Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575

Συνημμένα

• moutza.jpg
    moutza.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 9

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πάντως με περνάς σε ώρες εδώ μέσα

Να το προσέξεις
Ωχ μωρε μλκ ειπες τωρα, καθεσαι και κοιτας τα στατιστικα,αρα εσυ εχεις θεμα γιατι ετσι μπορει να μετρας την ωρα για να μην κατσεις πολυ και σε πουνε καμμενο,εγω μπορει να ειμαι συνδεμενος 3 ωρες και να γραψω την μια τις αλλες πιθανων να κανω κατι αλλο οπως τωρα που θελω να διαβασω καμια ωρα περιπου για τους αγωνες του γιουροπα λιγκ για να παιξω στοιχημα και δεν θα γραφω καθολου εδω περα απλα δεν κανω αποσυνδεση πολλες φορρες τυχαινει αυτο αλλα και καμια φορα το ξεχναω και απλα κλεινω φευγω εξω και δεν εχω κανει αποσυνδεση,μην κολατε σε αυτα. :uglystupid:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο φιλος σου ειναι λιγο χαζουλης να το προσεχεις  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πρόσεχε  τι  λες  για  τον  φίλο  μου  ,  για  τι  μπορεί  και  να νευριάσω  στο  τέλος  :2funny: 
Ετσι να τον αγαπας τον φιλο σου...γιατι σαν τον φιλο δεν εχει...αυτος θα σε συμπαρασταθει σε καποια δυσκολια,βλεπεις εδω περα στο σαη για αυτο μερικοι ειναι τοσο καμενοι γιατι δεν εχουν φιλους και αραζουν ολοι μερα εδω μεσα. :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.289
Πόντοι
5.506
Απογευμα σημερα.Εσυ κανεις τιποτα στην ζωη σου η τσαμπα σε ταιζουμε κι εσενα. :grin:

Μπα, ξαπλόπουλος, μία ώρα έχω που ξύπνησα. Σιγά μην τρέχω για δουλειές τέτοιες εποχές.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπα, ξαπλόπουλος, μία ώρα έχω που ξύπνησα. Σιγά μην τρέχω για δουλειές τέτοιες εποχές.
Ουστ κοπριτη  :grin: ακου πεμπτη και ξυπνησε το μεσημερι! πουθενα δεν γινονται αυτα τα πραγματα  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.289
Πόντοι
5.506
Ετσι να τον αγαπας τον φιλο σου...γιατι σαν τον φιλο δεν εχει...αυτος θα σε συμπαρασταθει σε καποια δυσκολια,βλεπεις εδω περα στο σαη για αυτο μερικοι ειναι τοσο καμενοι γιατι δεν εχουν φιλους και αραζουν ολοι μερα εδω μεσα. :)

Και κάποιοι άλλοι είναι καμμένοι που αντί να κάτσουν να διαβάσουν λίγη ορθογραφία διαβάζουν για το στοίχημα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.289
Πόντοι
5.506
Ουστ κοπριτη  :grin: ακου πεμπτη και ξυπνησε το μεσημερι! πουθενα δεν γινονται αυτα τα πραγματα  :)

Γιατί ρε συ, τι έχει η Πέμπτη;; Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που επιτρέπεται να ξυπνάς αργά;

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575

Τι  να  μου  συμπαρασταθεί  αυτός  ?  Του  ζητάω  1000 euro και  κρύβεται  :'(  

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και κάποιοι άλλοι είναι καμμένοι που αντί να κάτσουν να διαβάσουν λίγη ορθογραφία διαβάζουν για το στοίχημα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
Πανε περασαν τα χρονια μαξιμε ειναι αργα για ορθογραφιες  :birdman: ασε που το στοιχημα πλερω, αλλιως λες να καθομουνα να διαβαζα σαν το μλκ τοσοι ωρα. :uglystupid:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.289
Πόντοι
5.506
Πανε περασαν τα χρονια μαξιμε ειναι αργα για ορθογραφιες  :birdman: ασε που το στοιχημα πλερω, αλλιως λες να καθομουνα να διαβαζα σαν το μλκ τοσοι ωρα. :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και συ;;; Φίλος του βλάκα με το κίτρινο αγροτικό είσαι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι ωραια που ειναι η πουτσα
θα την παρω και με τα παπουτσα
τι ωραιο το καβλι
αγαλλιάζει η ψυχή

δημωδες  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γιατί ρε συ, τι έχει η Πέμπτη;; Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που επιτρέπεται να ξυπνάς αργά;
Οχι επιτρεπεται να κανεις οτι γουσταρεις αφου αλλοι ειναι οι μλκ που δουλευουν για να τεμπελιαζεις εσυ.Κανονικα ενας αντρας που υποτιθεται εχει διαφορες ευθυνες δεν υπαρχει περιπτωση με την καμια να ξυπναει τοσο αργα,αν το κανει αυτο δεν θα μεινει τιποτα ορθιο,πιστευω να με καταλαβαινεις.Ασε αμα εχεις οικογενεια και δουλειες νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση στην ζωη σου να ξυπνησεις τοσο αργα..καθε μερα ακομα και κριακες απο το πρωι στο ποδι.Δεν υπαρχει κενη μερα αυτο θελω να πω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι