brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
πας στο γραφειο τυπε?Παιδια θα σας απαντουσα ολους ευχαριστως αλλα παρτε @@ μου τωρα γιατι θελω να φυγω Αγαπη μονο ρε :-*
πας στο γραφειο τυπε?Παιδια θα σας απαντουσα ολους ευχαριστως αλλα παρτε @@ μου τωρα γιατι θελω να φυγω Αγαπη μονο ρε :-*
Πίσω σουLogisth pou eisai ? >
Πίσω σου
Πίσω σου
Μου το κόψανε, στην πρόνοια τρώω ή κάνω το σκυλί και μου πετάει μπριζολάκια ο ΑΣΤΑΤΟΣΤο επίδομα ανεργίας πόσο είναι ?
Μου το κόψανε, στην πρόνοια τρώω ή κάνω το σκυλί και μου πετάει μπριζολάκια ο ΑΣΤΑΤΟΣ
σου διαφευγει το γεγονος οτι το σαιτ ειναι ιδιοκτησιας μου
έτσι εξηγήται ότι στην πέφτουν όλα τα <κορίτσια> ..τυχερέ , το κορίτσια σε αφτάκια ....έτσι ;)
Μου το κόψανε, στην πρόνοια τρώω ή κάνω το σκυλί και μου πετάει μπριζολάκια ο ΑΣΤΑΤΟΣ
τι θα φας σημερα?Επεστρεψα παιδια
Κανα λουκουμα στην παραλια και μετα θ'αραξουμε σε κανα γυραδικο γιατι ταβερνα δεν λεειτι θα φας σημερα?
Κανα λουκουμα στην παραλια και μετα θ'αραξουμε σε κανα γυραδικο γιατι ταβερνα δεν λεει
καλη φαση,ειναι και πιο οικονομικο το γυραδικοΚανα λουκουμα στην παραλια και μετα θ'αραξουμε σε κανα γυραδικο γιατι ταβερνα δεν λεει
Οχι στην παραλια κατερινης ειμαι, με τα χειροτερα νερα (φυκια και πολυ θολα νερα)και τους ποιο ηλιθιους τουριστες απο σκοπια,αλβανια,σερβια,βουλγαρια. :SΣτην εξωτική κοσμοπολίτικη Βεργιά είσαι;
Ε ναι ταβερνα ειναι λιγο ακριβουτσικα, ενω ετσι με δυο γυρακια εγω ενα η κοπελα ειμαστε κομπλεκαλη φαση,ειναι και πιο οικονομικο το γυραδικο
Οχι στην παραλια κατερινης ειμαι, με τα χειροτερα νερα (φυκια και πολυ θολα νερα)και τους ποιο ηλιθιους τουριστες απο σκοπια,αλβανια,σερβια,βουλγαρια. :S