Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
ο αγιος γιατι σταματησε να γραφει εδω???
τον διωξατε ρε αληταμπουρες?![]()
Δε σε έφτασε το μπινελίκομα του και θες και άλλο εσύ ε?
ο αγιος γιατι σταματησε να γραφει εδω???
Κι ελεγα εγω ποιος μαλακας λειπειο αγιος γιατι σταματησε να γραφει εδω???
Μπορει να γουσταρει ρε να ειναι βιτσιοζικο αγορι!Δε σε έφτασε το μπινελίκομα του και θες και άλλο εσύ ε?
τυπε αμα σε σταματησουν πες τους οτι δεν το βγαζεις στην βροχηΔεν ειναι κατι σοβαρο απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ψιλο χρειαζεται ευθιγραμισει και αλλαγη υαλοκαθαριστιρων! αλλα το περασαν δεν πηγε για επανελεγχο...και ρωτω αυτα πρεπει να γινουν αμεσα μηπως τυχον και με σταματισει η τροχαια η οταν θα περασω το επομενο δλδ σε δυο χρονια.
Τυπε την μερα που θα απαντησεις σε κατι σοβαρα θα σε κερασω μια ποτανατυπε αμα σε σταματησουν πες τους οτι δεν το βγαζεις στην βροχη
Αυτές είναι παρατηρήσεις για τον ιδιοκτήτη. Από τη στιγμή που πήρες σφραγίδα το ΚΤΕΟ τέλειωσε. Την τροχαία ούτε την ενδιαφέρουν, ούτε μπορεί να ελέγξει τις παρατηρήσεις.Δεν ειναι κατι σοβαρο απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ψιλο χρειαζεται ευθιγραμισει και αλλαγη υαλοκαθαριστιρων! αλλα το περασαν δεν πηγε για επανελεγχο...και ρωτω αυτα πρεπει να γινουν αμεσα μηπως τυχον και με σταματισει η τροχαια η οταν θα περασω το επομενο δλδ σε δυο χρονια.
τυπε το δικαιωμα σου να γραφεις δεν εμπεριεχει και την υποχρεωση να σε παιρνουμε στα σοβαραΤυπε την μερα που θα απαντησεις σε κατι σοβαρα θα σε κερασω μια ποτανα![]()
Ναι ειναι στις δευτερευουσες (Δ) για αυτο πηρα σφραγιδα, οποτε μονο του υαλοκαθαριστηρες θα αλλαξω γιατι οντως ειχαν γαμηθειΑυτές είναι παρατηρήσεις για τον ιδιοκτήτη. Από τη στιγμή που πήρες σφραγίδα το ΚΤΕΟ τέλειωσε. Την τροχαία ούτε την ενδιαφέρουν, ούτε μπορεί να ελέγξει τις παρατηρήσεις.
Τυπε δεν καταλαβες, λεω οτι την μερα που θα απαντησεις σε κατι σοβαρα οχι μονο εγω αλλα πιστευω κι αλλοι εδω μεσα θα ανοιξουμε σαμπανιες,θα το γιορτασουμε κανονικατυπε το δικαιωμα σου να γραφεις δεν εμπεριεχει και την υποχρεωση να σε παιρνουμε στα σοβαρα![]()
Δε σε έφτασε το μπινελίκομα του και θες και άλλο εσύ ε?
Εγω περισυ,Αυγουστο συγκεκριμενα ειχα δωσει 50,με καρτα καυσαεριων μαζι,σε ιδιωτικο πανταΑπο 42 ευρω που εδωσα την προηγουμενη φορα τωρα το κανανε 38σε εσας ποσο ειναι το κτεο
Vlandis εγω το παω σε ιδιοτικο
Ακριβα ειναι σε εσας,εκτος και αν περασες το προβλεπομενο χρονο που δινουν μια βδομαδα μετα δλδ.Εγω περισυ,Αυγουστο συγκεκριμενα ειχα δωσει 50,με καρτα καυσαεριων μαζι,σε ιδιωτικο παντα
Οχι κανονικα πηγα,αλλα οπως συμπληρωσα πανω,ηταν μονο ενα Κτεο περισυ οποτε ισως γί'αυτοΑκριβα ειναι σε εσας,εκτος και αν περασες το προβλεπομενο χρονο που δινουν μια βδομαδα μετα δλδ.
Ε ναι αρκει ο αλλος να βγει με 40 ευρω οπως σ'εμας και θα δεις πως το ριχνει αμεσως ο αλλος γιατι θα χασει ολο τον κοσμο. ;)Οχι κανονικα πηγα,αλλα οπως συμπληρωσα πανω,ηταν μονο ενα Κτεο περισυ οποτε ισως γί'αυτο
Ασε τηλ. και τετοια δεκα φορες με πηραν μεχρι και της δουλειας βρηκαν τα θηρια!Εγω την πρωτη φορα πληρωσα ακριβα αλλα απο τοτε μου στελνουν sms για την ημερομηνια και προσφορα.
Για λεφτα ποτε δεν με ειπαν πριν το κτεο,αλλα φανταζομαι αν τους ρωτησεις θα σε πουν.Δεν μιλαω για διαφημιση... Τους χτυπαει η πινακιδα στην ημερομηνια και σου στελνουν ελα με τοσα χρηματα.