Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (0 μέλη και 201 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αν παραβεις τον κανονα η χυλοπιτα ειναι δεδομενη?
Κοίταξε να δεις. Δεν είμαι και πολύ κατάλληλη για συμβουλές γιατί εγώ τα κάνω σκατά συνεχώς. Αλλα γενικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν όμως υπάρχει παιχνίδι, είναι πιθανότερο να μη τη φας τη χυλόπιτα.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Κοίταξε να δεις. Δεν είμαι και πολύ κατάλληλη για συμβουλές γιατί εγώ τα κάνω σκατά συνεχώς. Αλλα γενικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν όμως υπάρχει παιχνίδι, είναι πιθανότερο να μη τη φας τη χυλόπιτα.  :)

dld  με παιχνιδι παλι χυλοπιτα?  μας γαμησες παλι  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Bla bla έχεις εσύ, οπότε δεν έχεις τέτοιο κίνδυνο άμα ξεκινήσεις παιχνίδι  ;)

στο μετρο σημερα δεν με κοζαραν τα μουνια μια μαρεσε πολυ αλλα ουτε με κοιταξε

ειδα κ εναν ψυχακια ιερεα στο τρενο που χτυπιοταν στην πορτα απο το ψυχολαλα που ειχε  :wanker: :wanker:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

ειδα κ εναν ψυχακια ιερεα στο τρενο που χτυπιοταν στην πορτα απο το ψυχολαλα που ειχε  :wanker: :wanker:
οταν βλεπεις ζευγαρακια στο μετρο να χαμουρευοναι πας να κατσεις διπλα τους για να τους την σπασεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ποτε δεν πλησιαζεις γυναικα αν δεν σου δωσει το πρασινο φως με τα ματια

συμφωνεις η διαφωνεις?
τυπε αν δεν παρεις το πρασινο φως απο τη γυναικα και κανεις πεσιμο καμικαζι εχεις μπει σε μονοδρομο

URL]]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε αν δεν παρεις το πρασινο φως απο τη γυναικα και κανεις πεσιμο καμικαζι εχεις μπει σε μονοδρομο

http://[URL unfurl="true"]www.anagnouzymarika.gr/datafiles/46.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εκτως αν εχεις λαμποργκινι τυπε

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

Ola afta στο ίδιο βαγόνι??? αχαχαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μυξοκλαφτείτε κι άλλο.  :)

Εγώ προσωπικά, δεν σας κατακρίνω, γιατί καταλαβαίνω την πικρία σας και την απογοήτευσή σας.  :)

Και κουραστήκατε ξοδεύοντας μερόνυχτα, από την μαύρη ξενιτιά όπου βρίσκεστε, προκειμένου να μου σκάψετε τον λάκκο, και πέσατε ο ίδιος, και με γδούπο μάλιστα, μέσα στο λάκκο που μου σκάβατε! Εε !!! Δεν είναι και λίγο το κακό που σας βρήκε!!!    :grin:

Δεν βαριέστε κύριε Άγιε, ο μόνος λάκκος που βλέπω εδώ και καιρό στον ορίζοντα, είναι αυτός που έχετε στο πίσω μέρος του σώματός σας, και ειδικά όταν σκύβετε, τον οποίο ομολογώ, ότι σας άνοιξα εγώ (ενώ εσείς αναφωνούσατε χαριτωμένα "είμαι τελικά πουστάρα του κερατά"). Δυστυχώς, υπήρξα λίγο απρόσεκτος καθώς δεν συνηθίζω να εμβολίζω αγοράκια (είπαμε είχα εμμονή μόνο με τα δικά σας οπίσθια) παρα μόνο κοριτσάκια όπως σωστά σημειώσατε (κοινό χόμπι και καμάρι, άλλωστε, κι ενός ανθρώπου που εκτιμάτε ιδιαιτέρως ως "φωτεινή εικόνα ατόφιου ανδρισμού") και έτσι με την πίεση που σας έσπρωχνα, λόγω απροσεξίας, έπεσα μέσα. Συμβαίνουν και τέτοια ατυχήματα. Δυστυχώς, όμως, ήταν όντως μεγάλο το κακό που με βρήκε, διότι συνάντησα εκεί όλη τη δυσωδία και την ακαθαρσία του εσωτερικού σας κόσμου. Τώρα πια, δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και επιστρέφω στα όμορφα γυναικεία οπίσθια που τόσο αγαπώ. Όμως, νιώθω και λίγο τύψεις διότι με τέτοιο λάκκο που σας έσκαψα, θα σας αφήσω τώρα με τη λαχτάρα και τον εθισμό της χαράς
και άντε μετά να τρέχετε να καλύψετε το κενό σας. Ειλικρινά λυπάμαι...  :rolleyes:

ΥΓ. Τι κρίμα που δεν πήγατε εχτές στο gay parade της Νέας Υόρκης. Θα συναντούσατε, σίγουρα, και παλιούς σας γνώριμους από το κορυφαίο γκέυ κλάμπ "The Saint" (που τόσο σας ενέπνευσε)...  :grin:

Ορίστε επίσης και ένα συλλεκτικό εξώφυλλο ειδικά για εσας: The Saint in New York, New Mystery Novel by Leslie Charteris, The gay Robin Hood of modern crime strikes America in a whirlwind of action!  :grin:

URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στους ατίθασους νεολαίους  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013