blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
χαλασες και συΔεν εχω παιξει στοιχημα ποτε.
Σημερα ηθελα να παιξω υπερ Ισλανδιας.
Αν επαιζα 50 ευρω κ νικησουν οι νησιωτες θα επαιρνα 2500 , τα οποια φυσικα θα εδινα σε ... εντιμο ... ΜΗΚΥΟ για τους προσφυγες.
Ξεχασα ομως να το παιξω... το στοιχημα εννοω.
Σε δυο ωρες θα ξερουμε αν κερδισα 50 η αν εχασα 2500...
χαλασες και συ
ναι αλλα θα τα εδινες σε μκο για προσφυγες;πως γκεγκεν αυτο;Μα δεν έπαιξα τελικά ...
ναι αλλα θα τα εδινες σε μκο για προσφυγες;πως γκεγκεν αυτο;
Σημερα υπηξα δια κολυμβηση απο τις 7 το πρωι. Μιση ωρα νωριτερα απο το συνηθισμενο. Αρα μιση ωρα περισσοτερη κουραση, που αναπληρωνει μια ωρα καλου σεξ
καλημερα παιδακια.
Μονο κολυμπαω. 3000 χεριες απο καθε χερι, συνεχομενα για να μη κοψω τις αναπνοες, 1 ωρα και 10 λεπτα, 1300 μετρα περιπου.Κολυμπάτε; Κανονικά ή απλά μπαίνετε μέσα;
Και εγώ χθες - Κυριακή - μπήκα στις 7 για μισή ώρα επίσης!
Γλυκιέ μ θειουλι...καλά σ λεει σκατόγερο ο αστατος!!;[
Από εδω κ πέρα θ κάνω τον Νικ θείο μ για να τρώμε κ φρέσκα ψαράκιαα γτ άμα περιμένουμε από σένα θα πάρουμε τον ποΌλο στ τέλος
Σαρκαστικά το είπα, κυρία...
O trive ειναι καλό παιδακι καταβάθος οχι σαν τον μπλιζακο κακός..νατα μας θα γαμισει ο τριβης με δυο μαριδες που επιασε και μεις τον εμπαιζουμε
Μονο κολυμπαω. 3000 χεριες απο καθε χερι, συνεχομενα για να μη κοψω τις αναπνοες, 1 ωρα και 10 λεπτα, 1300 μετρα περιπου.
να βαλω μια συναγριδα να ψηνεται αν ειναι να δωσεις κωλοO trive ειναι καλό παιδακι καταβάθος οχι σαν τον μπλιζακο κακός..
Ειδες πως αλλαξαν οι καιροι. Το λαικο ασμα παλαιοτερα αλλα ελεγε: "Γιατι δεν με θες κυρα μου, επειδη ειμαι π.........τσαρας" (το ειχα ακουσει απο τραγουδιστη που ηταν κεκες ) Τωρα με τη κριση πολλα θα δουν τα ματια μας.νατα μας θα γαμισει ο τριβης με δυο μαριδες που επιασε και μεις τον εμπαιζουμε
Αν ξαναπεις τον μπλιζακο κακο θα σου κοψω τα αυτια μικροβιοO trive ειναι καλό παιδακι καταβάθος οχι σαν τον μπλιζακο κακός..
ω ευγε ! το νήμα των πρωταθλητωνανεΣημερα υπηξα δια κολυμβηση απο τις 7 το πρωι. Μιση ωρα νωριτερα απο το συνηθισμενο. Αρα μιση ωρα περισσοτερη κουραση, που αναπληρωνει μια ωρα καλου σεξ
καλημερα παιδακια.