blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
O trive ειναι καλό παιδακι καταβάθος οχι σαν τον μπλιζακο κακός..
Αυτό είναι εμφανές και στις προσωπογραφίες μου!
O trive ειναι καλό παιδακι καταβάθος οχι σαν τον μπλιζακο κακός..
βγηκα στην παραλια χωρις μουσια χωρις τατουαζ χωρις ροζαριο στο λαιμο και με τριχα στο ποδι γνωμη σουΑν ξαναπεις τον μπλιζακο κακο θα σου κοψω τα αυτια μικροβιο
χονδρο. εγω ακομα μπανιο δεν εχω καμει. Διεκδικω παγκόσμια πρωτοτυπια Βεβαια εχουν σωθει τα ματακια του κοσμουνε . γνωμη σουβγηκα στην παραλια χωρις μουσια χωρις τατουαζ χωρις ροζαριο στο λαιμο και με τριχα στο ποδι γνωμη σου
ενα καλοκαιρι ειχα παει μυκονο 10 μερες και δεν καταφερα να ξυπνησω ουτε μια μερα να παω για μπανιο γνωμη σουχονδρο. εγω ακομα μπανιο δεν εχω καμει. Διεκδικω παγκόσμια πρωτοτυπια Βεβαια εχουν σωθει τα ματακια του κοσμουνε . γνωμη σου
gamouses τυπε?ενα καλοκαιρι ειχα παει μυκονο 10 μερες και δεν καταφερα να ξυπνησω ουτε μια μερα να παω για μπανιο γνωμη σου
Ο μπλιζ φταίει δε τ βλεπεις??να του τα ψαλλεις λιγάκιΑν ξαναπεις τον μπλιζακο κακο θα σου κοψω τα αυτια μικροβιο
για τις αναγκες του νηματος τον επερναgamouses τυπε?
δεν υπαρχει θεμα,Μυκονο ησουν αφουγια τις αναγκες του νηματος τον επερνα
για τις αναγκες του νηματος τον επερνα
ειχα παρει και αμαξι μαζι το οποιο δεν θυμαμαι να κουνησα ποτεΝα εύχεσθε να μην διαβάσει την ανάρτηση αυτή ο κ. raopau...
ειχα παρει και αμαξι μαζι το οποιο δεν θυμαμαι να κουνησα ποτε
Κι αυτο σεξ ειναιγια τις αναγκες του νηματος τον επερνα
Αφού κουνούσατε το άλλο σασσί, τι να το κάνετε το αυτοκίνητο;
χωρις κονε δεν κανεις τιποτα πουθενα αν θες βεβαια να γαμησεις αφροΕιχα παει Μυκονο 23 χρονων, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος με 2 φιλους για δεκα μερες, και τη τριτη μερα φυγαμε γιατι δεν βρισκαμε γκομενα να γαμησουμε, γνωμη σας
Ειχα παει Μυκονο 23 χρονων, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος με 2 φιλους για δεκα μερες, και τη τριτη μερα φυγαμε γιατι δεν βρισκαμε γκομενα να γαμησουμε, γνωμη σας
τυπε φυσιολογικο το βρισκω :-Ειχα παει Μυκονο 23 χρονων, μολις ειχα απολυθει απο φανταρος με 2 φιλους για δεκα μερες, και τη τριτη μερα φυγαμε γιατι δεν βρισκαμε γκομενα να γαμησουμε, γνωμη σας
τυπε φυσιολογικο το βρισκω :-
οταν ησουν εσυ 23 χρονων στη μυκονο δεν πηγαινε ως τουριστας ουτε ο πετρος ο πελεκανος
θα ρωτουσα αν φυσαγε η αν χρειαστηκε να τραβηξει κουπιΤώρα αν ο νηματοθέτης σας πει ότι πήγε Μύκονο όταν ήτο 18 ετών, τι θα πείτε;