Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αφού δεν στέλνεις... Σε όλα μου τα πμ εχω απαντήσει.
Εκτώς απ αυτά του τύπου "είσαι για ένα στα όρθια;" " πως σε λένε καυλα" κλπ

γιατί με δίνεις μωρή, εδώ καλλιεργώ το προφίλ του μεγάλου πέφτουλα  :tickedoff:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ένα τελευταίο πριν φύγω

ΚΑΡΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Σώθηκε από τον κεραυνό χάρη στο... πέος του

Μια εντυπωσιακή εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο σώθηκε ενας 41χρονος Κροάτης όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτό που γλίτωσε τον Ζόραν Γιούρκοβιτς από τον θάνατο ήταν το... πέος του!

Ο 41χρονος έκανε ποδήλατο και άκουγε μουσική με ακουστικά όταν ξαφνικά ξέσπασε μια άγρια μπόρα κοντά στο χωριό Πετρόβκι.

«Είδα μαύρα σύννεφα και αστραπές στον ουρανό ενώ άκουσα και τις βροντές. Προσπάθησα να κάνω πετάλι πιο γρήγορα αλλά δεν τα κατάφερα» περιέγραψε τις συνθήκες ο Γιούρκοβιτς.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι το... θαύμα συνέβη επειδή ο 41χρονος φορούσε πλαστικές μπότες που δεν επέτρεψαν στο ηλεκτρικό φορτίο να διοχετευθεί στη Γη από τα πόδια του. Επειδή όμως φορούσε ακουστικά οι γιατροί λένε ότι μέσω του καλωδίου το φορτίο έφτασε στα γεννητικά του όργανα καθώς στη μέση του φορούσε ένα κλιπ και από εκεί στο έδαφος χωρίς να καούν τα εσωτερικά του όργανα.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σοκαρισμένοι απο το θέαμα που αντίκρισαν. «Είδαμε τον άνδρα στο έδαφος μέσα στη βροχή ενώ έβγαιναν καπνοί. Το ποδήλατό του ήταν δίπλα του. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί δήλωσαν έκπληκτοι που επέζησε περιγράφοντας μας την απίστευτη αυτή εκδοχή».

Καλημέρα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
Αφού δεν στέλνεις... Σε όλα μου τα πμ εχω απαντήσει.
Εκτώς απ αυτά του τύπου "είσαι για ένα στα όρθια;" " πως σε λένε καυλα" κλπ

Στα δικά μου που σου γράφω οτι "θέλω να σε πάρω στα 4" (σημεία του ορίζοντα εξωτικές εκδρομές), γιατί δεν απαντάς;;;;  :S :S

Καλημέρεεεεεεες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Στα δικά μου που σου γράφω οτι "θέλω να σε πάρω στα 4" (σημεία του ορίζοντα εξωτικές εκδρομές), γιατί δεν απαντάς;;;;  :S :S
Καλημέρεεεεεεες!

Διαβάζει τις συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου και δεν μπορεί να απαντήσει...

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]καλημερα νιατα!  :2funny: :thefinge:[/move]

:coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
Σώθηκε από τον κεραυνό χάρη στο... πέος του

Μια εντυπωσιακή εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο σώθηκε ενας 41χρονος Κροάτης όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτό που γλίτωσε τον Ζόραν Γιούρκοβιτς από τον θάνατο ήταν το... πέος του!

Ο 41χρονος έκανε ποδήλατο και άκουγε μουσική με ακουστικά όταν ξαφνικά ξέσπασε μια άγρια μπόρα κοντά στο χωριό Πετρόβκι.

«Είδα μαύρα σύννεφα και αστραπές στον ουρανό ενώ άκουσα και τις βροντές. Προσπάθησα να κάνω πετάλι πιο γρήγορα αλλά δεν τα κατάφερα» περιέγραψε τις συνθήκες ο Γιούρκοβιτς.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι το... θαύμα συνέβη επειδή ο 41χρονος φορούσε πλαστικές μπότες που δεν επέτρεψαν στο ηλεκτρικό φορτίο να διοχετευθεί στη Γη από τα πόδια του. Επειδή όμως φορούσε ακουστικά οι γιατροί λένε ότι μέσω του καλωδίου το φορτίο έφτασε στα γεννητικά του όργανα καθώς στη μέση του φορούσε ένα κλιπ και από εκεί στο έδαφος χωρίς να καούν τα εσωτερικά του όργανα.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σοκαρισμένοι απο το θέαμα που αντίκρισαν. «Είδαμε τον άνδρα στο έδαφος μέσα στη βροχή ενώ έβγαιναν καπνοί. Το ποδήλατό του ήταν δίπλα του. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί δήλωσαν έκπληκτοι που επέζησε περιγράφοντας μας την απίστευτη αυτή εκδοχή».

Καλημέρα!
ετσι όπως είναι ο τιτλος, νομιζα ότι σωθηκε επειδή το μαντζαφλαρι του κρεμοταν μεχρι το πατωμα και ετσι λειτουργησε ως αλεξικεραυνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom