.

Ερη δεν φταιει αυτος οσο δεν λεει ο αγιος για τι πραγμα μιλαει ο καθενας μπορει να λεει τη μαλακια του.

Διαβασα τις σελιδες που λεει... Της πουτανας γινεται, μεχρι και το ότι ειχα παει διακοπες εγραψε ο μπλιζ που δεν του το ειχα πει και το ηξερε ΚΑΙ ο Αγιος...
Να βγαλω συμπερασμα; Και αν βγαλω δεν πρεπει να το μοιραστω με τον ιδιο;

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαιπαπππους και μικροτσουτσουνος και σας ευχομαι καλημερα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.083
Πόντοι
19.795
Καλημερα παιδακια. Αρτι επιστρεψας απο την πρωινη κολυμβηση σε μια υπεροχη θαλασσα του Ιονιου. Παμε για δουλεια τωρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τωρα τι να λεμε;;;

Εγω με τον μπλιζ που ξερεις ότι δεν γνωρίζομαι, φτιαξαμε λογαριασμο για να στησουμε τον Αλεξ που ξερεις ότι συμπαθω και όλα αυτά χωρις να τα ξερει ο Νικ που είναι φιλος του Μπλιζ και ξερει κ εμενα...

Αμα μας τρολαρεις χαλαλι σου αλλα θα σε  :fuck2: :fuck2:
:grin:
αυτό δεν παίζει με τη καμία.το φτιαξατε κλώνο μαζί κ είμαι σίγουρη κόβω κ το χ-έρι μου

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τωρα τι να λεμε;;;

Εγω με τον μπλιζ που ξερεις ότι δεν γνωρίζομαι, φτιαξαμε λογαριασμο για να στησουμε τον Αλεξ που ξερεις ότι συμπαθω και όλα αυτά χωρις να τα ξερει ο Νικ που είναι φιλος του Μπλιζ και ξερει κ εμενα...

Αμα μας τρολαρεις χαλαλι σου αλλα θα σε  :fuck2: :fuck2:
:grin:

Καλημέρα Βλαχάντερε, καλημέρα παππούδια.

Ε, ο Άγιος σε ψιλοξεσκίζει, νομίζω καταλαβαίνεις γιατί στην πραγματικότητα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλημερα σας.Σημερα εχει πανηγυρι το βραδακι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο άγιος ισχυρίζεται ότι βγαίνουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του Αγίου από εσένα ?κ ότι τα ξέρει ο μπλιζ ?γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα?
Γιατί μεταξύ σας δεν γνωρίζεστε ?τι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα βγήκαν ? Η ο αλεξ κ η ροζυ ζοριστηκαν που βγήκαν δικά τους ? Όταν οι ίδιοι διακινουσαν ότι ναναι ήτο καλά ? Δεν σας έχω πιάσει ακόμα. Τεσπα εγώ ενημερώνω ότι έχω πλήρη στοιχεία των αλεξ ροζυ. Τα στοιχεία αυτά τα έμαθα από παιδικό μου φίλο εκτός σαιτ. Εντός σαιτ μου το παίξατε όλοι σφιγγες. Κ ερι δεν έγινε τίποτα. Μην πω που κάποιοι με εβγαζαν τρελη.

Επισκέπτης
ο άγιος ισχυρίζεται ότι βγαίνουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του Αγίου από εσένα ?κ ότι τα ξέρει ο μπλιζ ?γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα?
Γιατί μεταξύ σας δεν γνωρίζεστε ?τι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα βγήκαν ? Η ο αλεξ κ η ροζυ ζοριστηκαν που βγήκαν δικά τους ? Όταν οι ίδιοι διακινουσαν ότι ναναι ήτο καλά ? Δεν σας έχω πιάσει ακόμα. Τεσπα εγώ ενημερώνω ότι έχω πλήρη στοιχεία των αλεξ ροζυ. Τα στοιχεία αυτά τα έμαθα από παιδικό μου φίλο εκτός σαιτ. Εντός σαιτ μου το παίξατε όλοι σφιγγες. Κ ερι δεν έγινε τίποτα. Μην πω που κάποιοι με εβγαζαν τρελη.
ξεροχυνω με νεα ξεκατινιασματα :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα
Χαιρετώ το νήμα της φιλίας και της ειλικρίνειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom