erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πόσο δίκιο ..παπαριες καμαρωτες αμα δεις μια γυναικα και δεν σηκωσει ανεμοστροβιλος απ το πρωτο δευτερολεπτο το ριχνεις στο φιλικο και στον αερα αυτοπεποιθησης
πόσο δίκιο ..παπαριες καμαρωτες αμα δεις μια γυναικα και δεν σηκωσει ανεμοστροβιλος απ το πρωτο δευτερολεπτο το ριχνεις στο φιλικο και στον αερα αυτοπεποιθησης
ελα μανα μου
εφέτο θα επιλέξω να βραχω μόνο απο το ντουζ χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχερη που θα πας να βραχεις φετος ?
παντα εχω δικιο με μπραμπ μιλαςπόσο δίκιο ..
επειδη μιλαω με μπραμπ απορησα για το σοφον της κρίσηςπαντα εχω δικιο με μπραμπ μιλας
συμβιβασου με την ιδεα οτι εισαι καλο νταλαβερι για μπιρι μπιρι στον καφενε αλλα γυναικα καταστροφα που λεγε και μια φιλη μου ρωσιδα δεν υπηρξες και δεν θα γινεις ποτεεπειδη μιλαω με μπραμπ απορησα για το σοφον της κρίσης
συμβιβασου με την ιδεα οτι εισαι καλο νταλαβερι για μπιρι μπιρι στον καφενε αλλα γυναικα καταστροφα που λεγε και μια φιλη μου ρωσιδα δεν υπηρξες και δεν θα γινεις ποτε
εικοτολογω οτι δεν εχεις τα προσοντα για αυτην την γυναικαΘα μας γνωρίσετε την φίλη σας την ρωσίδα;
καλως το παιδιxaloou paidakia
το σκίζω το αγγλικανικό ο μπούστης
Noμιζω οτι για τη γυναικα τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα. Ερη, γνωμη σου.παπαριες καμαρωτες αμα δεις μια γυναικα και δεν σηκωσει ανεμοστροβιλος απ το πρωτο δευτερολεπτο το ριχνεις στο φιλικο και στον αερα αυτοπεποιθησης
εικοτολογω οτι δεν εχεις τα προσοντα για αυτην την γυναικα
Καταρχας εσυ δεν εχεις φιλους και η ρωσσις καμια τελειωμενη πουτανα θα ητο που πηδουσες Απο πουτανιτσες σοφιες χορτασαμε. Και δευτερον ειμαι γυναικάρα.συμβιβασου με την ιδεα οτι εισαι καλο νταλαβερι για μπιρι μπιρι στον καφενε αλλα γυναικα καταστροφα που λεγε και μια φιλη μου ρωσιδα δεν υπηρξες και δεν θα γινεις ποτε
xaloou paidakia
το σκίζω το αγγλικανικό ο "μπούστης"
καγχασε εσυ να πηδαω εγωΝα καγχάσω δις ή τρις;
:-*καλως το παιδι
τι να πω εχω γνωμη για ολα διοτι αι γνωμαι ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες εχουν ολοι απο μια και κανενος δεν βρωμαειNoμιζω οτι για τη γυναικα τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα. Ερη, γνωμη σου.
Με την καλη εννοια (υποθετω)xaloou paidakia
το σκίζω το αγγλικανικό ο μπούστης