Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Να μου επιτρέψετε, είμαι υπ´ ατμόν σήμερα
Να μου επιτρέψετε, είμαι υπ´ ατμόν σήμερα
Καλημερα τυπεΚαλημερα
Δεν βαριέστε κύριε Άγιε, ο μόνος λάκκος που βλέπω εδώ και καιρό στον ορίζοντα, είναι αυτός που έχετε στο πίσω μέρος του σώματός σας, και ειδικά όταν σκύβετε, τον οποίο ομολογώ, ότι σας άνοιξα εγώ (ενώ εσείς αναφωνούσατε χαριτωμένα "είμαι τελικά πουστάρα του κερατά"). Δυστυχώς, υπήρξα λίγο απρόσεκτος καθώς δεν συνηθίζω να εμβολίζω αγοράκια (είπαμε είχα εμμονή μόνο με τα δικά σας οπίσθια) παρα μόνο κοριτσάκια όπως σωστά σημειώσατε (κοινό χόμπι και καμάρι, άλλωστε, κι ενός ανθρώπου που εκτιμάτε ιδιαιτέρως ως "φωτεινή εικόνα ατόφιου ανδρισμού") και έτσι με την πίεση που σας έσπρωχνα, λόγω απροσεξίας, έπεσα μέσα. Συμβαίνουν και τέτοια ατυχήματα. Δυστυχώς, όμως, ήταν όντως μεγάλο το κακό που με βρήκε, διότι συνάντησα εκεί όλη τη δυσωδία και την ακαθαρσία του εσωτερικού σας κόσμου. Τώρα πια, δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και επιστρέφω στα όμορφα γυναικεία οπίσθια που τόσο αγαπώ. Όμως, νιώθω και λίγο τύψεις διότι με τέτοιο λάκκο που σας έσκαψα, θα σας αφήσω τώρα με τη λαχτάρα και τον εθισμό της χαράς
και άντε μετά να τρέχετε να καλύψετε το κενό σας. Ειλικρινά λυπάμαι...
ΥΓ. Τι κρίμα που δεν πήγατε εχτές στο gay parade της Νέας Υόρκης. Θα συναντούσατε, σίγουρα, και παλιούς σας γνώριμους από το κορυφαίο γκέυ κλάμπ "The Saint" (που τόσο σας ενέπνευσε)...
Ορίστε επίσης και ένα συλλεκτικό εξώφυλλο ειδικά για εσας: The Saint in New York, New Mystery Novel by Leslie Charteris, The gay Robin Hood of modern crime strikes America in a whirlwind of action!
http://[URL unfurl="true"]www.saint.org/ozsaint/images/saint_in_new_york9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημέρα σας πονεμένη μου ψυχή. :)
Αντιπαρέρχομαι τους γοερούς σας κλαυθμούς και οδυρμούς που συνοδεύονται από φαντασιώσεις λεονταρισμών, γιατί αντιλαμβάνομαι το άλγος της ψυχής σας από το βαρύτατο πλήγμα που δεχθήκατε. :)
Επειδή λοιπόν σας λυπάμαι ειλικρινά δια τον μαρασμό στον οποίο έχετε περιέλθει μετά την σφοδρή ήττα που δεχθήκατε, επειδή η αργολογία σας σε αυτή την "ερωτική" αλληλογραφία που έχετε ανοίξει μαζί μου έχει καταντήσει κουραστική, και επειδή ως Άγιος τυγχάνω μακρόθυμος και πολυέλεος, θα ήθελα να σας δώσω μια τελευταία ευκαιρία με την οποία πιστεύω ότι θα λυθεί άπαξ και διαπαντός η μεταξύ μας διαμάχη.
Και εξηγούμαι:
Έχουμε δύο κρατούμενα:
1ον- Τεκμηριώσατε μέσω κάποιων γεγραμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά), ότι τυγχάνω ομοφυλόφιλος &
2ον- Εσείς από την άλλη δηλώνετε αμιγώς ετεροφυλόφιλος (με εξαίρεση βέβαια την κολομπαράδικη εμμονή δι εμέ) και με λοιδορείτε για την ομοφυλοφιλία μου.
Ως εκ τούτου λοιπόν σας προσκαλώ-προκαλώ σε ένα στοίχημα το οποίο είναι το εξής:
Στην περίπτωση που τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά), σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξετε μια επιστολή συγγνώμης προς εμέ, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Στην περίπτωση που δεν θα τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά) σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξω εγώ μια επιστολή συγγνώμης προς εσάς, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψω τον λογαρισμό μου.
Σκεφτείτε το με την ησυχία σας, και ενημερώστε με αν δέχεσθαι ή όχι.
Εγώ πάντως ως γνήσιος τζέντλεμαν, και όχι ως γιαλαντζί (τουρκολάγνος γαρ) όπως εσείς, σας πετώ το γάντι, δίνοντάς σας όμως και μια τελευταία ευκαιρία να υποστηρίξετε σαν άνδρας την τιμή σας.
Αναμένω την απάντησή σας.
Τωρα εσυ σηκωθηκες πρωι,πρωι και εγραψες ολο αυτο το ανουσιο κειμενο..δεν πατε καθολου καλα μερικοι,καλα μας κανουν με τα μνημονια αφου τα αξιζουμε. :SΚαλημέρα σας πονεμένη μου ψυχή.
Αντιπαρέρχομαι τους γοερούς σας κλαυθμούς και οδυρμούς που συνοδεύονται από φαντασιώσεις λεονταρισμών, γιατί αντιλαμβάνομαι το άλγος της ψυχής σας από το βαρύτατο πλήγμα που δεχθήκατε.
Επειδή λοιπόν σας λυπάμαι ειλικρινά δια τον μαρασμό στον οποίο έχετε περιέλθει μετά την σφοδρή ήττα που δεχθήκατε, επειδή η αργολογία σας σε αυτή η "ερωτική" αλληλογραφία που έχετε ανοίξει μαζί μου έχει καταντήσει κουραστική, και επειδή ως Άγιος τυγχάνω μακρόθυμος και πολυέλεος, θα ήθελα να σας δώσω μια τελευταία ευκαιρία με την οποία πιστεύω ότι θα λυθεί άπαξ και διαπαντός η μεταξύ μας διαμάχη.
Και εξηγούμαι:
Έχουμε δύο κρατούμενα:
1ον- Τεκμηριώσατε μέσω κάποιων γεγραμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά), ότι τυγχάνω ομοφυλόφιλος &
2ον- Εσείς από την άλλη δηλώνετε αμιγώς ετεροφυλόφιλος (με εξαίρεση βέβαια την κολομπαράδικη εμμονή δι εμέ) και με λοιδορείτε για την ομοφυλοφιλία μου.
Ως εκ τούτου λοιπόν σας προσκαλώ-προκαλώ σε ένα στοίχημα το οποίο είναι το εξής:
Στην περίπτωση που τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά), σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξετε μια επιστολή συγγνώμης προς εμέ, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Στην περίπτωση που δεν θα τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά) σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξω εγώ μια επιστολή συγγνώμης προς εσάς, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψω τον λογαρισμό μου.
Σκεφτείτε το με την ησυχία σας, και ενημερώστε με αν δέχεσθαι ή όχι.
Εγώ πάντως ως γνήσιος τζέντλεμαν, και όχι ως γιαλαντζί (τουρκολάγνος γαρ) όπως εσείς, σας πετώ το γάντι, δίνοντάς σας όμως και μια τελευταία ευκαιρία να υποστηρίξετε σαν άνδρας την τιμή σας.
Αναμένω την απάντησή σας.
Τωρα εσυ σηκωθηκες πρωι,πρωι και εγραψες ολο αυτο το ανουσιο κειμενο..δεν πατε καθολου καλα μερικοι,καλα μας κανουν με τα μνημονια αφου τα αξιζουμε. :S
Ν πάτε για μπάνιο κύριε"""" και πριν εκατό σελίδες ακμα με αυτόν μαλώνατε δεν βαριέστε ποτέ!!!Και τι άλλο να κάνω καθηλωμένος στο αναπηρικό μου αμαξίδιο στο γηροκομείο Αθηνών;;;
Να τρέξω Μαραθώνιο; Η άλλη επιλογή είναι να παίξουμε τα διουρητικά μας στο Texas holdem με τα άλλα γεροντια. Βαρετό όπως και να 'χει.
Ν πάτε για μπάνιο κύριε"""" και πριν εκατό σελίδες ακμα με αυτόν μαλώνατε δεν βαριέστε ποτέ!!!
Κακό σκυλί ψώφο δν εχει εσείς δν το λέτε αυτό?? Να πατε κύριε να πάτε κανει καλό στην υγεία σας μν σπαταλάτε το χρόνο σας γράφοντας εκθέσεις γ κρύφογκέιδες..:-]:-]:-]Είναι κρύα ακόμα η θάλασσα και υπάρχει κίνδυνος ανακοπής. Τα γράψαμε και τις προάλλες αυτά.
εισαι γκεης γερο ντιγκινταγκας πως το λενε
Κακό σκυλί ψώφο δν εχει εσείς δν το λέτε αυτό?? Να πατε κύριε να πάτε κανει καλό στην υγεία σας μν σπαταλάτε το χρόνο σας γράφοντας εκθέσεις γ κρύφογκέιδες..:-]:-]:-]
ημουν παραστατης στο γκευ παρειντ γνωμη σουΣτα νιάτα μου το λέγανε πούστης.
ημουν παραστατης στο γκευ παρειντ γνωμη σου
το ονειρο μου βεβαια ηταν να ειμαι σημαιοφορος αλλα δεν ειχα καλους βαθμους :-Συνταρακτικό!!!
Εγώ ποτέ μου δεν βίωσα τέτοια αγαλλίαση. :-
το ονειρο μου βεβαια ηταν να ειμαι σημαιοφορος αλλα δεν ειχα καλους βαθμους :-
αχ τι ωραια που τα λετεΕίμαι σίγουρος ότι αν προσπαθήσετε και αν τα δώσετε όλα για το κίνημα, του χρόνου τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.