Μυξοκλαφτείτε κι άλλο.
Εγώ προσωπικά, δεν σας κατακρίνω, γιατί καταλαβαίνω την πικρία σας και την απογοήτευσή σας.
Και κουραστήκατε ξοδεύοντας μερόνυχτα, από την μαύρη ξενιτιά όπου βρίσκεστε,
προκειμένου να μου σκάψετε τον λάκκο, και πέσατε ο ίδιος, και με γδούπο μάλιστα, μέσα στο λάκκο που μου σκάβατε! Εε !!!
Δεν είναι και λίγο το κακό που σας βρήκε!!!
Δεν βαριέστε κύριε Άγιε, ο μόνος λάκκος που βλέπω εδώ και καιρό στον ορίζοντα, είναι αυτός που έχετε στο πίσω μέρος του σώματός σας, και ειδικά όταν σκύβετε, τον οποίο ομολογώ, ότι σας άνοιξα εγώ (ενώ εσείς αναφωνούσατε χαριτωμένα "είμαι τελικά πουστάρα του κερατά"). Δυστυχώς, υπήρξα λίγο απρόσεκτος καθώς δεν συνηθίζω να εμβολίζω αγοράκια (είπαμε είχα εμμονή μόνο με τα δικά σας οπίσθια) παρα μόνο κοριτσάκια όπως σωστά σημειώσατε (κοινό χόμπι και καμάρι, άλλωστε, κι ενός ανθρώπου που εκτιμάτε ιδιαιτέρως ως "φωτεινή εικόνα ατόφιου ανδρισμού") και έτσι με την πίεση που σας έσπρωχνα, λόγω απροσεξίας, έπεσα μέσα. Συμβαίνουν και τέτοια ατυχήματα. Δυστυχώς, όμως, ήταν όντως μεγάλο το κακό που με βρήκε, διότι συνάντησα εκεί όλη τη δυσωδία και την ακαθαρσία του εσωτερικού σας κόσμου. Τώρα πια, δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και επιστρέφω στα όμορφα γυναικεία οπίσθια που τόσο αγαπώ. Όμως, νιώθω και λίγο τύψεις διότι με τέτοιο λάκκο που σας έσκαψα, θα σας αφήσω τώρα με τη λαχτάρα και τον εθισμό της χαράς
και άντε μετά να τρέχετε να καλύψετε το κενό σας. Ειλικρινά λυπάμαι...
ΥΓ. Τι κρίμα που δεν πήγατε εχτές στο gay parade της Νέας Υόρκης. Θα συναντούσατε, σίγουρα, και παλιούς σας γνώριμους από το κορυφαίο γκέυ κλάμπ "The Saint" (που τόσο σας ενέπνευσε)...
Ορίστε επίσης και ένα συλλεκτικό εξώφυλλο ειδικά για εσας:
The Saint in New York, New Mystery Novel by Leslie Charteris,
The gay Robin Hood of modern crime strikes America in a whirlwind of action!