Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καμία σχέση, κύριε.

Αυτοί ήταν που έγραφαν ότι θα εκτεθώ εγώ, γιατί όλα όσα ισχυρίζονταν ήταν πέρα για πέρα αληθή.  Εγω απλώς με την σειρά μου τους απάντησα, πως εφόσον ο κίνδυνος του να εκτεθεί κάποιος από όλους είναι μόνον δικός μου, δεν με πειράζει να γίνει αυτό δημοσία και να παρίστανται και όλα όσα μέλη ενδιαφέρονται να με δούν να γινομαι ρεζίλι (και είναι πολλά αυτά που το θέλουν, πιστέψτε με).

Λέτε να είναι τόσο φιλάνθρωποι που να μην προσήλθαν για να μην γίνω ρεζίλι;  :grin:

Τώρα σοβαρά περίμενες ότι θα σκάγανε μύτη??δύσκολο ειδικά οταν η πρόσκληση γίνετε δημόσια ,φιλαράκο ο άλλος δε ξέρει τι μπορεί να παιχτεί στα δικά σου λημέρια,άλλο να εκτίθεσαι ανώνυμα και άλλο να φανερωθείς δημόσια,αυτα κατα τη γνώμη μου γίνονται σε προσωπικό επίπεδο και με πμ οχι σε θρέντ,διαφορετικά φαίνεταί σαν να γίνετε για το θεαθήναι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τώρα σοβαρά περίμενες ότι θα σκάγανε μύτη??δύσκολο ειδικά οταν η πρόσκληση γίνετε δημόσια ,φιλαράκο ο άλλος δε ξέρει τι μπορεί να παιχτεί στα δικά σου λημέρια,άλλο να εκτίθεσαι ανώνυμα και άλλο να φανερωθείς δημόσια,αυτα κατα τη γνώμη μου γίνονται σε προσωπικό επίπεδο και με πμ οχι σε θρέντ,διαφορετικά φαίνεταί σαν να γίνετε για το θεαθήναι

Επειδή μάλλον αγνοείτε το όλο θέμα, αυτοί ήταν που προωθούσαν με παπάτζες, το "δημόσιο" και το "θεαθηναι".  ;)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Επειδή μάλλον αγνοείτε το όλο θέμα, αυτοί ήταν που προωθούσαν το "θεαθηναι".  ;)

Εχω χάσει επεισόδια ρε τύπε,αντί να κανονίσετε να κάνετε σεξ τσακώνεστε και κανονίζεται ραντεβού θανάτου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εχω χάσει επεισόδια ρε τύπε,αντί να κανονίσετε να κάνετε σεξ τσακώνεστε και κανονίζεται ραντεβού θανάτου.

Δείτε κύριε,

Στην ηλικία που βρίσκομαι κανω σέξ, μια φορά τον χρόνο (κι άν)... Να την σπαταλήσω κι αυτήν με τρανσέξουλο;  :uglystupid:

Αφού έχετε χάσει επεισόδια... τι να λέμε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
έλα ρε μεγάλε??ήταν έτσι?? έχουμε φωτό με μόριο ??

Τρανσεξουαλ=εγχειρισμένος.

Υπάρχει φωτό από το αιδοίο της στο προφίλ της. Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να το θαυμάσετε, ψάξτε στο νήμα των ελλεηνείδων τις αναρτήσεις του Απριλίου. Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Τρανσεξουαλ=εγχειρισμένος.

Υπάρχει φωτό από το αιδοίο της στο προφίλ της. Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να το θαυμάσετε, ψάξτε στο νήμα των ελλεηνείδων τις αναρτήσεις του Απριλίου. Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.

εγω νόμιζα ότι όλοι αυτοί έχουν πέος,θα το εξερευνήσω,αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Ολοι που μπαίνουν εδώ και δηλώνουν γαμίκουλες και άντρες δε σημαίνει πως είναι κιόλας όλοι έτσι,γιατι και ο Τσίπρας δήλωνε υπουργός αλλά ήταν καραγκιόζης και ας τσαντίστει ο wagon αμα το δει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εγω νόμιζα ότι όλοι αυτοί έχουν πέος,θα το εξερευνήσω,αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Ολοι που μπαίνουν εδώ και δηλώνουν γαμίκουλες και άντρες δε σημαίνει πως είναι κιόλας όλοι έτσι,γιατι και ο Τσίπρας δήλωνε υπουργός αλλά ήταν καραγκιόζης και ας τσαντίστει ο wagon αμα το δει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στις αναρτήσεις Απριλίου έγραψα;

Γράψτε λάθος. Κάπου τον Μάρτη πρέπει να έιναι.  :)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Στις αναρτήσεις Απριλίου έγραψα;

Γράψτε λάθος. Κάπου τον Μάρτη πρέπει να έιναι.  :)

Ρε τύπε κάνε το κόπο να το βάλεις εδώ βαριέμαι να ψάχνω να δω πως είναι και το εγχειρισμένο μουνί,απορία το χω.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Πάω να πλαγιάσω,νύσταξα.συγνώμη για την αγγαρεία αν μπορείς βρες το αλλιώς γάμα το <το ποστ>,όσο για το τρανς η ότι άλλο είναι ας το  :fuck2: όποιος μπορεί και θέλει,στο κώλο μας μη μπεί μόνο χαχαχχαχαχ  :hi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ξενύχτησε το νήμα χθες, στοιχήματα, μονομαχίες, μυστικοί πράκτορες, τρανς, κρος και άλλα πολλά! Γιατί να πάει κανείς κινηματογράφο;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στην ελπίδα της κοινωνίας μας, τους νέους!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τυπε πες μας και για τα πμ που λαμβανες τοτε

αμα ηθελες ραντεβου θα το ειχες κανονισει
ασε τα σαπια

αυτα που ελεγε το μυστικο ισχυαν αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι

Η ανεψιά μου είναι έντιμο και ειλικρινές νικ!  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ξενύχτησε το νήμα χθες, στοιχήματα, μονομαχίες, μυστικοί πράκτορες, τρανς, κρος και άλλα πολλά! Γιατί να πάει κανείς κινηματογράφο;

Και άντε σφουγγάριζε τώρα το πάτωμα ...  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526