kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Πάντως με περνάς σε ώρες εδώ μέσα
Να το προσέξεις
Πάντως με περνάς σε ώρες εδώ μέσα
Να το προσέξεις
Ωχ μωρε μλκ ειπες τωρα, καθεσαι και κοιτας τα στατιστικα,αρα εσυ εχεις θεμα γιατι ετσι μπορει να μετρας την ωρα για να μην κατσεις πολυ και σε πουνε καμμενο,εγω μπορει να ειμαι συνδεμενος 3 ωρες και να γραψω την μια τις αλλες πιθανων να κανω κατι αλλο οπως τωρα που θελω να διαβασω καμια ωρα περιπου για τους αγωνες του γιουροπα λιγκ για να παιξω στοιχημα και δεν θα γραφω καθολου εδω περα απλα δεν κανω αποσυνδεση πολλες φορρες τυχαινει αυτο αλλα και καμια φορα το ξεχναω και απλα κλεινω φευγω εξω και δεν εχω κανει αποσυνδεση,μην κολατε σε αυτα.Πάντως με περνάς σε ώρες εδώ μέσα
Να το προσέξεις
Ο φιλος σου ειναι λιγο χαζουλης να το προσεχεις![]()
Ετσι να τον αγαπας τον φιλο σου...γιατι σαν τον φιλο δεν εχει...αυτος θα σε συμπαρασταθει σε καποια δυσκολια,βλεπεις εδω περα στο σαη για αυτο μερικοι ειναι τοσο καμενοι γιατι δεν εχουν φιλους και αραζουν ολοι μερα εδω μεσα.Πρόσεχε τι λες για τον φίλο μου , για τι μπορεί και να νευριάσω στο τέλος![]()
Απογευμα σημερα.Εσυ κανεις τιποτα στην ζωη σου η τσαμπα σε ταιζουμε κι εσενα.![]()
Ουστ κοπριτηΜπα, ξαπλόπουλος, μία ώρα έχω που ξύπνησα. Σιγά μην τρέχω για δουλειές τέτοιες εποχές.
Ετσι να τον αγαπας τον φιλο σου...γιατι σαν τον φιλο δεν εχει...αυτος θα σε συμπαρασταθει σε καποια δυσκολια,βλεπεις εδω περα στο σαη για αυτο μερικοι ειναι τοσο καμενοι γιατι δεν εχουν φιλους και αραζουν ολοι μερα εδω μεσα.![]()
Ουστ κοπριτηακου πεμπτη και ξυπνησε το μεσημερι! πουθενα δεν γινονται αυτα τα πραγματα
![]()
Ετσι να τον αγαπας τον φιλο σου...γιατι σαν τον φιλο δεν εχει...αυτος θα σε συμπαρασταθει σε καποια δυσκολια,βλεπεις εδω περα στο σαη για αυτο μερικοι ειναι τοσο καμενοι γιατι δεν εχουν φιλους και αραζουν ολοι μερα εδω μεσα.![]()
Τι να μου συμπαρασταθεί αυτός ? Του ζητάω 1000 euro και κρύβεται :'(
Πανε περασαν τα χρονια μαξιμε ειναι αργα για ορθογραφιεςΚαι κάποιοι άλλοι είναι καμμένοι που αντί να κάτσουν να διαβάσουν λίγη ορθογραφία διαβάζουν για το στοίχημα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
Πανε περασαν τα χρονια μαξιμε ειναι αργα για ορθογραφιεςασε που το στοιχημα πλερω, αλλιως λες να καθομουνα να διαβαζα σαν το μλκ τοσοι ωρα.
![]()
Οχι επιτρεπεται να κανεις οτι γουσταρεις αφου αλλοι ειναι οι μλκ που δουλευουν για να τεμπελιαζεις εσυ.Κανονικα ενας αντρας που υποτιθεται εχει διαφορες ευθυνες δεν υπαρχει περιπτωση με την καμια να ξυπναει τοσο αργα,αν το κανει αυτο δεν θα μεινει τιποτα ορθιο,πιστευω να με καταλαβαινεις.Ασε αμα εχεις οικογενεια και δουλειες νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση στην ζωη σου να ξυπνησεις τοσο αργα..καθε μερα ακομα και κριακες απο το πρωι στο ποδι.Δεν υπαρχει κενη μερα αυτο θελω να πω.Γιατί ρε συ, τι έχει η Πέμπτη;; Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που επιτρέπεται να ξυπνάς αργά;
τι ωραια που ειναι η πουτσα
θα την παρω και με τα παπουτσα
τι ωραιο το καβλι
αγαλλιάζει η ψυχή
δημωδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()