Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.087
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι κατι σοβαρο απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ψιλο χρειαζεται ευθιγραμισει και αλλαγη υαλοκαθαριστιρων! αλλα το περασαν δεν πηγε για επανελεγχο...και ρωτω αυτα πρεπει να γινουν αμεσα μηπως τυχον και με σταματισει η τροχαια η οταν θα περασω το επομενο δλδ σε δυο χρονια.
τυπε αμα σε σταματησουν πες τους οτι δεν το βγαζεις στην βροχη

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δεν ειναι κατι σοβαρο απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ψιλο χρειαζεται ευθιγραμισει και αλλαγη υαλοκαθαριστιρων! αλλα το περασαν δεν πηγε για επανελεγχο...και ρωτω αυτα πρεπει να γινουν αμεσα μηπως τυχον και με σταματισει η τροχαια η οταν θα περασω το επομενο δλδ σε δυο χρονια.
Αυτές είναι παρατηρήσεις για τον ιδιοκτήτη. Από τη στιγμή που πήρες σφραγίδα το ΚΤΕΟ τέλειωσε. Την τροχαία ούτε την ενδιαφέρουν, ούτε μπορεί να ελέγξει τις παρατηρήσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.087
Πόντοι
2.606
Τυπε την μερα που θα απαντησεις σε κατι σοβαρα θα σε κερασω μια ποτανα  :birdman:
τυπε το δικαιωμα σου να γραφεις δεν εμπεριεχει  και  την υποχρεωση  να σε παιρνουμε στα σοβαρα  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αυτές είναι παρατηρήσεις για τον ιδιοκτήτη. Από τη στιγμή που πήρες σφραγίδα το ΚΤΕΟ τέλειωσε. Την τροχαία ούτε την ενδιαφέρουν, ούτε μπορεί να ελέγξει τις παρατηρήσεις.
Ναι ειναι στις δευτερευουσες (Δ) για αυτο πηρα σφραγιδα, οποτε μονο του υαλοκαθαριστηρες θα αλλαξω γιατι οντως ειχαν γαμηθει  :grin: για ευθυγραμισει δεν παω γιατι μια χαρα παει το αμαξι ασε τι γραφουν αυτοι.Οκ ευχαριστω περισσοτερο για την τροχαια ηθελα να μαθω. η καρτα καυσαεριου ειναι πανω δεξια στο χαρτι που δινουν για αλλο χαρτακι δεν εδωσαν.Υποψιν το αμαξι μου το περασε αλλος κτεο για αυτο ρωταω αλλιως θα ρωτουσα εκει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε το δικαιωμα σου να γραφεις δεν εμπεριεχει  και  την υποχρεωση  να σε παιρνουμε στα σοβαρα  :grin:
Τυπε δεν καταλαβες, λεω οτι την μερα που θα απαντησεις σε κατι σοβαρα οχι μονο εγω αλλα πιστευω κι αλλοι εδω μεσα θα ανοιξουμε σαμπανιες,θα το γιορτασουμε κανονικα  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Απο 42 ευρω που εδωσα την προηγουμενη φορα τωρα το κανανε 38  :grin: σε εσας ποσο ειναι το κτεο
Vlandis εγω το παω σε ιδιοτικο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Απο 42 ευρω που εδωσα την προηγουμενη φορα τωρα το κανανε 38  :grin: σε εσας ποσο ειναι το κτεο
Vlandis εγω το παω σε ιδιοτικο
Εγω περισυ,Αυγουστο συγκεκριμενα ειχα δωσει 50,με καρτα καυσαεριων μαζι,σε ιδιωτικο παντα

ΥΓ: φετος ανοιξε και 2ο ΚΤΕΟ στη πολη οποτε ελπιζω να υπαρχει μια μειωση λογω ανταγωνισμου

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω περισυ,Αυγουστο συγκεκριμενα ειχα δωσει 50,με καρτα καυσαεριων μαζι,σε ιδιωτικο παντα
Ακριβα ειναι σε εσας,εκτος και αν περασες το προβλεπομενο χρονο που δινουν μια βδομαδα μετα δλδ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Ακριβα ειναι σε εσας,εκτος και αν περασες το προβλεπομενο χρονο που δινουν μια βδομαδα μετα δλδ.
Οχι κανονικα πηγα,αλλα οπως συμπληρωσα πανω,ηταν μονο ενα Κτεο  περισυ οποτε ισως γί'αυτο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οχι κανονικα πηγα,αλλα οπως συμπληρωσα πανω,ηταν μονο ενα Κτεο  περισυ οποτε ισως γί'αυτο
Ε ναι αρκει ο αλλος να βγει με 40 ευρω οπως σ'εμας και θα δεις πως το ριχνει αμεσως ο αλλος γιατι θα χασει ολο τον κοσμο. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω την πρωτη φορα πληρωσα ακριβα αλλα απο τοτε μου στελνουν sms για την ημερομηνια και προσφορα.
Ασε τηλ. και τετοια δεκα φορες με πηραν μεχρι και της δουλειας βρηκαν τα θηρια!  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν μιλαω για διαφημιση... Τους χτυπαει η πινακιδα στην ημερομηνια και σου στελνουν ελα με τοσα χρηματα.
Για λεφτα ποτε δεν με ειπαν πριν το κτεο,αλλα φανταζομαι αν τους ρωτησεις θα σε πουν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Για τον κ. Vlandis για να ενθυμείται της ένδοξες ημέρες της εργασίας μας, ως δημόσιοι υπάλληλοι και το εύρυθμο της λειτουργίας του Ελληνικού Δημοσίου!
Image(651).jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το βάρος της ευθύνης λύγιζε τις πλάτες μας ...
ipalliloss.medium.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom