erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε εχω αποκωδικοποιησει πληρως για αυτο με γουσταρεις εχω βρει ολα σου τα αδυνατα σημεια και πυροβολω κατα το δοκουν οποτε βαριεμαιΚαταρχας εσυ δεν εχεις φιλους και η ρωσσις καμια τελειωμενη πουτανα θα ητο που πηδουσες Απο πουτανιτσες σοφιες χορτασαμε. Και δευτερον ειμαι γυναικάρα.
Εννοω οτι την γυναικα για να την συνεπαρει ανεμοθυελα μολις δει εναν ανδρα, θα χρειαζονται πολυ περισσοτεροι παραγοντες.τι να πω εχω γνωμη για ολα διοτι αι γνωμαι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες εχουν ολοι απο μια και κανενος δεν βρωμαει
καλως το
και χωρίς αυτάκια καλό ήταν ας λένε ότι θέλουν
Σε κάθε γυναίκα ειναι διαφορετικάΕννοω οτι την γυναικα για να την συνεπαρει ανεμοθυελα μολις δει εναν ανδρα, θα χρειαζονται πολυ περισσοτεροι παραγοντες.
Μαλάκα μου το έχεις κάψει τελειωςσε εχω αποκωδικοποιησει πληρως για αυτο με γουσταρεις εχω βρει ολα σου τα αδυνατα σημεια και πυροβολω κατα το δοκουν οποτε βαριεμαι
Σε κάθε γυναίκα ειναι διαφορετικά
ειδες κανα ξεκωλιδιον στο τεμενος; παλια γινοταν τα καλοκαιρια του μουνιουΤι άλλα νέα, 'παιδιά' ;
εισαι προβλεψιμη κι αυτο απο μονο του φτανει για να μην κατατασσεσαι στις μοιραιες γυναικεςΜαλάκα μου το έχεις κάψει τελειως
θες να σου υπενθυμίσω την γκαρσόνα που ηρθε για παραγγελια και μολις σε ειδε της επεσε ο δισκος και έχασε τα αυγα και τα πασχαλια το πιπινι;παραδέξου, όταν με είδες, σε πήρε ανεμοστρόβιλος
Τι άλλα νέα, 'παιδιά' ;
ειδες κανα ξεκωλιδιον στο τεμενος; παλια γινοταν τα καλοκαιρια του μουνιου
θα φύγω τριήμερο
ολα αυτα γιατι ζηλευεις τον μπλιζ;εισαι προβλεψιμη κι αυτο απο μονο του φτανει για να μην κατατασσεσαι στις μοιραιες γυναικες
θες να σου υπενθυμίσω την γκαρσόνα που ηρθε για παραγγελια και μολις σε ειδε της επεσε ο δισκος και έχασε τα αυγα και τα πασχαλια το πιπινι;
ε μα σε εχουν πριξει αντε φυγε λιγο μανα μου να ηρεμησει το κεφαλι σου...θα φύγω τριήμερο