pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ερχεται...
Κοίταξε, αυτό το "αναρχιδο υποκείμενο" που του έγραψες μπορεί να το πάρει "αναρχικο υποκείμενο" και να παρεξηγηθεί ...
Καλημέρα φίλε,αφου δεν τον ειπε χασιστα και φουντικο, παλι καλα να λες...![]()
Καλημέρα επίσης!Καλημερα παιδακια.
Ψεμματα.0 Nick Trive ειναι κοντος χοντρος με καραφλιτσα!!!Ο λογιστής περιμένοντας νασε Οίκο ανοχής σε πρόσφατο ταξίδι του στο εξωτερικό
![]()
Ψεμματα.0 Nick Trive ειναι κοντος χοντρος με καραφλιτσα!!!
Ασε το νικ τριβη και σκεψου λιγο οτι τα φυσιολογικα κοριτσια της ηλικιας σου δεν γραφουν σε φορουμ που αφορα πουτανες εκτος και αν ειναι του χωρου..Ψεμματα.0 Nick Trive ειναι κοντος χοντρος με καραφλιτσα!!!
Ασε το νικ τριβη και σκεψου λιγο οτι τα φυσιολογικα κοριτσια της ηλικιας σου δεν γραφουν σε φορουμ που αφορα πουτανες εκτος και αν ειναι του χωρου..![]()
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι μαλακαςΓιατί έχω την εντύπωση πως είσαι ένας από τους 8 που ψήφισαν την 4η επιλογή στην τελευταία ψηφοφορία;
Νοικοκύρης μπράβο.Ασε το νικ τριβη και σκεψου λιγο οτι τα φυσιολογικα κοριτσια της ηλικιας σου δεν γραφουν σε φορουμ που αφορα πουτανες εκτος και αν ειναι του χωρου..![]()
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι μαλακαςδεν ψηφισα τιποτα ουτε που την προσεξα να πω την αληθεια.
Οχι θα καθομαστε να διαβαζουμε τις μαλακιες του καθε κλωνου που δεν εχει να κανει τιποτα στην ζωη του και καθεται και γραφει με γυναικια νικ σε φορουμ για πουτανεςΝοικοκύρης μπράβο.
Έτσι να μας βάζεις όλους στη θέση μας.
Απογευμα σημερα.Εσυ κανεις τιποτα στην ζωη σου η τσαμπα σε ταιζουμε κι εσενα.Είναι απλά εντύπωσή σου γιατί κοιτιόσουν στον καθρέφτη![]()
![]()
![]()
ψήφισε γρήγορα πριν σε περιλάβει ο νηματοθέτης.
Δε δουλεύεις σήμερα;
Πάντως με περνάς σε ώρες εδώ μέσαΟχι θα καθομαστε να διαβαζουμε τις μαλακιες του καθε κλωνου που δεν εχει να κανει τιποτα στην ζωη του και καθεται και γραφει με γυναικια νικ σε φορουμ για πουτανεςΠοσο ποιο χαμηλα θα πεσουν μερικοι ανθρωποι. :S