Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα στους δυναμικούς γέροντες.

Για μια σύνταξη ζούμε. Πνευματικά ανάπηροι είμαστε όλοι λίγο-πολύ σε αυτή τη χώρα. Και ο μήνας έχει εννιά!
Tι λες ρε τυπε, την συνταξη θα την παρεις οταν πρεπει και αφου πρωτα δουλεψεις ολη σου την ζωη, οχι να καθεσαι να το παιζεις τρελος γιατι εχεις ψυχολογικα και να σε πληρωνουμε και απο πανω.Αμα εισαι αχρηστος για την κοινωνια τραβα ψοφα σε μια ακρη και απαλαξε μας απο την βλακεια σου. :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παιδια αυτον το πουσι βαγκον και τον αλλον τον ντοπα να τους συμπεριφερεσται καλυτερα ειναι ειδικες περιπτωσεις και χρηζουν προσοχης!  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
βγαζεις γουστα

ξανα ουστ

Ρε μπετόβλακα, σε κράζει όλη η κοινότητα του bou.com. Τουλάχιστον, γιατί πιθανότατα σε κράζει και όλη η γειτονιά σου.

[size=20pt]Αυτοκτόνα λίγο να δω κάτι.[/size]

Καλημέρα στους υπόλοιπους.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μπετόβλακα, σε κράζει όλη η κοινότητα του bou.com. Τουλάχιστον, γιατί πιθανότατα σε κράζει και όλη η γειτονιά σου.

Αυτοκτόνα λίγο να δω κάτι.

Καλημέρα στους υπόλοιπους.
Ρε τυπε ειπαμε ειναι μερικοι που εχουβν θεματα, μην τους μιλατε ετσι και μεγαλωνετε το προβλημα. :grin:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Tι λες ρε τυπε, την συνταξη θα την παρεις οταν πρεπει και αφου πρωτα δουλεψεις ολη σου την ζωη, οχι να καθεσαι να το παιζεις τρελος γιατι εχεις ψυχολογικα και να σε πληρωνουμε και απο πανω.Αμα εισαι αχρηστος για την κοινωνια τραβα ψοφα σε μια ακρη και απαλαξε μας απο την βλακεια σου. :)

Το χω φιλοσοφίση αλλιώς το θέμα εγώ.Θα ήταν ωραίο να ξεκινούσε η ζωή αντίστροφα δλδ να ξυπνάγαμε ένα πρωί στο κρεβάτι μας σαν γέροντες και συνταξιούχοι με το καιρό να νιώθαμε γαμάτα και υγιείς!! να φτάναμε σε ηλικία του σχολείου της παντρειάς κτλ και τέλος να πεθαίναμε με ένα οργασμό μάγκες..!!! πίσω στη μήτρα δλδ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.073
Πόντοι
2.606
Μπραμπους πανε διακοπες καμια βδομαδα και φροντισε να μην μπαινεις στο σαη.Αντε γιατι ριζες θα βγαλεις σε λιγο εδω μεσα.
σου διαφευγει το γεγονος οτι το σαιτ ειναι ιδιοκτησιας μου  :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε ειπαμε ειναι μερικοι που εχουβν θεματα, μην τους μιλατε ετσι και μεγαλωνετε το προβλημα. :grin:

Μα γι αυτό με τη μεσαία πρόταση μου προσπαθώ να δώσω λύση, στην κοινωνία. Παράγω κοινοφελές έργο!  :grin: :grin:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ή δε κατάλαβες το πνεύμα μου ή πρέπει να πάρεις σύνταξη ή και τα δύο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
σου διαφευγει το γεγονος οτι το σαιτ ειναι ιδιοκτησιας μου  :birdman:

Αν το σαη είναι ιδιοκτησίας σου τότε όλο το διαδίκτυο είναι μια τρίχα από την ιδιοκτησία του νηματοθέτη.  :birdman: :birdman: :birdman:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παιδια θα σας απαντουσα ολους ευχαριστως αλλα παρτε @@ μου τωρα γιατι θελω να φυγω  :grin: Αγαπη μονο ρε  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom