Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ΚΤΕΟ?  :headbang: :headbang:

50 προχθες και περνώ και 4 οχήματα  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καν την εδω.. Μονοι μας ειμαστε :grin: :grin:

Θέλω να σου πω κάτι σημαντικό και θα ήθελα να έχω την προσοχή σου. Από καιρό ήθελα να σου πω αυτά τα λόγια, αλλά δεν έβρισκα τον τρόπο. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι σχεδόν έτοιμος. Μου είναι ευκολότερο πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης γιατί η παρουσία σου είναι αρκετή για να μου επιφέρει σύγχυση, να με αποπροσανατολίσει,να παρεμποδίσει την ομαλή ροή του λόγου μου και να με κάνει να νιώθω ευάλωτη. Ξέρω ότι μετά από αυτό δε θα έχω να κρατήσω τίποτα για μένα. Θα έχεις διαβάσει την ψυχή μου, θα έχεις δει τα συναισθήματά μου.. μπορεί να μην τα καταλάβεις,μπορεί να σου φανούν αστεία, μπορεί να φοβηθείς,μπορεί να σε φέρω σε δύσκολη θέση.Μπορεί,μπορεί,μπορεί... Τα λόγια μου μπλέκονται σαν κουβάρι, η καρδιά μου χτυπά και η αναπνοή μου κόβεται. Έχω όμως την ανάγκη να ξέρεις τι νιώθω για σένα και αυτήν την φορά να τα ακούσεις από μένα.. Από την πρώτη μέρα που σε είδα μού κίνησες το ενδιαφέρον. Μέρα με την μέρα συνειδητοποιούσα ότι μού άρεσες όλο και πιο πολύ. Τα αισθήματά μου απ'το τίποτα άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Η παρουσία σου μού ήταν απαραίτητη ώστε να σταματήσω να σε αναζητώ μέχρι να βρω που είσαι.. Κάθε φορά που σε βλέπω νιώθω,νιώθω.. είναι απερίγραπτο αυτό το αίσθημα. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο έστυβα το μυαλό μου να βρει τρόπους για να σε πλησιάσω. Αυτά που νιώθω για σένα δεν είναι ένα απλό "μου αρέσεις", είναι πολλά περισσότερα. Είσαι τα πάντα για μένα. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είσαι τόσο ξεχωριστή και σου έχω δώσει τέτοια σημαντική θέση στην ζωή μου-ούτε κι εγώ το ξέρω!Ένα πράγμα ξέρω και μπορώ να σου πω: Η παρουσία σου με κάνει ευτυχισμένο.Η απουσία σου μπορεί να με βυθίσει στην θλίψη.. Αυτά κι άλλα τόσα θέλω να σου πω..Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες ολόκληρες μιλώντας για ΣΕΝΑ..! Θα ήταν άδικο για σένα να μην ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σ'αγαπάει και σε νοιάζεται τόσο πολύ.. θα'ταν εγωιστικό να τα κρατάω μέσα μου και συ να ζεις μες την άγνοια. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις...για παράδειγμα δεν γνωρίζεις ότι αν δεν είσαι εσύ καλά,δεν είμαι ούτε κι εγώ!!!Ακόμα κι αν ήθελα να σε ξεχάσω-που δεν θέλω!-δεν μπορώ τόσο εύκολα.. δεν ξέρω τι άλλο να σου πω για να σε πείσω....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οκ. Σου καθομαι. Πες ωρα και μερος :grin:

Θέλω να ΄μαι μαζί σου.
Εκεί στην άκρη της γης, πίσω απ΄τον ήλιο, πίσω από τους ανθρώπους. Όπου και να πας θα σε ακολουθήσω. Όπου και να χτίσεις στο σπίτι σου, εκεί θα γίνω πέτρα να το στεριώσω. Σε όποιο δέντρο και να ξαποστάσεις εκεί θα σου δώσω την σκιά μου.
Θα έρθω έστω και αν εσύ με διώξεις. Όχι επειδή δεν θα μ΄ αγαπάς, αλλά επειδή θα μ΄αγαπάς πολύ.

Υ.Γ. Ώρα και μέρος; Μα αυτό θα πρέπει να γίνει με π.μ.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω θα κανω το επιπλο ομως :2funny: :2funny: :2funny:

Μη μου φοβηθείς τώρα. Δεν φοβήθηκες ποτέ. Θα έρθω μαζί σου. Στα μεγάλα και στα μικρά. Στον καφέ και στο φαΐ. Στη βεράντα και στο υπόγειο. Σε κάθε εποχή, σε κάθε κρύο, σε κάθε ζέστη.
Γιατί εγώ ξέρω ν΄αγαπώ, ξέρω να χάνω. Ξέρω να ξυπνάω σε αδειανό κρεβάτι, ξέρω να τρώω ξερό ψωμί, ξέρω να βλέπω μόνος μου το φεγγάρι. Δεν ωφελεί όμως η μοναξιά, αν δεν τελειώσει κάποια στιγμή.
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ. Κανένας που αγάπησε τόσο δεν πέθανε. Θα ζήσουμε για πάντα. Σε πείσμα των καιρών που θέλουν τους ανθρώπους χώρια.
Μα κανείς, ποτέ κανείς δεν όρισε την σκέψη. Κανένας βασιλιάς, κανένας Θεός. Κανείς δεν θα μπορέσει να με κάνει να σ΄αγαπώ λιγότερο. Ούτε και συ, μα ούτε καν εγώ.
Η μοναδική εξουσία που δεν ανατρέπεται είναι η αγάπη.
Όπου και να βρεθείς θα σε πάρω μαζί μου. Μέσα μου. Πάνω μου. Για πάντα.
Γιατί το μόνο που θέλω είναι να είμαι μαζί σου.
Και είμαι.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
13754222_10209243519940963_4184518841965387456_n.jpg

OP
OP